Arama sonuçlarınız

1. lynx255

Hudoff Muhabbet Köşesi

Ynt: Hudoff Muhabbet Köşesi Yarın inş.

2. lynx255

Hudoff Muhabbet Köşesi

Ynt: Hudoff Muhabbet Köşesi "Kurtlar Vadisi" artık "Tırtlar Vadisi" oldu. Tadı kaçtı, daha da izlemiyorum..
  3. lynx255

Hudoff Muhabbet Köşesi

Ynt: Hudoff Muhabbet Köşesi Maalesef ben katılamam.. :(

4. lynx255

Hudoff Muhabbet Köşesi

Ynt: Hudoff Muhabbet Köşesi Ustam hoş geldin. Takipte yarar var, Hudoff'ta muhabbet var.. ;D ;D ;D
  5. lynx255

Hudoff Muhabbet Köşesi

Ynt: Hudoff Muhabbet Köşesi Yoookkk.. Para vermedim ya ben lastiklere, tamamen duygusal bir bağ kurdum lastikler ile aramda. Değiştirirsem bile onları temizler ofiste sehpa falan olarak kullanırım. Kıyamam satmaya..

6. lynx255

Hudoff Muhabbet Köşesi

Ynt: Hudoff Muhabbet Köşesi Oooo lastikleri değiştirmem. Biliyorsun manevi hatırası var onların..

7. lynx255

Hudoff Muhabbet Köşesi

Ynt: Hudoff Muhabbet Köşesi Kit parası+Yükseltme asrafları+Ayna mahruti+Spacer vb. masrafların toplamından 1-2 bin tl daha pahalı olursa bende alabilirim..
  8. lynx255

Hudoff Muhabbet Köşesi

Ynt: Hudoff Muhabbet Köşesi :)
  9. lynx255

Hudoff Muhabbet Köşesi

Ynt: Hudoff Muhabbet Köşesi Hayırlı, uğurlu olsun. Hudoff Başkan'ının dediği gibi; "HUDOFF, çift FF'li" ;D

10. lynx255

Hudoff Muhabbet Köşesi

Ynt: Hudoff Muhabbet Köşesi Deniz'i sevebilirsek, bir deneriz.. ;D ;D ;D

11. lynx255

Güncel Yakıt Tüketimi

Ynt: Güncel Yakıt Tüketimi Yaklaşık 0.90 TL/KM yapar ki; bence bu motora, bu ağırlığa ve bu tekerleklere göre hiç bir şey değil. Ben benzinde, 2.5 motorla 0.95 TL/KM yakıyorum ki; araç, 1600 kg civarı. (Konunun başında yazmıştım) Demek ki; aynı yükte ve aynı motorda olsa 2 TL falan yakacak...
  12. lynx255

Hudoff Muhabbet Köşesi

Ynt: Hudoff Muhabbet Köşesi Kaymak bizim işimiz diyorsun yani. ;D Kışın dağda, yazın denizde, kumda.. Güzelmiş..

13. lynx255

Çanakkale Off-road Ekibimiz

Ynt: Çanakkale Off-road Ekibimiz İstanbul'dan, Hudoff Off Road Club olarak bu yaz bir şehitlik gezisi yapmak isteriz, hazır gelmişken de bir buluşma ayarlayalım arkadaşlar. Tanışmış oluruz. :) http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=99028.610
  14. lynx255

Hudoff Muhabbet Köşesi

Ynt: Hudoff Muhabbet Köşesi Geçen yaza kadar senede 1-2 defa gidiyorduk. Geçen yaz sadece Temmuz-Eylül arasında 5-6 defa gittik. Bu sene de nasipse yaz boyu 2-3 haftada bir gideriz. Yalnız bizim gittiğimiz yer Biga yani şehitliğe, boğaza ve adalara uzak. Adalı abilerimiz var ama hiç gitmek...
  15. lynx255

Hudoff Muhabbet Köşesi

Ynt: Hudoff Muhabbet Köşesi Bir şehitlik gezisi düzenleyebiliriz. Cumartesinden gideriz. Pazar akşam döneriz. Olmaz mı?

16. lynx255

Hudoff Muhabbet Köşesi

Ynt: Hudoff Muhabbet Köşesi Bak bu uyar işte. ;D ;D ;D
  17. lynx255

Hudoff Muhabbet Köşesi

Ynt: Hudoff Muhabbet Köşesi Arkadaşlar, benim Çanakkale işi bir ertelendi, sonra tekrar gündeme geldi, sonra dün itibariyle iptal edildi ve son olarak bugün itibariyle yarın yola çıkıyorum galiba, tam olarak ben de emin olamadım ama öyle olduğunu sanıyorum gibi bir hisse sahibim şu anda...
  18. lynx255

Hudoff Muhabbet Köşesi

Ynt: Hudoff Muhabbet Köşesi Reis, Başkan'a bir ışık hediye alalım. Plakanın üzerinde sağa, sola giden gelen, kit'inki gibi. Hani şu vuvv vuvv diye ses çıkaranlarından..

19. lynx255

Hudoff Muhabbet Köşesi

Ynt: Hudoff Muhabbet Köşesi Hayyyyttt be. Kara Şimşek ile büyümüş bir nesle yapılır mı bu!!! Kit gibi mübarek. Sen şimdi konuşursun da bununla.. ;D ;D ;D Takla konusuna gelirsek Başkan, Audi TT de takla atıyor, Bmw 520 de. Hiç bir araç durduk yere takla atmaz değil mi? Ona göre bineceksin...
  20. lynx255

Hudoff Muhabbet Köşesi

Ynt: Hudoff Muhabbet Köşesi Çelik halatın kılavuzu ile sentetik halatın kılavuzu farklı farklı. Çelik olunca mecburen bizim merdanelerden takılıyor. Sentetiklerin önünde ise bu şekilde sabit pencere oluyor Ayberk..

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri