Arama sonuçlarınız

1. tiryaki78

Forester'a Almanya'da bayi çıkışı lpg takılıyor?

Ynt: Forester'a Almanya'da bayi çıkışı lpg takılıyor? taktir gitsin

2. tiryaki78

Ynt: Forester'a Almanya'da bayi çıkışı lpg takılıyor? 2006 model 2.5 olanından coook yakıyor çoooook 16-18 litre arası LPG yakıyor .
  3. tiryaki78

Ynt: Forester'a Almanya'da bayi çıkışı lpg takılıyor? ben almanyadaki subaru yetkili servisinden bir arkaaşım vasıtasıyla alıyorum.bir önceki kasaların aksesuarını bulmak zor.ama benim araçta hepsi mevcut:) . tır şöförleriylede olabilir ben tır şöförleri vasıtası ile getirtmiyorum öyle bir...

4. tiryaki78

Ynt: Forester'a Almanya'da bayi çıkışı lpg takılıyor? evet dört adedi ve ayarlı amartisör aynı zamanda montaj dediğin 30-40 lira falan
  5. tiryaki78

Subaru Forester Parça Fiyatları ve Servis İhtiyacı

Ynt: Subaru Forester Parça Fiyatları ve Servis İhtiyacı gezegen kardeşim bir avuç subarucu olarak piyasadaki ustaları tanıyoruz.namık arabanın inciğini boncuğunu bilir hiç şüphem yok ama işine karşı saygısı yok.yaptığı işin arkasında durmuyor.madur olma sonra benim gibi.cadde de mustafa usta...

6. tiryaki78

Ynt: Forester'a Almanya'da bayi çıkışı lpg takılıyor? ön arka komple amörtisör demek istedim pardon

7. tiryaki78

Ynt: Forester'a Almanya'da bayi çıkışı lpg takılıyor? arkadaşım var bu işleri yapan almanyadan woswos parçaları getiriyor arada bizimkilerde geliyor.haaa bu arada parçalar subaru yetkili servisinden alıyoruz çıkma falan değil.mesela 2 amartisör getirdim 1900 tl ye burda 2arka amartisörü 2600 tl...
  8. tiryaki78

Ynt: Forester'a Almanya'da bayi çıkışı lpg takılıyor? Ewet yerka bıraktı yetkililigi belkide aldılar.zaten Subaru servislerinin topu kazık ne yazikki.ben aracımın parçalarını yurt disından getirtiyorum. nerdeyse yarı fiyatına.birsey lazım olursa haber verin. Bu arada bir ara bulusup tanışsak...
  9. tiryaki78

Ynt: Forester'a Almanya'da bayi çıkışı lpg takılıyor? slm h.gülay ağabeyim dediği arkadaş benim :)) 2,5 forester var bende. lpg taktırmadan önce bayaaa araştırdım sonuç olarak teleflexte karar kıldım.1000 euro ile 1200 euro arasında değişiyor.iyi bir kit ama prinsin çıkarmış olduğu son bir ürün...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,951
Kaydolan Son Üyemiz
Kayra açık

Çevrimiçi üyeler

Geri