Arama sonuçlarınız

1. Shadov

Kim Nerede?

Ynt: Kim Nerede? Yolu Afyonkarahisar'da kesişen tüm gezenbilir'li dostlara bir acı kahvemizi ikram edebiliriz.Saygılarımla.

2. Shadov

Kim Nerede?

Ynt: Kim Nerede? Selçuk abi açtığın konu başlığı çok güzel.Bir sonraki durakta karşılaşma fikri çok hoş.Neden olmasın.
  3. Shadov

Kısa Geziler; Riva (2009 Mayıs)

Ynt: Kısa Geziler; Riva (2009 Mayıs) Paylaşım için teşekkürler.

4. Shadov

Batı Karadeniz Gezisi ( 20-27 Mart 2009)

Ynt: Batı Karadeniz Gezisi ( 20-27 Mart 2009) Ben seni sevdim Anadolu Ben seni.Doğusuyla Batısıyla Kuzeyiyle Güneyiyle.Bir Seni.Teos Oğuz abi emeğinize yüreğinize paylaşımınıza şapka çıkarıyorum.Saygılar.
  5. Shadov

Honda CR-V

Ynt: Honda CR-V Biraz geç oldu ama iyi günlerde kullanmanız temennisiyle Hayırlı olsun

6. Shadov

Açılmasını İstediğiniz Kategori Veya Başlıklar

Ynt: Açılmasını İstediğiniz Kategori Veya Başlıklar BamBina h.b.teşekkürler.uyarınıza uyacağım.saygılar

7. Shadov

Açılmasını İstediğiniz Kategori Veya Başlıklar

Ynt: Açılmasını İstediğiniz Kategori Veya Başlıklar Ben yeniyim aranızda öncelikle selamlar,saygılar.Bir moto karavan alayım dedim ama dediğimle kaldım.konuyu araştırınca ne kadarda çok satılık karavan varmış dedim.Bu insanların bir bildiği olmazsa satmazlar herhalde diye düşündüm.Türkiye de...
  8. Shadov

2004 Honda CRV Almayı Düşünüyorum, Yorumlarınız ?..

Ynt: 2004 Honda CRV Almayı Düşünüyorum, Yorumlarınız ?.. Öncelikle herkese selamlar 2004 model Honde CRV kullanıyorum.Sıfır almıştım.Çok memnunum tavsiye ederim.2009 yılı vergisi 670,00 x 2 =1.340,00 TL Kasko 825,00 TL Trafik Sigortası 189,24 TL.En Güzeli ne biliyormusunuz Turbosunun oLması.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

Geri