Arama sonuçlarınız

1. A

actyon sports'a hangi lastik?

Ynt: actyon sports'a hangi lastik? ön korumayı demirle değiştirdim demişsiniz, bu parçayı özelmi yaptırdınız yoksa biryerden aldınızmı acaba? bilgi verebilirmisiniz...

2. A

araç yükseltme hakkında

Ynt: araç yükseltme hakkında bahsettiğim videonun linki http://youtu.be/IT_FWReB29U
  3. A

araç yükseltme hakkında

geçenlerde actyon sportsla alkalı bir video izledim, forumu takip eden bir çok kişide bu videoyu izlemiştir tahminimce...araç üzerinde arazi kullanımı ile ilgili bazı değişikler yapılmış, ve tabiki yükseltmede yapmışlar araca... ama vatandaş aracı yükseltirken bizlerin yaptığı gibi get parçalar...

4. A

actyon sports'a chip tuning

Ynt: actyon sports'a chip tuning kendi videosundan izlediğim parçayı takıp çıkartması çok basit, eğer alacak olursam servis öncelerinde parçayı çıkartmayı düşünüyorum zaten... forumda arama yaptırınca kullanan başka kişilerde olduğu görünüyor zaten bu tarz cihazları, yorumlardada şikayetçi...
  5. A

Ynt: actyon sports'a chip tuning bir tanıdık vw transporter aracına takjtırmış ve yakıtta ciddi azalma olmuş, dediklerine göre km'de 18 kuruş yakıyormuş... işin maliyet kısmına gelince yurtdışı fiyatı 129 € ile 229 € arasında değişiyor, bizim buralardada 550 tl fiyat aldım ben... parçayı almayı...

6. A

arkadaşlar, kullanmakta olduğum aracımda (actyon sports 4x4 manuel) chip uygulaması ile motor gücünü ve torkunu arrtırmayı düşünüyorum... araç gücü 170bg üzerine torkuda 375 n/m değerlerine ulaşıyor ortalama olarak... araştırdığım üründe "race chip" olarak geçen ve araca kablo ile bağlanan bir...

7. A

ssangyong actyon sports alt koruma

Ynt: ssangyong actyon sports alt koruma altrt korumanız hayırlı olsun... araç için büyük ihtiyaç ciddende... ama sac üzerinde biraz delik açtırsaymışsınız iyi olurdu kanaatimce, çamurlu arazide içi çamur dolarsa temizlemek baya bir sıkıntı olur sizin açınızdan...
  8. A

Actyon Sports 4 * 4 le off road yapanlar

Ynt: Actyon Sports 4 * 4 le off road yapanlar bende geçenlerde araca vinç takılabilirmi diye arabayı alıcı gözle bir inceledim... en uygun yer olarak plakalığın arkası göründü gözüme... tabi aracı lifte alıp arkasında herhangi bir tesisat varmı incelemek gerekir... benim düşüncem...
  9. A

Volkswagen Amarok Geldi mi?

Ynt: Volkswagen Amarok Geldi mi? peki bu satılan araçların fiyatlrı konusunda herhangi bir bilginiz varmı? Satış değerleri ne aralıkta?

10. A

Volkswagen Amarok Geldi mi?

Ynt: Volkswagen Amarok Geldi mi? Hakikaten tam bir efsane (!) oldu araba daha çıkmadan... 1 seneyi aşkın zamandır ha geldi ha gelecek...

11. A

Ssangyong Actyon Sports 4x4 Yükseltme İşlemi + Lastik Değişimi

Ynt: Ssangyong Actyon Sports 4x4 Yükseltme İşlemi + Lastik Değişimi yükseltme için fiyat veren hangi ervis acaba, bilgi verebilirmisiniz...
  12. A

Tarsus Otomabil Sporları Kulübünün düzenlediği Bahar oyunları şenlikleri

Ynt: Tarsus Otomabil Sporları Kulübünün düzenlediği Bahar oyunları şenlikleri tarsusta olmama rağmen etkinlikten haberim olmadı... bu güzel etkinlikte sizlerle aynı ortamı paylaşmayı dilerdim... etkinliğin duyurusu nerede yapıldı acaba, bir dahaki etkinlikler için takip edebileceğim bir yer varmı?

13. A

Ynt: Ssangyong Actyon Sports 4x4 Yükseltme İşlemi + Lastik Değişimi silecek ve kamera hakkında kullanan arkadaşlar bilgilendirirlerse iyi olur. bizim araçlarda ciddi ihtiyaç...
  14. A

ssangyong actyon sports alt koruma

Ynt: ssangyong actyon sports alt koruma istanbulda bu işi halledebilecek bir usta bulabilen olsa en az 4-5 arkadaş çıkar bence, montaj yaptırmak isteyen... bana göre araçta olmazsa olmaz aksesuarların başında geliyor alt koruma...
  15. A

Ynt: Ssangyong Actyon Sports 4x4 Yükseltme İşlemi + Lastik Değişimi lastik ebadı olarak ben 245/75/16 yı tavsiye ederim.... Benim şu an kullandığım lastik bfgoodrich t/a ve kesinlikle tavsiye edebileceğim bir lastik... lastik fiyatının yüksek olması aklınızı karıştırmasın, kullanım ömrüne...

16. A

yakıt tüketimi- ve ses.

Ynt: yakıt tüketimi- ve ses. o fan sei dediğiniz sese benzer bir ses bazen benim aracımdada oluyor... sanırım turbo soğukken çıkan bir ses... en azından ben öyle umuyorum...
  17. A

actyon sports'a lsd takılabilirmi?

Ynt: actyon sports'a lsd takılabilirmi? peki bu yükseltmeyi get ilemi yapıyor yoksa belli bir kitmi kullanıyor acaba? biraz daha bilgi verirseniz sevinirim...
  18. A

Lada Niva 2006 Modifikasyon

Ynt: Lada Niva 2006 Modifikasyon harcanan rakama cidden değecek bir araç çıkmış ortaya... bu aralar aklımda ya niva yada suzuki toplama fikri var... bilmiyorum ne zaman yoldan çıkıp bu hayalimi gerçekleştirecem... ama bu gidişle maliyet açısından niva daah yakın gibi duruyor...

19. A

Lada Niva 2006 Modifikasyon

Ynt: Lada Niva 2006 Modifikasyon Aracınız çok güzel olmuş,bol çamurlu yerlerde kazasız belasız kullanmanızı dilerim... Mahsuru yoksa bu modifikasyonların mali boyutu ne oldu? PAylaşabilirmisiniz bizlerle.?
  20. A

Hatay-Adana Off Road Grubu İskenderun - Madenli - Çamur Adam Belgeseli (6 Mart 2011)

Ynt: Hatay-Adana Off Road Grubu İskenderun - Madenli - Çamur Adam Belgeseli (6 Mart 2011) Bol çamurlu ve eğlenceli bir gezi olmuş... Devamının gelmesi dileğiyle...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri