Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hocam ayı korkusu bendede var eminim herkestede vardır.ama yine de gidiyorum.yani doğa tutkum ayı korkusuna galip geliyor.şu ana kadar hep ayı nüfusunun en yoğun olduğu bölgelerde kamp yaptım şükürki hiç rastlamadım.tabi bu rastlamayacağım manasına gelmez.ayı için silah pek etkili olmuyor.ancak...
Sene geçen sene.kış ortası.o zamana kadar hiç kış kampı yapmamıştım.serdar kılıcın doğadaki insan programini izliodum.serdar abim yine kaçkarlara çıkmış ocak ayında 2 metre kar var yerde .ateş yakmaya calisio.barinak yapmaya calisio falan ben baya gaza geldim.ulan dedim bu adam yapabiliosa ben...
Selamun aleykum hocam arabaniz varsa bol bol yorgan battaniye alin.yoksa -10 -15 extreme uyku tulumu alin.o tarihlerde ben de gittim cok uyku tulumum yoktu 2 3 tane montum vardi ama cok usumustum.4 5 derceye kadar inio gece sicakligi orada.birde cadir o kadar onemli degil yagmurda karda...
selamun aleykum abiben 15 16 agustta kamp yaptım.cok iyi gecti.fakat gece 8 9 dereceydi.soğuktu bayaa.ben kamp alanı falan bilmiyorum.biraz golden uzak sakin sessiz biyere kamp attım.sizde oyle yapın bence karısan eden yok.