Arama sonuçlarınız

1. lynx255

Hudoff Muhabbet Köşesi

Ynt: Hudoff Muhabbet Köşesi Atıl Bilecik'te olacak. Programımız, Cumartesi gidiş, Pazar dönüş gibi. :(

2. lynx255

06.04.2014 Hudoff Off Road Club Kemerburgaz'a Gidiyoruz

Ynt: 06.04.2014 Hudoff Off Road Club Kemerburgaz'a Gidiyoruz İşte ben de o saatte yattığımda, 8:00'de kalkmak benim için mümkün değil..
  3. lynx255

Ynt: 06.04.2014 Hudoff Off Road Club Kemerburgaz'a Gidiyoruz Hacı abi, sabahtan (öğleden sonra diyelim) birinci grup misafirlerimizi uğurladıktan sonra akşam eğer biz gitmezsek, mutlaka bize bir yada bir kaç misafir gelir. En iyi ihtimalle çocukları veya ertesi güne acil bir işleri yoksa...

4. lynx255

Ynt: 06.04.2014 Hudoff Off Road Club Kemerburgaz'a Gidiyoruz An itibarıyle misafirlerimizi uğurladık ve hanımı ikna çalışmalarına başladık. Fakat işimiz zor. Bizim Atıl'ı kastederek "Ya ben, ya o" modunda yüksekten giriş yaptı. Yarın Hudoff'u Atıl'sız bırakırsak, affoluna.. :'(
  5. lynx255

Hudoff Muhabbet Köşesi

Ynt: Hudoff Muhabbet Köşesi Aniden toplandık diyelim. Kısaca özet geçeyim ki; kimse beni niye çağımadınız demeye. Hasan lastik aldı. İlk plan Ayberk alıp götürecekti. Sonra iş Serkan abiye kaldı. Derken ben aracı servisten alacaktım. Başkan sana makam şöförlüğü yapayım diye ısrar edince...

6. lynx255

Hudoff Muhabbet Köşesi

Ynt: Hudoff Muhabbet Köşesi Ne Lopez'miş arkadaş. Herkesi kendine aşık etmiş. ;D Son yaptığımız süper light gezinin bana bilançosu çamur dolu bir alternatör oldu. Araç şu anda yine bakımda. Benim acilen aracı yükseltmem lazım. En ufak geçişte çamur direk motorun içinde.

7. lynx255

Hudoff Muhabbet Köşesi

Ynt: Hudoff Muhabbet Köşesi Hacı abi, hiç bir yere gitmiyoruz. Çocukları alalım piknik yapalım. Top oynar, ip atlarız..
  8. lynx255

Hudoff Muhabbet Köşesi

Ynt: Hudoff Muhabbet Köşesi Kırmızı olanın ki; güzelmiş..
  9. lynx255

Hudoff Muhabbet Köşesi

Ynt: Hudoff Muhabbet Köşesi Bu değil bence. Daha hoş durabilirdi gibime geliyor.

10. lynx255

Hudoff Muhabbet Köşesi

Ynt: Hudoff Muhabbet Köşesi Alırsın Ziralelli, olursun terelelli.. ;D ;D ;D

11. lynx255

Hudoff Muhabbet Köşesi

Ynt: Hudoff Muhabbet Köşesi Heeeee O Mu Bu? Abi desene baştan şunu. Hiç unutmam 80 yılların başıydı. Türkiye o zamanlar henüz 80 darbesinin etkisini üzerinden yeni yeni atmaya çalışan, sağcılığı, solculuğu geride bırakarak Özal ile birlikte ilericiliği ilke edinmiş bir ülke konumundaydı. Tabi...
  12. lynx255

Hudoff Muhabbet Köşesi

Ynt: Hudoff Muhabbet Köşesi ZIRALELLI ne yaa? ??? ;D ;D ;D ;D ;D

13. lynx255

Hudoff Muhabbet Köşesi

Ynt: Hudoff Muhabbet Köşesi Unlove Lopez Club ;D ;D ;D Yeni kurduğumuz uluslar arası bir oluşum. Tüm Lopez sevmeyenleri tek çatı altında birleştirmeyi amaçladığımız Off Road dünyasına yepyeni, taptaze bir nefes getirecek olan grubumuz. Off Road aracı olup da henüz Lopez ile tanışmamış...
  14. lynx255

Hudoff Muhabbet Köşesi

Ynt: Hudoff Muhabbet Köşesi ULC=LSK=Lopez Sevmeyenler Kulübü
  15. lynx255

Hudoff Muhabbet Köşesi

Ynt: Hudoff Muhabbet Köşesi Bu çift takım lastik olayına bende gireyim diyorum. Biraz extra maliyet olacak ama değer gibi..

16. lynx255

Hudoff Sofularada Girdi 23.03.2014

Ynt: Hudoff Sofularada Girdi 23.03.2014 Ellerine sağlık. Süper ötesi olmuş. Belgesel kapanışı gibi. Bir de ekrandan cast aksa, zannedersin profesyonel yapım. Abartmıyorum. Müzik, deniz dalgaları, tepeler ve güneşin konumu, akşam renkleri ve gölgeleri. Çok beğendim, çook..
  17. lynx255

Ynt: Hudoff Sofularada Girdi 23.03.2014 Serkan abi, bize abilik yapmıştır, yapmaktadır da. Kabul ederse, onursal off road önderimizdir de diyebiliriz kendisine. Hud ismi belki ilk buluşmadaki 3 kişiden ortaya çıkmıştır ama grubumuzun çekirdeği 4 kişidir. (Bakmayın siz asli üyemizin adında...
  18. lynx255

Ynt: Hudoff Sofularada Girdi 23.03.2014 Teşekkür ederiz abi. :D

19. lynx255

Ynt: Hudoff Sofularada Girdi 23.03.2014 Başkan'ın yeni yaptırdığı sarı fontlu stickerlar 15 bg gücünde olmuş. ;D Başkan bu, her yeni tasarımda geliştiriyor kendini..
  20. lynx255

Ynt: Hudoff Sofularada Girdi 23.03.2014 Hudoff, iki "F" ile :-))

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri