Arama sonuçlarınız

1. elnino

Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) serkan bey ve suavi bey hoşgeldiniz aramıza. en kısa zamanda bir organizasyonda tanışmak dileğiyle

2. elnino

Gezenbilir Hafif Parkurlardan Ağva Kerpe Off-Road, Piknik, Dalış (1 Temmuz 2007)

Ynt: Hafif Parkurlardan Ağva - Kerpe Offroad, Piknik, Dalış (1 Temmuz Pazar) arkadaşlar hepinize selamlar işim çıktığından katılamadım.resimler geldikçe neler kaybettiğimizi görüyorum.muhteşem bir gün geçirmişsiniz.inşallah bidahaki sefere. buarada resimler bukadar az değildir...
  3. elnino

Gezenbilir Hafif Parkurlardan Ağva Kerpe Off-Road, Piknik, Dalış (1 Temmuz 2007)

Hafif Parkurlardan Ağva - Kerpe Offroad, Piknik, Dalış (1 Temmuz Pazar) arkadaşlar organizasyon eşlerlemi olacak yoksa eşsizmi ona göre plan program yapalım

4. elnino

Willys Pickup

Ynt: Willys Pickup harika araçlar insan binmeye bile kıyamaz...
  5. elnino

CJ ile Off-Road

Ynt: CJ ile Off-Road CJ ler ile ilgili bu sorun benim hafta sonu yaşadığım problemden sonra çıkmamıştır heralde:) ben orkun arkadaşımıza katılıyorum.aracı tanıdıktan sonra ve bakımlı olduktan sonra cj ile sorun yaşamazsınız .CJ'ler köpekler gibi sahiplerine sadıktır. benim yaşadığım problem...

6. elnino

CJ ile Off-Road

Ynt: CJ ile Off-Road pazar günü kemerburgazdaydık amortisör ve makası kırdık arabanın alt takımı elden geçirmemiz gerekecek.atillada parça varsa işimizi görür .varsa telefonunu alabilirmiyim atillanın.

7. elnino

CJ ile Off-Road

Ynt: CJ ile Off-Road teşekür ederim arkadaşlar.inşallah ilk organizasyona iştirak edeceğim.hafta içi işten pek vaktim olmuyor ama cumartesileri atilla arkadaşa uğrarım .tamircimi atilla bey?
  8. elnino

CJ ile Off-Road

Ynt: CJ ile Off-Road even yeni aldım yaklaşık 2 ay oldu kenan bey'den aldım bende.daha yeniyiz bu işte ama hastalık oldu şimdiden her pazar kemerburgazdayız.
  9. elnino

CJ ile Off-Road

Ynt: CJ ile Off-Road orkun bey sizin cj de başkan jeep ten heralde

10. elnino

CJ ile Off-Road

Ynt: CJ ile Off-Road resim olayını denedim yardımlarınızla başardım teşekürler hepinize benim civciv de bu işte plakamız değişti tabi resim eski

11. elnino

CJ ile Off-Road

12. elnino

Gezenbilir Terkos Kemerburgaz Off-Road Gezisi (20 Mayıs 2007)

Ynt: Terkos Kemerburgaz Offroad Gezisi (20 Mayıs 2007) hepinize selamlar .... bu pazara varmı bi organizasyon kurtlarımızı döksek jeep aldık daha tadına bakamadık desek yeri.

13. elnino

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) hepinize selamlar 30 yaşındayım offroad merağım bir arkadaşımın beni bir gün offroad'a götürmesiyle başladı.daha yeniyim 2 ay gibi anca oldu.mesleğim satış pazarlama .halkalı toplu konutlarda oturuyorum.1977 model civciv sarısı bir cj-5 sahibiyim.pazar günleri...
  14. elnino

Gezenbilir Terkos Kemerburgaz Off-Road Gezisi (20 Mayıs 2007)

Ynt: Terkos Kemerburgaz Offroad Gezisi (20 Mayıs 2007) harika görüntüler katılamadığım için gerçekten üzüldüm.organizasyonların yenilerini bekliyoruz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

Geri