Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Yine Marmaristeyiz (15 - 20 Kasım 2010)
Evcan kamping te kamp yapmayı düşünüyorduk.Fakat işlerden dolayı arayamamıştık.Gittiğimizde ise kapalı olduğunu gördük.Ama güzel bir konumu ve güzel bir denizi var.Çubucak orman kampıda kış ayına girdiğimizden kapalıydı.Bizde tekrar yuvamıza İnbükü...
Merhaba arkadaşlar ...Yine Bayram geldi ve bizde karavanımızla düştük yollara...Hedefimiz bu mevsimde Marmarisi - Datça yı,Orhaniye yi,Selimiyeyi,Hisarönünü tekrar yaşamaktı.
Ynt: 10 Günlük Kurban Bayramı Gezimiz, İlk Hedefimiz Akdeniz
Yeşim Hn çok güzel bir geziyi daha gerçekleştirmişsiniz.Paylaşımlar için teşekkür ederim.Özellikle Naturland a bayıldım.Oğlumun çooook seveceğini düşünüyorum.Tam olarak yerini yazarmısınız..Teşekkürler.
Ynt: Güneşi ile Denizi ile Camper Alıştırması ile; 2010 Kurban Bayramı
Enver dede çok güzel bir gezi yapmışsın yine...Ben de özellikle Adrasanı merak ediyorum...Kaş ta konaklayabileceğimiz güzel kamping varmı abi...?
Ynt: Kurban Bayramı Kutlaması
Atilla abicim harika bir kutlama mesajı olmuş....Hepimizin bayramı kutlu olsun Tekerleklerimiz dönsün içimiz mutlulukla dolsun.....
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Çelebi Mini Çekme Karavan - (yugun)
Yücel bey tebrikler ..Çok güzel gidiyor çalışmalarınız..Tebrik ederim...Sıkı bir şekilde takib ediyoruz....İnşallah bitince hep beraber kamp yaparız.
Ynt: İlk Kampımız; Bayramda İnbükü Orman Kampı (9 - 11 Eylül 2010)
Teşekkür ederiz Yeşim Hn...Bizde gezen karavanlardan olmak istiyoruz..İnşallah başaracağız.Şuanda bize motokaravan çok uzak ve amacımıza şuanda çekme karavan çok uyduğu için aldık.Bağladığığımız parayla alabildiğimiz en konforlu...
Ynt: İlk Kampımız; Bayramda İnbükü Orman Kampı (9 - 11 Eylül 2010)
Çok güzel düşünmüşsünüz üstadım.Aracınızı panele çevirdikten sonra 2 karavan sahibi olacaksınızki değme keyfine derim....Biz bile İnbükünde partner ile her tarafı gezip inanılmaz keyif aldık.Hele panelle birlikte bu işi...
Ynt: Kazdağları Kamplı Gezi (29-31 Ekim 2010)
Çok güzel bir kamp olmuş...fotolarda çok güzel aynı zamanda bizde kazdağlarının başka bir yerinde kamptaydık...ve o havayı soluduk.Bol oksijen ve dereler herşey çok güzeldi.Sizleri ayrıca yolda gördük ve Aliağada bekleme yaparkende görmüştük.Merak...
Ynt: Kaz Dağları Gezimiz (29-31 EKim 2010)
Haşmet bey teşekkür ederiz.Bu etkinlikte Aslan Ahmet ve Fahri abi ile tanıştık....Nasipse bayramdan sonra ilk müsait olduğumuz zamanda Egeli tüm arkadaşlarla hafta sonu bir kamp yapalım diyoruz.Fahri abi Çandarlıda yaşıyor ve oraya çağırdı...Orası...
Fahri abicim merhaba...benim yarın dalışım var...Batık bir geminin sualtı foto videosunu çekeceğiz.Birde önümüzdeki hafta sonu bayram arifesi yoğunluk var.Hazırlığımız bayramda nasipse Datca....Ama bayramdan sonraki ilk uygun zamanda tüm Ege li...
Ynt: Fotoğraflar ile 2010 Karadeniz Gezimiz
Sevgili Enver dede...Fotoğraflarınız çok güzel ve bize o gezide berabermişiz hissi veriyor.abim daha önce Karadenizi aracıyla gezdiği için büyük çekme karavanla zorlanacağımızı söylüyor.Zaten 2011 yılı projemizde olan 3,25 veya 3,75 bir karavan satın...
Ynt: Ülkemizin Deprem Gerçeği Karşısında Karavancılğın Gelişiminde Devlet Desteği?
Kemal bey söylediklerinize aynen katılıyorum.Bizde 2 depremde de İzmirde çok panik yapmış araçların içerisinde 2-3 gece sıkıntı çekmiştik.Ayrıca bölgemizdeki Seferihisar dada insanlar haftalarca çadırlarda...
Dönüşte gördüğümüz İngiliz Plakalı jeep ile birlikte gördüğümüz Lunar marka çekme karavan gezimize son noktayı koydu ... :)