Arama sonuçlarınız

1. levend

Kandıra Bağırganlı Bölgesi Kampı ve Keşif Gezimiz (29-30 Ağustos 2009)

Ynt: Kandıra Bağırganlı Bölgesi Kampı ve Keşif Gezimiz (29-30 Ağustos 2009) Barganlı Seyrek arasındaki yol manzarası Barganlı limanı yeni yapılmış bildiğim kadarı ile bu bölgede yetişmiş iyi kayık ustarınınyaptığı tekneler pek meşhurmuş. Bu doğa harikası manzaralar barganlı seyrek karayolu...

2. levend

Kandıra Bağırganlı Bölgesi Kampı ve Keşif Gezimiz (29-30 Ağustos 2009)

Ynt: Kandıra Bağırganlı Bölgesi Kampı ve Keşif Gezimiz (29-30 Ağustos 2009) Güzel geçen sayılı kamplarımızdan diyebileceğim bir kamp daha yaşadık. Bu hafta sonunu birlikte olduğumuz dostlarıma teşekkür ederek elimdeki resimleri yolluyorum. İSKİ nin Suzukilere arazide tahsis ettiği kapalı...
  3. levend

2001 JLX Suzuki Vitara Demir Tampon Vinç Tablası

Ynt: 2001 JLX Suzuki Vitara Demir Tampon Vinç Tablası Selçuk Çağlar abine katılıyorum .seni arazide aramızda görmek bizleri mutlu edecektir. Nede olsa bir şampiyonla gezmek var işin sonunda ;) Tampon ve vinç in uyumlu olmuş güle güle kullan kardeşim. :)

4. levend

Satılık 2001 Vitara 1.6JLX Otomatik

Ynt: Satılık 2001 Vitara 1.6JLX Otomatik aracımın şu anki güncel resimleri aşağıdakilerdir. Verilen ilandan sonra ek olarak araca Triger seti değişmiş. Fren balataları değişmiş. Arka aks bilyaları değişmiş. Araca 3cm bady lift yükseltme yapılmış . Arka ilave aydınlatma konmuştur. Periyodik...
  5. levend

Vitara Kalorifer İç Mekanizma Motoru ?..

Ynt: Vitara Kalorifer İç Mekanizma Motoru ?.. Size bu konuda EKSPER OTO Serkan bey yardımcı olabilir. 0 532 475 68 56

6. levend

Suzuki Vitara Arka Aks Bilyası Nasıl Değiştirilir.

Ynt: Suzuki Vitara Arka Aks Bilyası Nasıl Değiştirilir. Ben mi sobelendim yoksa ;D

7. levend

Standart Vitarayı Araziye Uyarlayıp Modifiye Etmek

Ynt: Standart Vitarayı Araziye Uyarlayıp Modifiye Etmek Yanılmıyorsam bahsettiğiniz araç bu olmalı. En son geçen ay suzuki grand oto Arman bey in orada satılıktı.
  8. levend

Şile, Kömürlük - Akçakese Off-Road ve Keşif Gezisi (07 Haziran 2009)

Ynt: Şile, Kömürlük - Akçakese Off-Road ve Keşif Gezisi (07 Haziran 2009) ''İlaveten... Dere geçme becerisi de daha iyi... '' Ben katılıyorum bu söze.snorkel olmadan o derinlikte hangi araç geçebilir. ;D ;D ;D
  9. levend

Satılık 2001 Vitara 1.6JLX Otomatik

Ynt: Satılık 2001 Vitara 1.6JLX Otomatik aracın fiyatını üç günlüğüne sıkışıklıktan dolayı 21 bin tl ye çektim.

10. levend

Suzuki Jlx 5 Kapı Arıyorum

Ynt: Suzuki Jlx 5 Kapı Arıyorum bu aracı inceleyebilirsiniz. http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=23909.0

11. levend

2. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (19-21 Haziran 2009)

Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (19-21 Haziran 2009) Gezenbilir in minik sporcuları da çok başarılı tımanış sergilediler.Burçak 'ın o muhteşem inişi bitirdi bizleri BRAVO BURÇAK
  12. levend

Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (19-21 Haziran 2009) Festival sonrasında samandere şelalesinde toplu foto çekimi

13. levend

Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (19-21 Haziran 2009) Akıllardan çıkmayacak çok güzel bir etkinliği geride bıraktık. İnanıyorumki bütün bir sene konuşulacaktır. Bu etkinlikte aylar öncesinden hazırlıklara başlayan,son haftalarda işlerini dahi ikinci plana bırakarak gecesini...
  14. levend

Suzuki Vitara Port Bagaj ve Ayakları

Ynt: Suzuki Vitara Port Bagaj ve Ayakları ''benim yaan çıtalar var.fakat kaç kg dayanır.tavana zarar verirmi?buna emin olamadım.benim ihtiyacım olan tahmini 150 kg dayanmalı.'' Önder kardeşim bunların orjinal olanlarını bile max 50 Kg yük taşımayla sınırlandırmışlar. Sen gene fazla yük koy...
  15. levend

Ynt: Şile, Kömürlük - Akçakese Off-Road ve Keşif Gezisi (07 Haziran 2009)

16. levend

Ynt: Şile, Kömürlük - Akçakese Off-Road ve Keşif Gezisi (07 Haziran 2009)
  17. levend

Ynt: Şile, Kömürlük - Akçakese Off-Road ve Keşif Gezisi (07 Haziran 2009) Bol güneşli ve sıcak bir pazar gününü böyle mükemmel ötesi diyebileceğim güzellikte geçirmemize vesile olan dostlarıma ve bilgi ve tecrübelerini bizden esirgemeyen sevgili Mustafa abimize teşekkür ederim.
  18. levend

Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) Tuğsan kendine yandaş arar gibi bi durum hissediyorum ;D Ama sayende artacak toyotacılar. ;)

19. levend

1. Gezenbilir Jeep Buluşması ve Off-Road Gezisi (24 Mayıs 2009)

Ynt: 1. Gezenbilir Jeep Buluşması ve Off-Road Gezisi (24 Mayıs 2009)
  20. levend

1. Gezenbilir Jeep Buluşması ve Off-Road Gezisi (24 Mayıs 2009)

Ynt: 1. Gezenbilir Jeep Buluşması ve Off-Road Gezisi (24 Mayıs 2009)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,951
Kaydolan Son Üyemiz
Kayra açık

Çevrimiçi üyeler

Geri