Arama sonuçlarınız

1. d.berkay

Boya Koruma / Detaylı Temizlik / Nano Boya Kaplama(koruma) -Ankara-

Ynt: Boya Koruma / Detaylı Temizlik / Nano Boya Kaplama(koruma) -Ankara- :) Bekliyorum Umut abi.. Yalnız bu aralar sınavlarım var Nisan'ın 3. haftasından sonra tam anlamıyla müsait olacağım.. Bu arada güzel bir gelişme var. Çok yakında Alman Nanolex firması ile çalışmaya başlayacağım...

2. d.berkay

Ynt: Boya Koruma / Detaylı Temizlik / Nano Boya Kaplama(koruma) -Ankara- Güncel çalışmalarım... Bu ara şansım siyahlardan açıldı :) Peşpeşe 6 siyah araca uygulama yaptım :) Bugünde bir büyükelçilikten aradılar :) Yeni alınan 2013 A8 makam aracı için boya koruma uygulamaları hakkında bilgi...
  3. d.berkay

HONDA CRF 250L Geliyor!

Ynt: HONDA CRF 250L Geliyor! Hayırlı olsun Tunca Bey.. İmkan olsa hiç düşünmeden almak istediğim bir motor..

4. d.berkay

Ynt: Boya Koruma / Detaylı Temizlik / Nano Boya Kaplama(koruma) -Ankara- Güncel çalışmalarımdan ikisi :) 2012 BMW F30 320D Boya Düzeltme ve Aquartz Nano Koruma Uygulaması...
  5. d.berkay

Ynt: Boya Koruma / Detaylı Temizlik / Nano Boya Kaplama(koruma) -Ankara- Son çalışmamın fotoğraflarına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.. Ayrıca bağlantıdaki facebook sayfamı beğenerek güncel çalışmalarımı takip edebilirsiniz.. Seat Ibiza Sport 1.9TDi PD130 Komple Zımpara ile Boya Düzeltme...

6. d.berkay

Ynt: Boya Koruma / Detaylı Temizlik / Nano Boya Kaplama(koruma) -Ankara- Abi hergün 60km demek hergün en az 15tl mazota vermek demek :) Aylık hiç gezmezsem 450tl demek ki okula (Tandoğan'a) da gideceğim haftaiçi hergün) en az 600'ü bulur aylık mazot.. O da valla batırır beni :)

7. d.berkay

Ynt: Boya Koruma / Detaylı Temizlik / Nano Boya Kaplama(koruma) -Ankara- Valla abicim villalar iyi hoşta içine arabaları nasıl sokacağız ??? :D O tarz yerlerin kiralarıda 1500 civarında.. Ama yine de gidip görüşülebilir tabi emlakçılarla. En azından fikrimiz olur. Bunun yanında yaşamkent...
  8. d.berkay

Ynt: Boya Koruma / Detaylı Temizlik / Nano Boya Kaplama(koruma) -Ankara- Bende aynen senin gibi düşünüyorum abi. Benim iş olsa olsa Çankaya ya da Çayyolunda olur. Çayyolunda malesef 3000'in altında kirası olan dükkan bulunmuyor. Çankaya daha mantıklı o bakımdan.. Ama dediğin gibi bir...
  9. d.berkay

Ynt: Boya Koruma / Detaylı Temizlik / Nano Boya Kaplama(koruma) -Ankara- Teşekkür ederim abicim.. ;D Ayıp ediyorsun abi dükkan olsa da fahiş fiyat olmaz merak etme.. Hem sana her zaman indirim var ;) Dükkanın yeri konusunda çok büyük kararsızlık yaşıyorum, Çankaya/Yıldız veya Balgat...

10. d.berkay

Ynt: Boya Koruma / Detaylı Temizlik / Nano Boya Kaplama(koruma) -Ankara- Nano kaplamanın yanında artık seramik kaplama da uygulamaya başladım. Diğer koruma türlerinin aksine kalıcı bir koruma tabakası oluşturarak boya yüzeyinin çok uzun süre ilk günki gibi kalmasını sağlıyor.. 9H kadar yüksek...

11. d.berkay

Ynt: Boya Koruma / Detaylı Temizlik / Nano Boya Kaplama(koruma) -Ankara- Teşekkür ederim Umut abi. Bu aralar sınavlarım olduğundan bir süre ara verdim işe. Kasım'ın son haftası tekrar başlayacağım. Bunun yanında kendi dükkanımı açmak içinde ufak araştırmalar içerisindeyim. Yaza kadar daha...
  12. d.berkay

Ynt: Boya Koruma / Detaylı Temizlik / Nano Boya Kaplama(koruma) -Ankara- Çok teşekkürler Umut abi.. Yeni uygulama :) http://www.forumboyakoruma.com/showthread.php?2359-Nissan-Pathfinder-Detailing-quot-Boya-Koruma-Motor-Temizli%F0i-Far-Temizli%F0i-quot

13. d.berkay

Ynt: Boya Koruma / Detaylı Temizlik / Nano Boya Kaplama(koruma) -Ankara- En güncel uygulamam.. 2004 Honda Accord " Hayata Döndürme Operasyonu " Boya düzeltme / Far Temizliği/ Motor Temizliği / İç temizlik / Deri Bakımı...
  14. d.berkay

Ynt: Boya Koruma / Detaylı Temizlik / Nano Boya Kaplama(koruma) -Ankara- Teşekkür ederim Umut abi.. Yeni Konu geldi :) Siyah Golf 6 komple zımpara ile boya düzeltme/ koruma ve Motor temizliği...
  15. d.berkay

Ynt: Boya Koruma / Detaylı Temizlik / Nano Boya Kaplama(koruma) -Ankara- Son paylaştığım uygulamalar. Volvo S60 2.4D Boya düzeltme+ Boya Koruma + Far temizliği http://www.forumboyakoruma.com/showthread.php?2185-Siyah-Volvo-S60-2-4D-Detailing-Boya-D%FCzeltme-Boya-Koruma-Far-Temizli%F0i...

16. d.berkay

Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu

Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu Yorumlariniz için teşekkür ederim.. Ahmet abi haklısın bisikletten oldukça farklı.. Ama alismam zor olmadı. @monti : Korumali montum ve eldivenim var ancak eldiveni takmadan çıkmıştım. Eksikler konusunda cok haklısınız. Dizlik, bot vs. edinecegim bu...
  17. d.berkay

Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu

Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu Merhabalar.. Bende yaz başında başladım motora.. İlk motor olarak Zongshen GY125 Cross aldım. Gayet memnunum.. Dün çektiğim videom.. http://www.youtube.com/watch?v=Nlqv1QiGcK4&feature=plcp
  18. d.berkay

Ynt: Boya Koruma / Detaylı Temizlik / Nano Boya Kaplama(koruma) -Ankara- Teşekkür ederim Umut abi. Açıkçası göğsü sökmek çok zor o yüzden hiç denemedim bile.. Eğer yol sesi gibi problemler varsa yalıtım yapılabilir tabi ki :)

19. d.berkay

Ynt: Boya Koruma / Detaylı Temizlik / Nano Boya Kaplama(koruma) -Ankara- Kendi arabama yaptığım ısı ve ses izolasyonu (yalıtım) http://www.forumboyakoruma.com/showthread.php?2240-Corsa-C-Ara%E7-%DD%E7i-Yal%FDt%FDm-(-Ses-ve-Is%FD-%DDzolasyonu-)
  20. d.berkay

Ynt: Boya Koruma / Detaylı Temizlik / Nano Boya Kaplama(koruma) -Ankara- Çok teşekkür ederim Umut hocam.. Ne zaman isterseniz beklerim..

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,951
Kaydolan Son Üyemiz
Kayra açık

Çevrimiçi üyeler

Geri