Arama sonuçlarınız

1. Gazze

Gezenbilir İstanbul - Belgrad Ormanı Doğa Yürüyüşü (10 Ekim 2010)

Ynt: Gezenbilir İstanbul - Belgrad Ormanı Doğa Yürüyüşü (10 Ekim 2010) hava da tam istediğiniz gibi olmuş.Ama suyun rengi hiç hoşuma gitmedi :) Resimler için teşekkür ederiz.

2. Gazze

Ynt: Gezenbilir İstanbul - Belgrad Ormanı Doğa Yürüyüşü (10 Ekim 2010) fotoğraflar için çok teşekkür ederim.Dİnlendikten sonra daha fazla fotoğraf bekliyoruz. Kaçırdığıma üzüldüm.Havada bayağı iyiymiş.
  3. Gazze

Ynt: Gezenbilir İstanbul - Belgrad Ormanı Doğa Yürüyüşü (10 Ekim 2010) başka yok mu

4. Gazze

Ynt: Gezenbilir İstanbul - Belgrad Ormanı Doğa Yürüyüşü (10 Ekim 2010) merakla bekliyoruz resimleri ben sayı 10-15 olur diye tahmin etmiştim.Neyse bir dahaki sefere olur inşaallah
  5. Gazze

Gezenbilir İstanbul - Belgrad Ormanı Yürüyüş Duyurusu (10 Ekim 2010)

Ynt: Gezenbilir İstanbul - Belgrad Ormanı Yürüyüş Duyurusu (10 Ekim 2010) geçmiş olsun.Dediğin gibi bu geziyi en çok sen istemiştin.Demek nasip olmayınca olmuyor. Efe bey eğer bugün resimleri ve gittiğiniz yerleri tarif edebilirseniz yarın bizde belgrada mangal ve balık tutmak için ailece...

6. Gazze

Ynt: Gezenbilir İstanbul - Belgrad Ormanı Yürüyüş Duyurusu (10 Ekim 2010) çok istediğim halde gelemiyorum.Pazar günü olacak programımı erteleyemedim. İnşaallah bir dahaki sefere buluşmak ümidiyle.İyi eğlenceler.

7. Gazze

Normal araç ile akşam kayışdağı gezisi

Ynt: Normal araç ile akşam kayışdağı gezisi Deli cesareti bende bayağı var ;)
  8. Gazze

Ynt: Normal araç ile akşam kayışdağı gezisi artık deneme yapacağız bigün.Çok teşekkür ederim.Uzun süredir beklediğim bir haberdi.
  9. Gazze

Ynt: Normal araç ile akşam kayışdağı gezisi toprak biraz daha kurusun öyle çıkalım o zaman. okla gösterdiğim yerden mi girdiniz. aslında iphoneden baktıysanız direk konuumu paylaş deyip bana mail atarsanız sevinirim. bilgiislem@civil.com.tr bu arada bu bölgeye girişte asker sorun çıkarır mı ?

10. Gazze

Doruk Dağcılık - Kemalpaşa Ansızca Kanyonu Doğa Yürüyüşü (07 Ekim 2007)

Ynt: Doruk Dağcılık - Kemalpaşa Ansızca Kanyonu Doğa Yürüyüşü (07 Ekim 2007) resimler ölmüş.

11. Gazze

Ynt: Normal araç ile akşam kayışdağı gezisi aslında bilende var oraları bir kere gitsem gerisi kolay :)
  12. Gazze

Trekking Grupları (Doğu Anadolu)

Ynt: Trekking Grupları (Doğu Anadolu) doğu anadaoludan bu kadar mı ses çıkıyor :) Kurban bayramında erzuruma giymeyi düşünüyorum.Bi palandöken,bi tortum yapmayı düşünüyorum. Tortum için gitmeyi düşünen erzurumda olan arkadaşlarla bir program yapabiliriz.

13. Gazze

Trekking Grupları (Güneydoğu Anadolu)

Ynt: Trekking Grupları (Güneydoğu Anadolu) faaliyet yapan arkadaşlardan resim bekliyoruz.
  14. Gazze

Doğada Tek Başına Yürüyüş

Ynt: Doğada Tek Başına Yürüyüş Kargagakdedi geçmiş olsun.Bu akıllı işi değil ama o heyecanı ve korkuyu yaşamanın başka yolu yok :) Kargagakdedi'nin yazısını okuyunca bende gençken (şuanda yaşlı değilim halen deli cesareti var) sarıyer'de büyük limandan garipçe koyuna hangi akla hizmetse...
  15. Gazze

Ynt: Gezenbilir İstanbul - Belgrad Ormanı Yürüyüş Duyurusu (10 Ekim 2010) pazar günü bir programa katılmam gerekiyor.Eğer erteleyebilirsem cuma akşamına kadar burada yazarım.Gelirsem kartaldan çıkarak aracımla sarıyere kadar gelmeyi düşünüyorum.

16. Gazze

Meseregan Dağları ve Gelincik Deresi Yürüyüşü

Ynt: Meseregan Dağları ve Gelincik Deresi Yürüyüşü ayinden ziyade dua diyelim :)
  17. Gazze

Ynt: Meseregan Dağları ve Gelincik Deresi Yürüyüşü Kısa zamanda borçlarınızı bitirerek,kapınızın önünde yaz yağmurunun altına oturmanız dileğiyle. Allah bana ve isteyen arkadaşlara en kısa zamanda nasip etsin.
  18. Gazze

Ynt: Meseregan Dağları ve Gelincik Deresi Yürüyüşü Eşimde bana ev alalım diye tutturuyor,Fakat ben doğanın içinde küçükde olsa bir ev istiyorum, ama dediğin gibi iş maddiyata takılsada birgün mutlaka Allah bana o imkanı yaratır diye ümit ediyorum. Ben sadece istiyor ve gücümün yettiği...

19. Gazze

Ballikayalar - Denizli Koyü ve Golet (24-25 Eylül 2010)

Ynt: Ballikayalar - Denizli Koyü ve Golet (24-25 Eylül 2010) 500'e yakın resim çektik.Sadece kısa süreli bir mahsur kalma bölümünde çekemediğim resimlere üzüldüm.Onun dışında her yeri almaya çalıştım. Hele o yarasayı çekeceğim diye az sürünmedim mağaranın içinde.
  20. Gazze

Ballikayalar - Denizli Koyü ve Golet (24-25 Eylül 2010)

Ynt: Ballikayalar - Denizli Koyü ve Golet (24-25 Eylül 2010) ....

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri