Arama sonuçlarınız

1. A

actyon sports'a lsd takılabilirmi?

Ynt: actyon sports'a lsd takılabilirmi? yurtdışında satılmakta olan araçlarda isteğe bağlı olarak lsd kilit takılıyor diye biliyorum... Aslında actyon sports kullanıcıları olarak bir araya gelip distribütör firmayla görüşsek kilit getirttirebiliriz diye düşünüyorum. Kilit takmak isteyen 5-10...

2. A

actyon sports'a lsd takılabilirmi?

Arkadaşlar merak ediyorum, acaba actyon sportsa kilit uygulaması yapan varmı acaba? tam kilit veya lsd... İnternetten yabancı forumlarıda taramaya çalışıyorum ama net bir bilgi edinemedim daha... Piyasada satılmakta olan kilitler belli araç modellerine göremi üretilmekteler, yoksa bir tane...
  3. A

Ssangyong Hakkında

Ynt: Ssangyong Hakkında yaklaşık 2 aydır 4x4 actyon sports kullanmaktayım, şu ana kadar rahatsız edici bir durumla karşılaşmadım, yakıt tüketimi ortalama 9 litre civarında... aracı alırken baya araştırma yaptım kendi çapımda ve ssangyong almaya karar verdim ve şimdilik iyiki almışım diyorum...

4. A

Difransiyel nasıl çalışır merak edenler bu video'yu izleyin

Ynt: Difransiyel nasıl çalışır merak edenler bu video'yu izleyin çok güzel ve basit bir şekilde diferansiyelin çalışma prensibi anlatılmış...paylaşım için teşekkürler...
  5. A

actyon sports'a hangi lastik?

Ynt: actyon sports'a hangi lastik? uzun arayışlar sonucunda lastiklerimi aldım en sonunda... 245/75/16 BFGoodrich T/A, lastikleri istanbuldan bir bayiden buldum. Lasitkleri daha çamur ve kumda deneyemedim, ama ıslak yol tutuşu fena değil ve lastikler yorumlarda okuduğum kadar sessiz sayılır...

6. A

sıfır araca çeki demiri işletme

Ynt: sıfır araca çeki demiri işletme eğer ruhsatınızda çeki demirli diye yazmıyorsa en azından yeni ruhsat için para talep eder trafik...

7. A

ne yapacaz arkadaşlar bu sigortacıları bir yol gösterin

Ynt: ne yapacaz arkadaşlar bu sigortacıları bir yol gösterin kaskoda ek değer göstermede fiyat farkının bu kadar çıkmaması lazım. bende aracımdaki bagaj kapatmasını ve çeki demirini kaskoya işlettim v bedel olarak ikisini 4000 TL gösterdim. aracım 2011 model ve kasko fiyatı 880 tl... 4000...
  8. A

Ynt: actyon sports'a hangi lastik? 235/85/16 lastikler raçta herhangi bir sürtme yaptımı acaba? Araca yükseltme işlemi uyguladınızmı? Birde lastik çapındaki bu değişiklik yakıt sarfiyatına ne kadar etki etti, bilgilendirirseniz sevinirim...
  9. A

A/T Tavsiyesi

Aracıma kışın kullanmak üzere a/t lastik takmak istiyorum ama forumu okudukça kararsızlığım artmakta, kullanıcı yorumları kullanılan araçlara ve kullanılan lastiklerle yapılan sürüş izlenimlerine göre farklılılar gösteriyor... aracımın üzerindeki orjinal lastikleri yaz - kış değiştirerek...

10. A

Ynt: actyon sports'a hangi lastik? bridgestone dueler 694 hakkında yurtdışındaki sitelerde baya iyi şeyler yazılmış... Türkiyede a/t lastik olarak en fazla bfgoodrich önrilmesine karşın yurtdışında bridgestone daha çok tercih ediliyor gibi... Ben aracın üzerindeki orjinal lastikleride saklamayı...

11. A

Ynt: actyon sports'a hangi lastik? Sevgili prokopi kullandığınız lasikler at694 mü at 693 mü acaba... Fotoğraftan 694 gibi görünüyorda?
  12. A

Actyon & Sports Absorber

Ynt: Actyon & Sports Absorber fiyat farkı dışında başka bir fark görünmüyor gibi... Peki bu uygulamayı araç üzerinde yapsak sorun çıkma ihtimali varmı sizce? Benim mantığım sorun olmaz diyor ama bu işlerle daha bilgili arkadaşların görüşlerinide merak ediyorum.

13. A

Ynt: actyon sports'a hangi lastik? desen olarak bridgestone a/t 693 hoşuma gitmişti ama onuda sorduğum bayilerde bulamadım, fabrikadan teslim tarihi bile vermiyorlar... Bir arkadaşta toyo.hankook ve maxxis lastikleri incelememi söyledi ama bu markalarda hangi modeller iyi iş görür ve bu...
  14. A

Actyon & Sports Absorber

Ynt: Actyon & Sports Absorber o zaman getle yükseltmeye çalışmaktan daha mantıklımı olur sizce? sonuçta hem maliyet hemde işçilik olarak daha ucuz gibi geldi bana... Yayların sertleşmesi ile bana göre araç güvenliği biraz daha artmış olur bencede...
  15. A

Actyon & Sports Absorber

internette dolaşırken ebay'da "Ssangyong Actyon & Sports Absorber Power Cushion Buffer" diye bir ürün buldum... Ürün açıklamalarından anladığım kadarıyla daha konforlu bir sürüş ve araçta 3-5 cm arası bir yükseltmeden bahsediyor... Bu alet nedir, işe yarar birşeymidir? Bilgisi olan arkadaşlar...

16. A

Lastik hakkında yardım...

Ynt: Lastik hakkında yardım... Tabiki her zemin için farklı lastik türleri var ama amaç en geniş olarak ihtiyaçlara cevap verebilecek lastiği bulmak...
  17. A

Ynt: actyon sports'a hangi lastik? Aracı tarsus/mersinde kullanıyorum ve lastik ihtiyacı en çok ava gittiğim zamanlar kendini hissettiriyor, yoksa araçla off-road yapmak gibi bir niyetim yok, teknemi indirirken kum üzerinde beni üzmeyecek, yağmurlu havalardada tarla kenarlarında olan çamurlu...
  18. A

Ynt: Lastik hakkında yardım... aracın kullanım yeri önemli mutlaka, çamur,kum,kar vb. yerlerde farklı karakteristik özelliklerle karşılaşılabilinir.

19. A

Ynt: Lastik hakkında yardım... yurtdışı sitelerinde övgüyle bahsedilen bir lastik ama bizim burda daha çok bfgoodrich tavsiye edilmekte, bende zaten bu aralar lastik seçimi yapmaya çalışıyorum ve bu iki marka arasında kararsızım... bridgestone'un lastik deseni çok hoş görünüyor ama iş başa...
  20. A

Ynt: actyon sports'a hangi lastik? arazideki performans derken, 10 cm civarı çamurlu yollardan beni geçirmeyi başarırmı dersiniz?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri