Arama sonuçlarınız

1. levend

Suzukiciler Kaç Kişiyiz (Off-Road Araçları)

Ynt: Off-Road Araçı Olarak Suzuki Kullananlar Kaç Kişi ?.. 01- Hakan Irıklı (Vitara 2000) İstanbul 02- Murat SAYAR (Vitara 1993) İstanbul 03- İlhami Özdemir (G.Vitara 1999) Bolu 04- İlker Musa (Vitara 2000) İstanbul 05- Okay Esen (Vitara 1996) Artvin 06-...

2. levend

Kızılcaköy Ormanlarında Çamur Etaplı Off-Road Gezisi (30 Kasım 2008)

Ynt: Kızılcaköy Ormanlarında Çamur Etaplı Off-Road Gezisi (30 Kasım 2008) Çok güzel bi gezi olmuş.Bende birileri arar umuduyla evde bekledim.daha sonra arkadaşımla birlikte şilede işlerimizden dolayı binek araçla şileye gelip, akşam balık rakı yapıp :o eve döndük .Ah bilseydim oralarda...
  3. levend

İsoff 2008 Türkiye Off-Road Şampiyonası 7.Yarış / Şile-İst. (Sezonun Son Yarışı)

Ynt: İsoff 2008 Türkiye Off-Road Şampiyonası 7.Yarış / Şile-İst. (Sezonun Son Yarışı) Bende orada olmaya çalışacam.

4. levend

Ordu Off-Road Kulübü 2007 Videolar

Ynt: Ordu Off-Road Kulübü 2007 Videolar Tekerinize motorlarınaza sağlık.Çok güzel bir derleme olmuş.Müziklerde şahane. Hazırlayanları ve konuk oyuncuları altın portakala aday gösterelim.
  5. levend

Suzuki Off-Road Araç Fotoğrafları

Ynt: Suzuki Marka Off-Road Araç Fotoğrafları Sacın arka kısımdaki iki bağlantı vidasının olduğu yerlerde problem çıkmadı.Eksenler tutdu. Yanlız ön şase tarafını uydurmak zorunda kaldık sorun teşkil etmedi.

6. levend

Ynt: Suzuki Marka Off-Road Araç Fotoğrafları Şenol bey gerçi tam anlamıyla araziye çıkamadım.Hacıllı daki organizasyonda bayağı işe yaradı .3mm dkp sactan imal ettim. Zora geldiğinde ne kadar dayanır test edecez artık.

7. levend

Ynt: Suzuki Marka Off-Road Araç Fotoğrafları Arkadaşlar ilk olarak orjinal roof rack ı bi galerideki aracın üstünden sökmeyle işe başladım.Tabii karşılığını ytl cinsinden anlaştık. Daha sonra oto aksesuar parçaları satan bi arkadaşımdan tavan spotları 7 adet+ön sis farları 2 adet angel eyes...
  8. levend

Ynt: Suzuki Marka Off-Road Araç Fotoğrafları Benimde galeriden çıktığım zamanki halim.
  9. levend

Suzuki Vitara Ön Koruma

Ynt: Suzuki Vitara Ön Koruma 2. olarakta aracin önündeki koruma setini (siyah plastik kaplamali koruma demiri) arastirdim ama bulamadim. nereden bulabilecegim konusunda yardimci olursaniz cok sevinirim... Atilla01 Ben de çok araştırdım ama yok.Belki bir servisin elinde kalmış oda raftan...

10. levend

Ynt: Off-Road Araçı Olarak Suzuki Kullananlar Kaç Kişi ?.. Hakan bir sonraki organizasyonda neden suzukileri yan yana boncuk dizer gibi ;D ;Dsıralamıyoruz herkesin küçük dilini yutacağına eminim :o :o :o

11. levend

9. İsoff Off-Road Oyunları Gezenbilir Grubu (31 Ekim - 01-02 Kasım 2008)

9. İsoff Off-Road Oyunları Gezenbilir Grubu (31 Ekim - 01-02 Kasım 2008) Sabırsızlıkla resimlerinizi bekliyoruz.
  12. levend

Gezenbilir "Huma Oto" Off-Road Gezisi ve Tanışma Toplantısı - Şile (26 Ekim 2008)

Ynt: Gezenbilir "Huma Oto" Off-Road Gezisi ve Tanışma Toplantısı - Şile (26 Ekim 2008) Arkadaşlar bugünkü gezide emeği geçen ve yağmura rağmen üşenmeden gelen bütün gezenbilir üyelerine, ayrıca çok çalışan Uğur abi,Mustafa abi ve görevli arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum.Tüm engellere rağmen...

13. levend

Gezenbilir "Huma Oto" Off-Road Gezisi ve Tanışma Toplantısı - Şile (26 Ekim 2008)

Ynt: Gezenbilir "Huma Oto" Off-Road Gezisi ve Tanışma Toplantısı - Şile (26 Ekim 2008) *Aracı Olanlar 01- Uğur Kalaycı (Jeep34) +3 - Anadolu Yakası 02- Önder Özdenkaya (dronder) +3 - Kocaeli 03- Faruk Bedir (frkbdr) +2 - Anadolu Yakası 04- Mert Kiğılı (Deep) - Avrupa Yakası 05- Levent...
  14. levend

Ynt: Off-Road Araçı Olarak Suzuki Kullananlar Kaç Kişi ?.. -------------------------------------------------------------------------------- 01-Hakan Irıklı - Suzuki Vitara 2000 - İstanbul. 02-Murat SAYAR Suzuki Vitara 1993 - İkitelli / İST. 03-İlhami ÖZDEMİR Suzuki Grand Vitara 1999 - Bolu...
  15. levend

Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) Uğur abi geçen haftanın resimlerini Yüksel (yuysal) a mail attım. Ama ses yok.

16. levend

Ynt: Gezenbilir "Huma Oto" Off-Road Gezisi ve Tanışma Toplantısı - Şile (26 Ekim 2008) KATILIMCI LİSTESİ *Aracı Olanlar 1- Uğur Kalaycı (Jeep34) +3 Anadolu Yakası 2- Önder Özdenkaya(dronder) + 1 Kocaeli 3- Faruk Bedir (frkbdr)+2 Anadolu yakası 4- Mert Kiğılı(Deep) Avrupa Yakası 5- Levent...
  17. levend

2008 Goodyear Wrangler Cup 3.Yarış (12 Ekim 2008)

Ynt: 2008 Goodyear Wrangler Cup 3.Yarış (12 Ekim 2008) Ben de orada olacam. Gezenbilir den katılan arkadaşlar varmı yarışa ?
  18. levend

Ynt: Suzuki Marka Off-Road Araç Fotoğrafları ;DSelamlar Hakan bey sizinle tanışamadık ama sizden teknik konularda yardım almak isterim. M.Becce abimizle hacılıya gelseydiniz tanışabilirdik.Kısmet başka zamana galiba.Yavaş yavaş hazırlıyorum benim elemanı ;D

19. levend

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) Selam arkadaşlar uzun zamandır sitenizi takipteyim ama fırsat bulupta kendimi tanıtamadım. Ben Levent Baştepe 39 yaşındayım evliyim bir oğlum var.İstanbul anadolu yakasında gıda işiyle uğraşıyorum. 2001 model standart 5 kapı suzuki 1,6 JLX aracım var.İleriki...
  20. levend

Sofular Sahil ve Çıkış Etabı (21 Eylül 2008)

Ynt: Sofular Sahil ve Çıkış Etabı (21 Eylül 2008) Uğur abi senin co-pilotun benim artık ama söz bundan sonra fotoğraf makinasız binmem aracına bu haftalık böyle oldu. Artık acemiliğimize ver abi.Aşıyı sayenizde kaptık.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri