Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
l3 summit modelinimi kullandınız bende ona gidip geliyorum bakalım tüy bırakma konusunda nasl morph quince pro nun güncellenmiş hali
morph hakkındaki düşünceleriniz nelerdir.
benim istediğim montun çok kaba şişkin olmaması böyle mont alacaksam eğer bu modelleri marmont shadown modelinide alabilirim benim istediğin kaba olmayan bir kaz tüyü :)
north face back to berkeley modelini kullanıyorum üst seviye ürün değil kalite olarak iyi ama nefes alabilirlik sıfır ayağınızı terletirseniz bir süre sonra üşüme yapıyor tercihini solomon ,dolomite, kullanmanı tavsiye ederim
north face morph ve l3 summıt montlarını giydim mağzada morph serisinde kırmızı renk kumaşdan kaz tüyleri belli oluyordu bu durum pek hoşuma gitmedi l3 summit serisinde xl bedeni kaldığından birşey anlamadım
north face morph ve l3 summit arasındaki fark ise mağza elemanın söylediğine göre...
MERHABA ARKADAŞLAR FORUMA YENİ ÜYE OLDUM AMA UZUN ZAMANDIR OUTDOOR ÜRÜNLERİNE İLGİM VARDI .
İŞİM GEREĞİ ARAZİDE ŞANTİYE GEZİYORUZ ANKARADA YAŞIYORUM ŞUAN BURASI -13 DERECE KAZ TÜYÜ MONT ALMAK İSTİYORUM 3 ÜRÜN ARASINDA KALDIM USTALAR YARDIMCI OLURSA SEVİNİRİM
MARMOT - Quasar Erkek Kapşonlu...