Arama sonuçlarınız

1. elnino

Kurban Bayramı

Ynt: Kurban Bayramı tüm gezenbilir ve islam aleminin kurban bayramı kutlu olsun. birlik ve beraberlik içinde geçsin. sevgi ve saygılarımla

2. elnino

Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) kerim bey hoşgeldiniz aramıza
  3. elnino

Gezenbilir Ömerli Kamplı Off-Road Gezisi (8-9 Aralık 2007)

Gezenbilir Ömerli Kamplı Keşif Gezisi (8-9 Aralık 2007) işin aslı kapı toprağa çarptığı için açılmıyodu onun için camdan kaçtım pardon indim. :D

4. elnino

Gezenbilir Ömerli Kamplı Keşif Gezisi (8-9 Aralık 2007) hakan süpersin.okadar süpersinki beni camdan kaçarken bile yakalamışsın . :D :D :D
  5. elnino

Gezenbilir Ömerli Kamplı Keşif Gezisi (8-9 Aralık 2007) gökalp kardeşim hayırlı teskereler.kısa dönem olmasına sevindim.

6. elnino

Gezenbilir Ömerli Kamplı Keşif Gezisi (8-9 Aralık 2007) ladaya biraz torpil yaptık yalan yok ama haketmiyor değil yani ;D ama cj ye de torpil yapmışım oda eski gözağrımız :D

7. elnino

Gezenbilir Ömerli Kamplı Keşif Gezisi (8-9 Aralık 2007) orkuncum eline sağlık hem tek başına araç kullanıp hem resim çekmişsin güzel karelerde yakalamışsın.sorun yaşamadın inşallah dönerken .bizde senden sonra hafif sayılabilecek bir parkura girdik.çok geç kalmadan döndük.
  8. elnino

Gezenbilir Camel Etabı - Off-Road (25 Kasım 2007)

Ynt: 25 Kasım Camel Etabı evet uğur abi sen yükseltmeden sonra o etaba daha girmedin.daha doğrusu öncesindede girmemiştin. bi denemek lazım değilmi ;)
  9. elnino

Gezenbilir Maşukiye Kartepe Kuzuyayla Kar Kampı (10-11 Kasım 2007)

Ynt: Maşukiye Kartepe Kuzuyayla Kar Kampı (10-11 Kasım 2007) birden abi geçmiş olsun.umarım fazla bir hasar çıkmaz. buarada kartepeyide özledik.kar yağsada gelsek.

10. elnino

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) orkun geçmiş olsun. bizim ertaş'ında önde plakası yok.takmak lazım önemli bir konu.ihmale gelmez.

11. elnino

Ynt: 25 Kasım Camel Etabı mustafa nivayı bi açılış resminde gördüm bidaha göremedim. etaba girmedinmi yoksa.yada sen önden gidip takılan arkadaşlarımı çektin nede olsa lada niva canım... :D
  12. elnino

Ynt: 25 Kasım Camel Etabı evet arkadaşlar bu saate kadar dökülen olmadığına göre etap bayağı bir sıkı geçiyor olmalı. sıkı etap demek harika resimler demek.hakancım anladın sen onu ;)

13. elnino

8. İSOFF Off-Road Oyunları Ercova Yaylası (27-29 Ekim 2007)

Ynt: 8. İSOFF Off-Road Oyunları Ercova Yaylası (27-29 Ekim 2007) rejeep abicim servis zamanı gelmiş yine :D
  14. elnino

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) hoşgeldiniz aramıza alpees.
  15. elnino

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) rejeep abi gidiyormusunuz yarın camel'e

16. elnino

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) gerçekten harika olmuş . gezenbilir ailesinin içinde olduğum için kendimi şanslı hissediyorum.hepinize herşey için tekrar teşekürler....
  17. elnino

Ynt: 8. İSOFF Off-Road Oyunları Ercova Yaylası (27-29 Ekim 2007) hakan sen bitmişsin okey dönüyosun. :D :D :D
  18. elnino

Ynt: 8. İSOFF Off-Road Oyunları Ercova Yaylası (27-29 Ekim 2007) rejeep abimin elindende her iş geliyormuş hani. serkan sende halinden çok memnunsun yani. ;D

19. elnino

Evde Off-Road Muhabbeti - Şile Keşif Gezisi (17-18 Kasım 2007)

Ynt: Evde Off Road Muhabbeti - Şile 17-18 Kasım 2007 arkadaşlar resimlerdende anlaşılacağı üzere mükemmel bir gün geçirmişsiniz.gelememenin üzüntüsü içindeyiz.napalım bizde göz banyosuyla yetiniyoruz.hakan , mustafa+neriman resimler gerçekten harika ellerinize sağlık. rejeep abi sen bitanesin...
  20. elnino

2006 Türkiye GOODYEAR Off-Road Şampiyonası 7.Yarışı (25-26 Kasım 2006)

nede olsa lada geçmişe özlem duymamak mümkün değil .değilmi faruk :D

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR