Arama sonuçlarınız

1. cakir0203

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Arkadaşlar ilginize ayrı ayrı teşekkür ederim. Sizleri seviyorum .

2. cakir0203

Kendi Karavanını Yapanlar; Magirus Camper - Hasan Çakır (cakir0203)

Bu karavanın adını siz koyun.Ben yürüyen evim diyorum.Her şeyiyle benim tercihim,kimsenin günahı yok.sabit yatak (120*185)menteşeli,kalkınca mini küvet çıkıyor ortaya,yanında eşyalar için dolap, arkada 100 lt temiz su altta 60 lt pis su depoları var.Yatağın önünde buz dolabı evde fazlaydı attım...
  3. cakir0203

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Sevgili Yusuf Aybek kardeşim. Benim karavanım başlığını bulamadım.Yardım et lütfen.

4. cakir0203

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Hoşbulduk Haşmet bey. Bende paylaşacak çok şey varda,yazma yeteneği yok. Sabırla Zamanla Boşlukla Yalanla ARAM YOK. Ancak yaşamayı biliyorum DOLU DOLU. Sevgi Saygı ve Özgürlük sizin olsun.
  5. cakir0203

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Yusuf bey merhaba. Sağolun gönlümü rahatlattınız.Aynı duyguları paylaşan insanlar arasında olduğumu bilmek büyük mutluluk benim için .

6. cakir0203

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Hoş bulduk Cem bey.

7. cakir0203

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Hoş bulduk Levent bey.
  8. cakir0203

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Sayın Mehmet baydemir bey. Beni rahatlattınız çok sağolun.Herşey gönlünüze göre olsun.
  9. cakir0203

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Cavit bey merhaba. Geç te olsa sizlerle tanışmak ve kalan zamanı güzel geçireceğimi bilmek beni mutlu ediyor. Sizlerede sevgi saygı ve mutluluklar dilerim.

10. cakir0203

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) -------------------------------------------------------------------------------- Herkese merhaba. Malatya da yaşıyorum. Üç yıldır karavancılık deniyorum.Kafama göre,estiği gibi gezen biriyim şartlar elverdikçe.Aranızda yer açarsanız bende varım.Tam...

11. cakir0203

Evlenmek

Ynt: Evlenmek Merhabalar Paylaşmayı bilenlerin bir sorunu olmaz kanaatindeyim.Bizden sevgi saygı paylaşma duygularını almalarına izin vermezisek,hayat daha kolay ve zevkli geçer.Sıfır sorun aldatmacasına kanmayalım yeter.Sorun mutlu olmanın ilk basamağı dersek daha kolay oluyor herşey.30 yıllık...
  12. cakir0203

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Turgay bey Galeriye birkaç resim ekleyebildim. Bilginize. Hoşça kalın .

13. cakir0203

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Sayın olcaytogezer bey,ilginiz için sağolun.Makinanın ayarını değiştirdim.O imkan varmış.Galeride birkaç resim var.Görüşünüzü de almak isterim.Sevgiyle,özgür kalın.
  14. cakir0203

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Turgay bey merhaba. Resim küçültmeyi nasıl yapacağımı bilmiyorum. Tarifle yapabilirmiyim,yardımcı olabilirmisiniz? Konika-Minolta Z3 makinayla çekiyorum resimleri.Makiana ayarlarıyla ilgli olabilirmi? Sevgiler,saygılar esen kalın.
  15. cakir0203

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Turgay bey merhaba Ben yeni üyeym oda yetmiyor teknoloji özürlüyüm . Resim yükledim sandım göremiyoum.Çocuklar gelince tekrar deneyeceğim. Sevgiyle kalın.

16. cakir0203

Foruma Yakışmayan Avatar Fotoğrafları

Ynt: Foruma Yakışmayan Avatar Fotoğrafları Arkadaşlar,bende bişey ekleyeyim İnsan verileni değil almak istediğini alırmış.
  17. cakir0203

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Herkese merhaba. Malatya da yaşıyorum. Üç yıldır karavancılık deniyorum.Kafama göre,estiği gibi gezen biriyim şartlar elverdikçe.Aranızda yer açarsanız bende varım.Tam aradığım,sevgi,saygı şartlı,özgürlük.Yeni yüzler yeni yerler ve deniz hastalığım...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri