Arama sonuçlarınız

1. d.berkay

Triatlon Nedir ?

Ynt: Triatlon Nedir ? 2008 Türkiye Triatlon şampiyonu arkadaşımdı.. Bisiklet yarışlarında tanışmıştık.. Gerçekten çok zor bir spor ve çok ciddi çalışma ve birikim gerektiriyor.. Arkadaşımın yoğun dönemlerinde günde 2-3 antreman yaptığını biliyorum.. Her akşam havuzda saatler harcıyordu ona...

2. d.berkay

Kamplı Mtb Turlarını Çok Severiz, Çünkü;

Ynt: Kamplı Mtb Turlarını Çok Severiz, Çünkü; Harika bir sunum hazırlamışsınız.. Bende ileri amatör bisiklet yarışçısıyım.. Marin Türkiye dağ bisikleti takımının bir sporcusuyum.. Dağ bisikleti kadar beni bu hayattan zevk almamı sağlayabilecek bişey çıkmadı hala karşıma.. Bütün dertler...
  3. d.berkay

Sırakonaklar (Hodeçur) Köyü Üzerinden Kaçkar Zirve

Ynt: Sırakonaklar (Hodeçur) Köyü Üzerinden Kaçkar Zirve İlerleyen günlerde güzel bir tur yazısı hazırlayacağız, fotoların öncekilerini ve sonrakilerini orada paylaşacağım..

4. d.berkay

Ynt: Sırakonaklar (Hodeçur) Köyü Üzerinden Kaçkar Zirve Cevabınız için sağolun.. Bisikletle tahmin edeceğiniz üzere zor oldu tabiki.. Bazı zor yerleri 2-3 seferde geçebildik.. Önce yükleri indirdk/çıkardık sonra geri dönüp bisikletleri çıkarttık falan.. Mesela kavrun geçidine toplamda 3 kere...
  5. d.berkay

Ynt: Sırakonaklar (Hodeçur) Köyü Üzerinden Kaçkar Zirve Turunuzu gerçekleştirdiniz mi bilemiyorum ancak biz geçen hafta içinde Artvin/Yusufeli'nden bisikletlerimizle yola çıkarak Sırakonaklar üzerinden Kavron geçidini bisikletlerimizle geçtik.. Daha dün döndük memleketlerimize.. Oralar...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,951
Kaydolan Son Üyemiz
Kayra açık

Çevrimiçi üyeler

Geri