Arama sonuçlarınız

1. d.berkay

Boya Koruma / Detaylı Temizlik / Nano Boya Kaplama(koruma) -Ankara-

Ynt: Boya Koruma / Detaylı Temizlik / Nano Boya Kaplama(koruma) -Ankara- Güncel.. Son uygulamalarımdan birisi.. 2011 BMW E92 Komple Zımpara ile Portakal Kabuğu Görüntüsü giderme + Derin Çizik düzeltme (rötuş + Zımpara) + Aquartz Nano Kaplama + Detaylı iç Temizlik + Motor Temizliği...

2. d.berkay

araç kaplama

Ynt: araç kaplama Merhaba Hocam.. Ankara'da bu işi yapan arkadaşlarım var. Onlardan edindiğim bilgilere göre, araç kaplama da "Cast" denilen özel araç kaplama folyoları kullanılmalıymış. Bu folyolar araç boyalarına zarar vermeden uygulanıp sökülebiliyor. Daha önce sürekli şantiyeye gidip...
  3. d.berkay

Tasarruflu Arac kullanma Teknigi

Ynt: Tasarruflu Arac kullanma Teknigi Bende nacizane bir kaç ekleme yapmak isterim.. Yeni nesil araçlarda Cut-Off denen bir sistem var. Yani araç viteste iken gaz pedalından ayağınızı çekerseniz motora yakıt gönderilmez. Bu durumda mesela kırmızı ışığı gördüğünüzde yavaşlarken aracı boşa alıp...

4. d.berkay

En İyi Dondurma

Ynt: En İyi Dondurma Bende Ispartadaki ismini bilmediğim dondurmacının dondurmalarini çok beğenirim.. Gerçek meyve ve keçi / inek sütü ile kstkisiz olarak yapıyorlar dondurmalarini.. Yerini nasıl tarif etsem tam bilemedim ama Is Büyük Isparta otelin karşısındaki cadde üzerinde caminin karşısında..
  5. d.berkay

Nostaljiyi Yeniden Hayata Döndürmek

Ynt: Nostaljiyi Yeniden Hayata Döndürmek Ellerinize sağlık gerçekten harika işler yapıyorsunuz Ustam.. Böyle restorasyon konularına bayılıyorum..

6. d.berkay

1. ULUSAL AĞRI DAĞI DAĞ BİSİKLETİ YARIŞI

Ynt: 1. ULUSAL AĞRI DAĞI DAĞ BİSİKLETİ YARIŞI Teşekkürler.. Temmuzun 2. Haftasında Türkiye Şampiyonasi oluyor. 3. Haftasında da ramazan başlıyor. Gelişmeleri bekliyorum..Sağolun ilginiz için..

7. d.berkay

Ynt: 1. ULUSAL AĞRI DAĞI DAĞ BİSİKLETİ YARIŞI Teşekkürler.. Cevabinizi bekleyeceğim..
  8. d.berkay

Amerikan Versiyonu Buggy Yapımı

Ynt: Amerikan Versiyonu Buggy Yapımı Ellerinize sağlık Şaban Usta..
  9. d.berkay

Reno 12 buggy yapımı

Ynt: Reno 12 buggy yapımı Ellerinize sağlık.. Sıfırdan çok güzel bir araç imal etmişsiniz.. Birde video paylaşırsanız çok güzel olur :)

10. d.berkay

Ynt: 1. ULUSAL AĞRI DAĞI DAĞ BİSİKLETİ YARIŞI Bisiklet Federasyonunun sitesinde ve yarış programında rastlayamadım sizin yarışınıza. Özel bir yarış mı olacak acaba? Bu tarz yarışlarda genel olarak kaymakamlık veya sponsorlar konaklama ve ulaşım desteği ile sporcuları çekmeye çalışırlar. Bu...

11. d.berkay

Bisikletimi Çalmaya Kalktılar

Ynt: Bisikletimi Çalmaya Kalktılar Geçmiş olsun... Bende Ankara Üniversitesinde okuyorum. Kütüphanenin hemen karşısında bölümüm. Ama 5 senedir kimse gelip lastiğimi patlatmadı. Sizinki biraz kötü şans olmuş.. Üzüldüm..
  12. d.berkay

Ynt: Boya Koruma / Detaylı Temizlik / Nano Boya Kaplama(koruma) -Ankara- Siyah Ford Fusion Boya Düzeltme ve Koruma Ford Fusion Boya Düzeltme ve Koruma

13. d.berkay

Ynt: Boya Koruma / Detaylı Temizlik / Nano Boya Kaplama(koruma) -Ankara- Far temizliği ve gösterge camı çizik giderme uygulamalarımdan bir kaçı.. Volkswagen Jetta Gösterge Camı Çizik Giderme Jetta Gösterge Camı Çizik Giderme Volkwagen Passat Far Temizliği Passat Far Temizliği...
  14. d.berkay

Ynt: Boya Koruma / Detaylı Temizlik / Nano Boya Kaplama(koruma) -Ankara- Merhabalar.. Geçtiğimiz gün yaptığım bir uygulama.. Bayiden yeni çıkan Skoda Fabia Scout araca Nano koruma ve Koltuk koruma uyguladım.. Koltuk korumayı merak edenler incelemek isteyebilirler.. Skoda Fabia Scout Nano...
  15. d.berkay

Bizde 2012 Hilux yapalım dedik

Ynt: Bizde 2012 Hilux yapalım dedik Maşallah.. Kazasız belasız kullanın.. Tam benim istediğim gibi bir araç olmuş.. Kısmetse bir 10 seneye kadar bende böyle bir araç hazırlayabilirim :)

16. d.berkay

Ynt: Boya Koruma / Detaylı Temizlik / Nano Boya Kaplama(koruma) -Ankara- Sonuna kadar katılıyorum yazdıklarınıza.. :) Bir işten zevk almak. İşiniz bittiğinde mutlu olabilmek ve özellikle benim işim için gün sonunda aracın karşısına geçip keyifle izlemek hele de araç sahibinin ilk tepkileri...
  17. d.berkay

Ynt: Boya Koruma / Detaylı Temizlik / Nano Boya Kaplama(koruma) -Ankara- Güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim Niyazi Bey.. Ben mümkün olan en iyi işçilik ve en kaliteli malzemeleri kullanarak bu işi yapıyorum. Kısacası zevk alarak ve eğlenerek yapıyorum. Sürekli bişeyler öğrenmeye...
  18. d.berkay

Ynt: Boya Koruma / Detaylı Temizlik / Nano Boya Kaplama(koruma) -Ankara- En Güncel Uygulamam.. Siyah Nissan Navara Komple Zımpara ile portakal kabuğu görüntüsü giderme, boya düzeltme ve boya koruma...

19. d.berkay

Karavanımın Yapım Aşamaları; İveco Daily-Ahmocan

Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları; İveco Daily-Ahmocan Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın.. Eksiklerde en kısa sürede tamamlanır umarım..
  20. d.berkay

Ynt: Boya Koruma / Detaylı Temizlik / Nano Boya Kaplama(koruma) -Ankara- Güncel uygulamam.. Sanırım yapılan işçilik daha net anlaşılabilir bu konuda :) Yapilabileceklerin sınırı yok. Isterseniz yeni aracanizin boyasindaki portakal kabuğu görüntüsünü giderip ayna gibi de yapabilirim...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,951
Kaydolan Son Üyemiz
Kayra açık

Çevrimiçi üyeler

Geri