Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
abi hayırlı işler
bende 90 model düz dizel defender var hidrolik direksiyon yaptırmak istiyorum orj mi kullanayım bmw kutusumu hangisinde sorun minumum olur kafam cok karıştı.Senin yaptığın bmw kutular hala çalışıyor mu herhangi bi sorun çıkarttımı şimdiye dek biraz bilgi verirseen cok sevinirim
Ynt: Tek Kabin Çif Kabin Dönüşümü
Bendede 110 tenteli var bende tenteyi kaldırıp tavan alıp koyayım diyorum muayenede sorun olur mu? Benimki tek kapı öylede kalacak.
merhabalar,
ben defender için aliminyum veya galvaniz nasıl yapılıyorsa kalıba uygun kapı ve çamurluk bide çamurluk üstü kesim ve kıvırma yapan yer arıyorum bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim ben bursadanım öyle hazır bu parçaları temin eden varsa bilgilendirsin lütfen saygılar...
Ynt: Defender, Cj, Xj İçin Satılık Dodik Seti Ve Defender İçin Ön Göğüs...
umut merhaba, dodik ve göğüs fiyatı alabilirmiyim birde dodiklerin kalın olanımı var sadece bılgılendırırsen sevınırım sagol.
Ynt: 110 Defender Ust Kupa ( Hard Top ) Aranmakta
merhabalar bendede sızın aracın aynısı var acaba sızın surucu tarafanın ustu hard top mı eger hard topsa nerden bulabılırım bılgınız varmı benımkı tentelıde
merhaba arkadaslar ben yaklasık 1.5 - 2 ay once 110 dizel 90 model acık kasa tek kapı defender aldım ve adeta araca acık oldum bende bırde suzukı samuraı var ama artık ona bınmek ıcımden bıle gelmıyor :) herneyse gelelım konuya ben aracı ufak ufak kendım yapmak ıstıyorum ve ugrasmayıda sevıyorum...