Arama sonuçlarınız

1. S

Ducato 17m3 motokaravan Planım

Ynt: Ducato 17m3 motokaravan Planım Arkadaşlar yeni bilgi... : alkovanlı karavanlar için sadece artık IVECO DAILY araca belge veriliyormuş diğer araçlara artık alkovan yapılamayacakmış...yılbaşı itibariyle..............Karavan firmalarına danışmadan sakın araç almayın.....

2. S

GEZENBİLİR TÜM DOSTLARA TEŞEKKÜR

Ynt: GEZENBİLİR TÜM DOSTLARA TEŞEKKÜR Saim abicim büyük geçmiş olsun............Sezona yine yapacağın daha güzel bir karavanla birlikte olacağımızı umuyorum....
  3. S

Kendi Karavanını Yapanlar İveco 15.6 (Adil05)

Tebrikler güzel bir karavan olacak....Allah kolaylık versin.....

4. S

Kurban Bayramı Kutlaması

Ynt: Kurban Bayramı Kutlaması Güzel ,mutlu,huzurlu,sağlıklı,keyifli bir bayram dilerim ...............ve daha nice bayramlara arkadaşlar...

5. S

Tralleis Kamper ile Akyaka-Hisarönü-Datça

Ynt: Tralleis Kamper ile Akyaka-Hisarönü-Datça Güzel bir gezi paylaştınız bizimle....Nice güzel gezilere ve paylaşımlarınıza diyorum....

6. S

2012 İzmir Karavancı ve Gönüllüleri ,Kapanış Birlikteliği 6-7 Ekim 2012

Ynt: 2012 İzmir Karavancı ve Gönüllüleri ,Kapanış Birlikteliği 6-7 Ekim 2012 Evet.....öncelikle Saim abi başta olmak üzere tüm arkadaşlara teşekkür ederim....Güzel bir etkinlik oldu....Deniz ve havada mükemmeldiii....Bundan ötesi Şamda kayısı ..... :)
  7. S

Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Hayırlı uğurlu olsun...Bol kazançlar dilerim...
  8. S

58ayhan rumuzlu Ayhan bey'in geçirdiği kaza

Ynt: 58ayhan rumuzlu Ayhan bey'in geçirdiği kaza Çok geçmiş olsun Ayhan abi....En kısa zamanda sağlığına kavuşman dileğiyle...

9. S

30 Ağustos Zafer Bayramı

Ynt: 30 Ağustos Zafer Bayramı Hepimizin zafer bayramı kutlu olsun...ve daha nice bayramlara....

10. S

2 büyük avrupalı üreticinin fabrika üretim resimleri,

Ynt: 2 büyük avrupalı üreticinin fabrika üretim resimleri, Bu lingler için teşekkürler.......Adeta hazine gibi görsel bilgiler var...........
  11. S

Çekme Karavanla Kapadokya Gezimiz (Temmuz 2012)

Ynt: Çekme Karavanla Kapadokya Gezimiz (Temmuz 2012) Nail bey güzel bir gezi olmuş...Verdiğiniz bilgilere teşekkür ederim....Bizde sizin gibi Kurban bayramında çekme karavan ile bu geziyi İzmirden çıkarak yapmak istiyoruz....Ya nasip diyorum......Kamping hakkında biraz daha bilgi...

12. S

Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım 207 Mercedesin motor yapılma fiyatını bilmiyorum...Ama 100 km de 10-11 Lt ortalama yakıt tüketiyor.........Araç olarak güzel fakat temizini bulmak lazım.....
  13. S

Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım Merhaba arkadaşlar...........Link te olan Alkovanlı Mercedes karavan bize aitti............1979 model dizel çok güzel bir karavan olup ayrıca çokta kullanımı rahattı.....Eksileri ise..arıza durumunda parçanın aranıp 2-3 gün...
  14. S

Karavanımın Yapım Aşamaları Hyundai-Country; ALBATROS

Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları Hyundai-Country; ALBATROS Merhaba hayırlısı olsun...güzel bir araç almışsınız....Aracın iç ölçülerini verebilirmisiniz? Eni ve sürücü koltuğundan arkaya kadar olan kısmın uzunluğu yazarsanız sevinirim ...

15. S

Sürpriz Araç, Sürpriz Çekme Karavanımızla İlk Tecrübe ve İlk Tatil.

Ynt: Sürpriz Araç, Sürpriz Çekme Karavanımızla İlk Tecrübe ve İlk Tatil. Öncelikle çok güzel bir karavan ve çok güzel bir araç almışsınız....Güle güle kullanın . Geziniz ise güzel ve çok keyifli geçmiş.İnşallah daha nice gezilere diyorum......bir çekme karavancı olarak :)
  16. S

Bayramımız Kutlu Olsun

Ynt: Bayramımız Kutlu Olsun Herkese iyi bayramlar...... Hayırlı yolculuklar dilerim...........
  17. S

Alkovenli Bir Motokaravanda Maliyet Hesaplaması

Ynt: Alkovenli Bir Motokaravanda Maliyet Hesaplaması Burada akıla şu geliyor....kar marjı ne olmalı ?.....Verilen paranın karşılığının alınıp alınmadığı ? Birde Atilla abi nin yazdığı fiyatlar .... perakende alış fiyatlarıdır ki firmalar bu rakamların daha altında satın alıyorlar...

18. S

Şimdilik Foça'dayız..

Ynt: Şimdilik Foça'dayız.. İyi eğlenceler..... Güzel bir karavan edinmişsiniz....Metin abim galiba sizi yolda görmüş...(Metin 35)...Karşıyakadada bir karavan var aynısından....o zannetmiş sonrada o olmadığını ikincisini gördüğünü söyledi... :)Şimdiden iyi tatiller....
  19. S

Menemen Çukurköy - Suuçan ( Türkmen ) Şelalesi 14.04.12

Ynt: Menemen Çukurköy - Suuçan ( Türkmen ) Şelalesi 14.04.12 Güzel bir gezi olmuş Gaye ...bir daha ki geziye Özcanla beraber katılmak isteriz..... :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri