Arama sonuçlarınız

1. A

sıfır araca çeki demiri işletme

Ynt: sıfır araca çeki demiri işletme çeki demirini dışardan kendim taktırarak çözdüm sorunu zaten... ama bu tarz konularda servisin yetersiz olduğu bir gerçek.....

2. A

actyon sports'a hangi lastik?

Actyon sports aracımın lastiklerini a/t lastikle değiştirmek istiyorum, aklımdada iki marka var fakat takacağım ebat konusunda biraz endişelerim var...Aracın orjinal lastiği 225/75/16 çapında, benim takmayı düşündüğüm ebat ise 245/75/16... Çapta 3 cmlik bir büyüme elde etmiş olacağım böylece, bu...
  3. A

4X4 ÇİFTKABİN PİKAPLARIN ARAÇ SINIFI

Ynt: 4X4 ÇİFTKABİN PİKAPLARIN ARAÇ SINIFI yeni aldığım ssangyong 4x4 actyon sports ruhsatta N1 sınıfı olarak görünüyor, kullanım şekli olarak ise yük nakli ve hususi olarak geçiyor...

4. A

Ynt: sıfır araca çeki demiri işletme bilgiler için teşekkürler...
  5. A

Bayramdan önce siparişini verdiğim actyon sports model aracım salı günü bayi tarafından teslimedilecek, daha önce arcın pazarlığını yaparken araca çeki demirininde bayi tarafından taktırılıp ruhsata işletilmesini istemiştim, ve bayi bu isteğimi olumlu karşılayıp pazarlığın içine çeki demiri...

6. A

Ssangyong Actyon Sports'a 5 cm Spacer Uyguladık...!

Ynt: Ssangyong Actyon Sports'a 5 cm Spacer Uyguladık...! Araç üzerine uygulanan spacer ile araç cidden çok hoş bir görünüm kazanmış... Araçta spacer kullanılması yol tutuşu konusunda belli bir miktar artış sağlamıştır sanırım... Güvenlik olarak herhangi bir dezavantaj sağlıyormu peki? Birde bu...

7. A

LSD(limited Dlip Differential) Actyon Sports/locker % 100

Ynt: LSD(limited Dlip Differential) Actyon Sports/locker % 100 detaylı açıklama için teşekkürler...
  8. A

LSD(limited Dlip Differential) Actyon Sports/locker % 100

Ynt: LSD(limited Dlip Differential) Actyon Sports/locker % 100 peki bu porya kilit sistemi nedir tam olarak... Ne işe yarar...
  9. A

Aracımız Hazır - Mitsubishi L200 Magnum

Ynt: Aracımız Hazır - Mitsubishi L200 Magnum siteyi bir kaç aydır takip ediyorum... ve ilk yorumumu böyle güzel hazırlanmış bir araç için yapmak benim açımdan heyecan verici... şu an kullandığım aracı değiştirdiğimde almayı düşündüğüm yegane araç mitsubishi L200... Araç için harcadığınız emeğe...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri