Arama sonuçlarınız

1. utkucj5

XJ mi?.. ZJ mi?.. Neden?..

Ynt: XJ mi?.. ZJ mi?.. Neden?.. zj & xj bana göre ıphone&blacberry gibi bişey:) her ikiside farklı değerlerde güzel. xj yi yol dışında görmek daha keyifli. off road için herşekile girebilir. Arabam zj konforu seviyorum:)bir de 5.200'ün kükremesi herşeye bedel:)

2. utkucj5

Cj-5 Almak İstiyorum, Çok Yol Yapınca (50-80 Km) Motor Sıkışır Deniyor ?..

Ynt: Cj-5 Almak İstiyorum, Çok Yol Yapınca (50-80 Km) Motor Sıkışır Deniyor ?.. cj5 öyle bir dört tekerdir ki, onu sewmezsen o seni hiç sevmez:) sevmek nedir? arabaya özenmek,yememek ona yedirmek:) .. bu jeepler iyi bir ustanın elinden çıktıysa seni yollarda bırakmaz. ama bence yolda...
  3. utkucj5

Jeep Marka Araçlarımıza Hangi LPG Kitini Takalım?

Ynt: Jeep Marka Araçlarımıza Hangi LPG Kitini Takalım? Benim aracımda da landi renzo takılıydı.. hergangi bir sıkıntısı yok. marşa bastığınızda gazı emdiğini hissediyorum:) sıralı sistem yada benzin birbiri arasında hiçbir fark yok yada ben göremedim:)

4. utkucj5

Gezenbilir Cherokee'lerinin Beğenilen Fotoğrafları; ZJ, WJ, WK, XJ, KJ

Ynt: Gezenbilir Cherokee'lerinin Beğenilen Fotoğrafları; ZJ, WJ, WK, XJ, KJ Ergun abi mümkünse metamorfoz jipinin yandan bir resmini alabilirmiyiz:)
  5. utkucj5

Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi?

Ynt: Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi? teşekkürler.. doğru yapmışım .. araştırmamı gezenbilire borçluyum.. olmazsa olmaz bir ortam.. emeği geçen herkese teşekkürler..

6. utkucj5

Ynt: Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi? acaba hangi model için 788? ben 6 aylık 987 ödedim? aracım 1997 5.2..

7. utkucj5

Ynt: Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi? Şapka çıkartılır bu sözlere:)........
  8. utkucj5

Ynt: Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi? o yol bitmez şimdi:) hayırlısı olsun.. ZJ keyfine şimdiden hoşgeldin...
  9. utkucj5

Ynt: Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi? Cevap verilmiş aslında Sn.alfonse durumu izah etmiş:) Teşekkürler site girişi için,Bu arada cj5'imde var ,iyi tespit 8) ===> (hernekadar utkucj5 olsamda:)

10. utkucj5

Ynt: Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi? utku CENİKLİ -İSTANBUL-emirgan:)

11. utkucj5

Ynt: Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi? Aynennn:) Ergun abi boşuna dememiş sesi açınn diye:)
  12. utkucj5

Ynt: Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi? wayyyyy video bana karaşimşeğin teaser'ını hatırlattı...:) son ses izledim kısa bir heyecan yaşatıyorrr:)

13. utkucj5

Ynt: Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi? 01- 1995 5.2 V8- ZJ- Ergun Erakman (Beatrix) - İstanbul 02- 1994 4.0 I6 -ZJ- Barış (ssbman) - Ankara 03- 1998 5.2 V8 -ZJ - Özgür Karaçaylı (Wolverine-Grand Cherokee) - İstanbul 04- 1996 5.2 V8- ZJ - Barış Perktaş (Overland06) - Ankara 05- 1993 4.0...
  14. utkucj5

Ynt: Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi? 1997 5.2 V8 rengiyle özel:) (aldığımda böle yazıyodu:) Utku CENİKLİ /
  15. utkucj5

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) Merhaba tüm gezenbilir üyeleri. Adım Utku CENİKLİ .1982 Ankara doğumluyum. İstanbul emirganda oturuyorum. Tasarımcıyım. 31.12.2008 tarihinde 1997 5.2 gc sahibi oldum.Aynı zamanda 1980 cj5 sahibiyim. uzun süredir forumu takip etmem böyle bir aracı almama sebep...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri