Arama sonuçlarınız

1. d.berkay

Kazbek Dağı Kaza Raporu ( 21 Ocak - 01 Şubat 2011)

Ynt: Kazbek Dağı Kaza Raporu ( 21 Ocak - 01 Şubat 2011) Allah rahmet eylesin.. Okurken çok duygulandım.. Allah yakınlarına sabır versin..

2. d.berkay

Satılık - Merida Road Lite 903 Yarış Bisikleti

Ynt: Satılık - Merida Road Lite 903 Yarış Bisikleti Merhaba. Sadece jant setini satmayı düşünür müsünüz? Ya da Shimano RS10 jant ile takas etmeyi düşünür müsünüz?..
  3. d.berkay

Türk Dağcı Emre Kuruoğlu Kazbek Dağında Hayatını Kaybetti

Ynt: Türk Dağcı Emre Kuruoğlu Kazbek Dağında Hayatını Kaybetti Allah rahmet eylesin.. Yakınlarına sabır versin inşallah..

4. d.berkay

Bir Defender Toplama da Nevşehir'den

Ynt: Bir Defender Toplama da Nevşehir'den Kolay gelsin. Şu ana kadar çok güzel ilerleme kaydetmişsiniz.. Renkte çok güzel olmuş.. Kazasız belasız sürersiniz inşallah.
  5. d.berkay

Bilecik - Bozüyük Muratdere Köyünden Kirazcık Yayla Gezimiz

Ynt: Bilecik - Bozüyük Muratdere Köyünden Kirazcık Yayla Gezimiz Hayırlı olsun aracınız... Manzaralarda çok keyifli görünüyor..

6. d.berkay

Üyemiz Sefa Sevim'i (meteeor) Kaybettik Hepimizin Başı Sağolsun :(

Ynt: Üyemiz Sefa Sevim'i (meteeor) Kaybettik Hepimizin Başı Sağolsun :( Allah rahmet eylesin..

7. d.berkay

25-26 eylül sorgun yaylası kamp

Ynt: 25-26 eylül sorgun yaylası kamp Bizde geçen ay gitmiştik. Gerçekten çok güzel bir yer. Yalnız biz Ankara'dan bisikletlerle gitmiştik. :o Pek tavsiye edeceğim bir metod değil :) Biz Ayaş - Güdül - Yeşilöz - Sorgun Rotasını kullandık gidişte. Dönüşte de Sorgun - Çamlıdere - Kızılcahamam -...
  8. d.berkay

Tek Bir Hayat Var; Onu Yaşa - LR Series 1976

Ynt: Tek Bir Hayat Var; Onu Yaşa - LR Series 1976 Sonuç muhteşem olmuş.. O araçtan böyle bir araç yaratılması mucize gibi.. Güle güle kullanın..
  9. d.berkay

Bu da Benim Defans Oyuncum LR.

Ynt: Bu da Benim Defans Oyuncum LR. Spacer bence güzel olur. Mutlaka yaptırın. Hem yüsekltme iile ortaya çıkan yol tutuş kaybını da bu şekilde telafi edebilirsiniz sanırım. Ayrıca görüntü olarak da çok hoş oluyor..

10. d.berkay

Kara Şövalyenin günlüğü

Ynt: Kara Şövalyenin günlüğü Bence araıcız siyah kalmalı.. Bu tarz heybetli araçlarda siyah çok asil duruyor.

11. d.berkay

Bu da Benim Defans Oyuncum LR.

Ynt: Bu da Benim Defans Oyuncum LR. Hayırlı olsun aracınız.. Panjur gerçekten çok yakışıklıymış. Çok yakışacaktır aracınıza.. Uygulamalarınızın devamını sabırsızlıkla bekliyorum..
  12. d.berkay

Online İzleyebileceğiniz 2 Doğa Filmi

Ynt: Online İzleyebileceğiniz 2 Doğa Filmi Kuzey Yamacını izledim şimdi. Çok güzeldi gerçekten çok etkilendim.. Paylaştığınız için teşekkür ederim.. Mükemmel kaçışı da birazdan izleyeceğim :)

13. d.berkay

Taşların Mükemmel Dengesi

Ynt: Taşların Mükemmel Dengesi Gerçekten çok ilginçmiş. Eğer vidalama falan gibi hileler kullanmadıysa inanılmaz bişey..
  14. d.berkay

Saf Bir Dağ Yolu ve XC* Antrenman Rotası; Ali Dağı

Ynt: Saf Bir Dağ Yolu ve XC* Antrenman Rotası; Ali Dağı Kayseri'de yaşadığım zamanlarda en çok keyif aldığım rotalardan birisiydi Ali Dağı tırmanışı.. Şu an yarışlara hazırlanıyorum ve keşke Ankara'da da bu tarz tırmanışlar olsaydı diyorum kendi kendime..
  15. d.berkay

ODTÜ Bisikletle Oryantiring Yarışı MTB-O 30.05.2010

Merhaba arkadaslar, ODTU Orienteering Takimi'nin 10. Yil etkinliklerinin 3. etabi olan bisiklet-o icin kayitlar suruyor. Bundan once belki hic orienteering ile tanismamis bisikletciler ile bisiklete bugune kadar belki sadece gezinti amacli binmis orienteeringcileri biraraya getirmekte olan bu...

16. d.berkay

Ford Transit Kampervan Aracımın Tadilat Aşamaları

Ynt: Ford Transit Kampervan Aracımın Tadilat Aşamaları Vallahi bir çırpıda okudum yazılarınızı.. Gerçekten harika bir iş çıkartmışsınız.. Devamınında aynı güzellikte geleceğinden hiç şüphem yok.. Oldum olası elde imal edilen şeyleri çok sevmişimdir.. İnşallah ileride bende kendi karavanımı...
  17. d.berkay

Bisiklet Sevenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Bisiklet Sevenlerin Tanışma Platformu Bende bisiklet tutkunuyum :) Bir Marin Indian fire trail mtb yarış bisikletim Bir Nishiki mtb bisikletim Bir yol bisikletim ve Bir Norco street/DJ bisikletim var :) Neredeyse hergün bisiklet üzerindeyim; Okul, iş, antreman, gezi, ulaşım herşekilde...
  18. d.berkay

Defender 110 Güzelleştirme Operasyonu :)

Ynt: Defender 110 Güzelleştirme Operasyonu :) Hayırlı olsun.. Gerçekten çok güzel bir araç.. Çok daha güzel olacağından şüphem yok..

19. d.berkay

Kaçkar Kuzey Rotası Palovit Vadisi (2 Ağustos 2009)

Ynt: Kaçkar Kuzey Rotası Palovit Vadisi (2 Ağustos 2009) Vallahi gerçekten çok zor oldu.. Hatta çoğu zaman 2-3 seferde taşıdık eşyaları ve bisikletleri.. Gerçekten çok yorulduk ama bir ilki gerçekleştirdik :) 4 kişi yaklaşık 3300-3400metreden bisikletlerimizle geçtik :) Ama en çok...
  20. d.berkay

Kaçkar Kuzey Rotası Palovit Vadisi (2 Ağustos 2009)

Ynt: Kaçkar Kuzey Rotası Palovit Vadisi (2 Ağustos 2009) Gerçekten harika yerler oralar.. Bizde Ağustos'un 9'unda Artvin-Yusufeli'nden bisikletlerimizle yola çıkarak, Sırakonaklar köyü üzerinden davalı yaylasına oradan da lanetleme geçidinden Yukarı kavrona gittik.. Bisikletleri sürekli...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri