Arama sonuçlarınız

1. rangertr

Canon 350D

Slm, bende canon 350D var... 1.) 20 puan. genis aci obj. almak istiyorum dedim bir abimiz; tokina 12 x 24 sigma 10 x 20 canon 10 x 22 lerden birini alican dedi. ama tokina sabit f oldugu icin (4) daha bi guzeldir dedi. bakma ha 10 ha 12 gel sabit f'lisini al dedi. ne dersiniz? (oburleri 3,5...

2. rangertr

Kor Music Band !!!

Mrb millet, "bir adam varmissss, cani sIkIlan..." modundaki arkadaslara eylencelik olarak web sitemizi gezmeyi ve bi-iki sarki dinleyip yorum ve geyigini tavana vurdurmayi oneriyorum efm. :D www.kormusicband.com hatta ve hattaaaaa TiPkmhL4P58 efm... (senkron kaciktir, hemen farkedilir ve...
  3. rangertr

Telsizler ve Telsiz Kanunu Hakkında

Ynt: Telsizler ve Telsiz Kanunu Hakkında bu kisitlama neden var, detayi nedir, sehir icinde mi esas dert yoksa kirsal alanlarda da mi gercekten kisitlamak gerekiyor, kim neyi nasil denetliyor, hangi frekans bantlari vb. sorulara yanit bulabilsek hos olurdu tabi. bu kisitlama acaba insanlar...

4. rangertr

Eee?

Ynt: Eee? Guzel... Bu arada kankam oguz su anda is amacli gittigi Paris'te ilk definesini buldu. telefonla konustuk... bu arada ilk derken, Fransa topraklarinda "ilk" elbet, yoksa "en ilk" birlikte milli olmustuk. yarinda Lionda bulacak, bakalim hayirlisi... :D kendisini bu forumda da...
  5. rangertr

Eee?

Eee?.. Ne zaman saklamaya/bulmaya gidiliyor? Var midir niyetlisi?

6. rangertr

GPS Veri Dosyaları

Ynt: GPS Veri Dosyaları Mrb. birkac dosya paylasayim dedim ve ilki... Yuvacik: izmir civarinde alabalik yemek ve doga yuruyusu yapmak icin guzel bir yer... uludag: biz bu rotayi izledik ve soranlara uludaga ciktik diyoruz! :D artik bilmiyorum... saros: Sarosa gece cadirda kalmak uzere...

7. rangertr

Telsizler ve Telsiz Kanunu Hakkında

Ynt: Telsizler ve Telsiz Kanunu Hakkında simdi sizin bahsettiginiz bu telsizler prof. olup frekansi vs. serbestce ayarlanabilir yapidadir heralde... ama ben Garmin'in sitesindeki hem GPS hem telsiz olayini begenmistim. 2 bandi destekliyor biri 0,5W klasik walky talky bir digeri de amerikada...
  8. rangertr

Çin Mutfağının En İyi 10 Adresi

Ynt: Çin Mutfağının En İyi 10 Adresi Walla ben FanFang'i da cok severim! :D
  9. rangertr

Geocaching Hakkında

Ynt: Geocaching Hakkında elbette... ve fakat www.geocaching.com (ve hatta tam calismiyor herhalde ama genede www.geocachingturkey.com) tum dunyada ortak veri tabanini paylasmak uzere ucretsiz uyelik ile girilebilen kaynaklar. ek bir database olusturmak yerine buraya da girilebilir. biz sipari...

10. rangertr

Geocaching Hakkında

Ynt: Geocaching Hakkında walla oyle... define diye gittik selale bulduk... iyiki de bulduk yani... esas define o zaten. yani millet de colun ortasina sirf gomu olsun diye birsey yapmiyor muhakkak oraya seni suruklemesinin bir sebebi oluyor ki gercek define de bu elbet. oole yani...

11. rangertr

Hüseyinli Köyü Doğa Yürüyüşü

Ynt: Hüseyinli Köyü Doğa Yürüyüşü Ooopsss. gormemistim. pardon.
  12. rangertr

Ynt: Hüseyinli Köyü Doğa Yürüyüşü Hos olur tabi. aslinda bu sitede bir AYRI bir alan olsa ve orada sadece GPS kayitlari olsa mesela... cok iyi olmaz miydi? Ben de oraya gitmistim, iste resimler vb. kisimlar gene ilgili konu basligi altinda devam eder gider elbet... ama GPS kayitlari bol olsa...

13. rangertr

Ballıkayalar

Ynt: Ballıkayalar ustad selamlar bizden de sana... evet gercekten debilen cok az ancak maalesef haftasonlari artik, hani yere ortu serilmis ve bi abi atletle mangal basinda duman attiriyo- manzarasi vardir ya karikaturize olmus zihinlerimizde, bunlar gorunuyor artik...
  14. rangertr

Yalova'da Az Bilinen Bir Rota; Aktoprak - Keramet

Ynt: Yalova'da Az Bilinen Bir Rota; Aktoprak - Keramet tesadufen gruptan birisi gps ile gelmis ve kayit tutmus olabilir mi acaba?
  15. rangertr

Ynt: Hüseyinli Köyü Doğa Yürüyüşü aslinda gps track loglari olsa cok iyi olurdu...

16. rangertr

Macahel (Camili) Yürüyüş Rotası

Ynt: Macahel (Camili) Yürüyüş Rotası evet arkadaslar iste birkac resim derleyebildim... super dag cilekleri! :D gol olayi. biz arkadasla bu gole kayikla acildik. fena sisbastirdi walla gps'e baka baka donduk geri. :D aksam yakilan ates... buzlu gol. 3000m ye yakin kotta yazin ortasinda...
  17. rangertr

Geocaching Hakkında

Ynt: Geocaching Hakkında nerde bu define yauww? :D arkadas fena islandi. boru patlak. vanayi acinca yikiyor! :D Selale vardi bi de. cok hos...
  18. rangertr

Ballıkayalar

Ynt: Ballıkayalar efm gittik buraya... defalarca hem de gebzede otururken... ufak bir tesiscik de yapmışlardı ve harika kaşarlı domatezli vede mantarlı alabalık yapardı... kanyon boyu saatlerce yürüyebilir, işi bi,liyorsan kaya tırmanuışı yapabilir yada kanyonun tepesine tırmanabiliyorsun. biz...

19. rangertr

Ynt: Macahel (Camili) Yürüyüş Rotası yaw ben bilmezdim iki şeyi; 1. Artvin'de trafik lambaları yok! :D 2. Artvinde okuma yazma oranı %100 (sanırım tek il) mesela bizi dağların tepelerin üzerinde gezerken yanımıza aldığımız yerel rehber bir çobandı ve üniversitede okuyormuş, yazın gelip de işte...
  20. rangertr

Ynt: Macahel (Camili) Yürüyüş Rotası war! olmazmi?! 2GB kadar total! :D :D :D hocam var da yeni gelen biri olarak ukalalık yapmak en son isteyeceğim şeydir ve fakat bu photobucket falan beni bozdu; desen ki "arkadaş bu siteye jpg formatinda ve de buyukluğu mesela 200kB'ı geçmeyen resim upload...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri