Arama sonuçlarınız

1. cakir0203

Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Sayın Cem bey. Acemiliğimden sizi yoduğum için kusura bakmayın ve özür diliyor, hoşgörünüze ve emeğinize teşekkür ediyorum. Sağolun, sağlıklı kalın.

2. cakir0203

Kendi Karavanını Yapanlar; Magirus Camper - Hasan Çakır (cakir0203)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Magirus Camper - Hasan Çakır (cakir0203) Merhaba Şükret bey. Arabayı antalyadan aldım. Dokumada kızım ve diğer akrabalarım oturuyor,ama ben yürüyen evimde her yerdeyim. Çoğunlukla konya altı mekanım.Ancak tüm akdeniz benden sorulur desem yeridir.Kaş,kalkan hariç...
  3. cakir0203

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Magirus Camper - Hasan Çakır (cakir0203) Motor karavandan önce Kartal karavanım

4. cakir0203

Ducato Akordion Camper

Ynt: Ducato Akordion Camper Atilla bey. Tek kelimeyle KUTLUYORUM.Buna şapka çıkarılır. Saygılar.
  5. cakir0203

Karavan ve Tekne için Sıcak Su Sistemleri

Ynt: Karavan ve Tekne için Sıcak Su Sistemleri Abicim bende fiyat istiyorum

6. cakir0203

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Hoş geldin Hilal Uzun soluklu yolunda bol nefesler dliyorum.

7. cakir0203

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Magirus Camper - Hasan Çakır (cakir0203) Merhaba Yusuf bey Sağolun güzel düşünceleriniz beni mutlu etti. Sizin karavanın resmi varmı, nereden görebilirim. Hoşça kalın,sevgiyle kalın,özgür kalın.
  8. cakir0203

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Magirus Camper - Hasan Çakır (cakir0203) Sağolun Ömer bey Güzel duygu ve düşüncelerinizi paylaştığınız için. Hoşça kalın.
  9. cakir0203

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Magirus Camper - Hasan Çakır (cakir0203) Merhaba Haşmet bey. Güzel düşüncelerinize içte teşekkürler. Duş yerine mini küvet koydum.Su sıçramasını önlemek için duş perdesi kullandım.Yatak menteşeli arka cama kalkıyor,küvet açığa çıkıyor.İster suyu kovayla...

10. cakir0203

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Sayın Yücel Gündüz Yardımınız için çok sağolun. Heyecandan ancak cevap veriyorum.Sizin yardımınızla resimleri yükledim.Yaşım ve işim gereği teknolojiyle yeni tanışan biri olarak yavaşlığımı ve hatalarımı hoş görün lütfen. Sevgiyle kalın.

11. cakir0203

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Gökhan bey merhaba. Verdiğiniz bigiler için sağolun.Bir kaç ay sonra kısmet olursa Antalyadayım.Size ulaşmaya çalışırım. Tabii tam adres ve telefon vermenizin bir sakıncası yoksa. Sevgiyle,saygıyla özgür kalın.
  12. cakir0203

Karavanda Karşılaşılan Küçük Problemler ve Çözümleri

Ynt: Pratik Bilgiler - Arabanın Donmuş Kilidinin Açılması Haşmet bey Ben kapyı çakmakla hallediyordum biraz anahtarı biraz kilidi ıstıyordum tamam. Silgi suyunu katkılı sular çıkmadan çokaz antifiriz koyuyordum . Şimdi katkılı sular var hazır.

13. cakir0203

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Sayın Kulvar spor,Gökhan bey Hoş geldiniz,kendini tam tanıtki Antalya ya gelince seni rahatsız edeyim deneyimlerin bana lazım.
  14. cakir0203

Karavanda Karşılaşılan Küçük Problemler ve Çözümleri

Ynt: Pratik Bilgiler - Arabanın Donmuş Kilidinin Açılması Kolay çözüm buna denir. Sağol Atilla bey.
  15. cakir0203

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Magirus Camper - Hasan Çakır (cakir0203) Mehmet bey__İnsel bey Her ikinizde sağolun,beğendiğinize sevindim Allah da sizi sevindirsin . Esenlikler dilerim.

16. cakir0203

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Magirus Camper - Hasan Çakır (cakir0203) Merhaba Atilla bey, Önce sağolun temenniler için. Bu tip bir aracı kimse yaptımı bilmiyorum ama Antalya gibi yerde üç dört projeci (güya) ye derdimi anlatana kadar fazlasıyla uğraştım. Alışılmışın dışna çıkınca her şey...
  17. cakir0203

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Magirus Camper - Hasan Çakır (cakir0203) Sayın Sami bey çok sağolun . Beni sevindirdiniz ,siz sevinin. Esenlikler dilerim.
  18. cakir0203

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Magirus Camper - Hasan Çakır (cakir0203) Yusuf bey çok sağolun, Nezaketiniz,ilginiz ve duyarlılığınız beni çok mutlu etti, dilerim sizde çok mutlu olursunuz. Esen kalın ,özgür olun.

19. cakir0203

İzci

Ynt: İzci Ben izleyemiyorum ama sizi buradan izleyerek sevincinizi paylaşarak bende sevineceğim. Başarınız ve sevinciniz daim olsun.
  20. cakir0203

Kamp Alanı Oluşturma Önerisi

Ynt: Kamp Alanı Oluşturma Sayın Soner bey. Başlmadan sinirlenen sonra keskin olur derler. Paylaşmak sukunet,Paylamak hırs getirir. Bende size sevgi saygı ve başarı diliyorum.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri