Arama sonuçlarınız

1. rangertr

Macahel (Camili) Yürüyüş Rotası

Ynt: Macahel (Camili) Yürüyüş Rotası Ha bir de; 2 gruptuk. yani şöyle bir 15 kişi total falan... bir minibüs her biri ayrı köylerden şöyle 7-8 kişiyi topladı geldi akşamına "yaşlılar korosu". En gençleri ben diyim 45 sen de 55 yaşında. ama en yaşlısı 86 yaşındaydı. bu abiler oturup...

2. rangertr

Ynt: Macahel (Camili) Yürüyüş Rotası evet. kafkas arisi safkan kalabilmis belki de tek turmus cunku bolgeye disardan ari girisi mumkun degilmis jeolojik yapidan... ben orda dedim ki muhtara, baba bak dedim biz istanbulluyuz anlamayiz bal diye sekeri itelemesinler bize dedim... guldu, yok abi...
  3. rangertr

Mrb, ben yeniyim buralarda. trekking felan deyince asla unutamam evelsi sene yazin tatil niyetine macehal (camili) turu yapmistik. km'lerce yuruyuz. yaylalarda yatis kalkis, 3000m'lerde gollere gitmeler selalelerin altina girmeler gurcistan sinirindaki tertiple muhabbetler arilarin sunni vede...

4. rangertr

Geocaching Hakkında

Ynt: Geocaching Hakkında foto var elbet ama nasil upload edecegimi cozemedim henuz :P henuz bir gomumuz yok, daha once gomulmus ve bulunabilmis bir define bularak milli olalim dedik... olduk da. ama iki arkadas gomu uretmeye de merakliyiz. olacak birseyler. serde doga gezmeyi sevmek olunca...
  5. rangertr

Geocaching Hakkında

Ynt: Geocaching Hakkında hay allah. bi kamyon yazi yazmistim teknik bir hata oldu kayboldu sanirim. ozetle soyle: Ben bir arkadasimla dun 3 tane define gezdim. hepsini esasen bulduk ama ikisi kaybolmus zaten kimse bulamamis birisinden ise film kutusu cikti. aldik hediyeleri biraktik...

6. rangertr

Geocaching Hakkında

Ynt: Geocaching Hakkında hafta icleri maalesef calisiyoruz. anca hafta sonlari... tabi sizi bilmem ama bizde evlilik de oldugu icin "hadi kizlar haftasonu tatile gidiyoruz, siz havuza girerken biz de bi-iki define bulup geliriz" tarzinda ortak paydada bulusan organizasyonlar yapmak daha hos...

7. rangertr

Geocaching Hakkında

Ynt: Geocaching Hakkında ben bu haftasonu cumartesi bikac tane buliim diyorum yakin cevreden! :D arkadaslar ben yeniyim. yani forumda... geocaching'in icat edildigi sene 2000'den evveliyati vardir ki gps kullanirim ve fakat henuz hic kutu bulmaya calismadiydim... artik bugunlereymis...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,951
Kaydolan Son Üyemiz
Kayra açık

Çevrimiçi üyeler

Geri