Arama sonuçlarınız

1. Kmtn

Yiyenbilir Geyikleri

Ynt: Yiyenbilir Geyikleri sende al bi vx100, öğrenci harçlığı ile yaptırırsın yavaş yavaş... LR ye kalırsan parabasma makinan olsa yetişemezsin ;D http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-toyota-land-cruiser-toyota-land-cruser-hatasiz-super-bakimli/detay

2. Kmtn

VX 100 Değişime Uğruyor

Ynt: VX 100 Değişime Uğruyor güle güle kullanının, şimdiden tüm evrim değişikliğini ilgi ile takip ediyorum...
  3. Kmtn

Yiyenbilir Geyikleri

Ynt: Yiyenbilir Geyikleri hayırlı olsun, VX100'ün hakkında biraz bilgi rica etsem, kaç model kaç km... biraz bilgi verirmisin? benzinle şehiriçi sarfiyatı nedir? (gerçi çok yeni ama) bütün tecrübeleri paylaşmanızı bekliyoruz...

4. Kmtn

Yiyenbilir Geyikleri

Ynt: Yiyenbilir Geyikleri şimdiden hayırlı uğurlu olsun... cap10 egemenliği devam ediyor ;D
  5. Kmtn

Yiyenbilir Geyikleri

Ynt: Yiyenbilir Geyikleri 1 ayda 3 araba sattın, şu arkadaşın lens işini çözemedik ;D demekki bu işler kısmet işi ;)

6. Kmtn

Yiyenbilir Geyikleri

Ynt: Yiyenbilir Geyikleri Kürşad sattın mı senin suziki yi?

7. Kmtn

Yiyenbilir Geyikleri

Ynt: Yiyenbilir Geyikleri hadi hayırlısı inşallah gönlüne göre bir araç alırsın... Jap10 ile yola devam edersin gibi gözüküyor... ilanına baktım da... bücür suziki ile diğerlerinin girdiği her yere girmişsin imajını güzel vermiş :) hatta bir iki de LR çektiğin foto/video eklesydin anında LR...
  8. Kmtn

Yiyenbilir Geyikleri

Ynt: Yiyenbilir Geyikleri maşallah Jap10 da sıkıntı yok... ingilizler gibi nazlı değiller:) ben sanayiye uğradım(hastane) kendim için bir kontrol tahlili ;D
  9. Kmtn

Yiyenbilir Geyikleri

Ynt: Yiyenbilir Geyikleri yanından geçerken farkettim korna da çaldım sende baktın :) siyah maxima rekor otoyu sanayiye doğru geçerken, sağda finansbank op. merkezine gelmeden...

10. Kmtn

Yiyenbilir Geyikleri

Ynt: Yiyenbilir Geyikleri günaydın, bu sabah Ümraniye sanayi ye giden bir LR Disco gördüm, içindeki arkadaş kederli kederli sigarasını tüttürüyordu... yanılmıyorsam plakayıda göz ucu ile okuduğum kadarı ile Mert'ti ;D bir gören olmasın, tanınmasınlar diye bostancı sanayiden, ümraniye sanayi...

11. Kmtn

The Team 34 / Assos Dereleri Tepeleri Aştık (3-6 Haziran 2010)

Ynt: The Team 34 / Assos Dereleri Tepeleri Aştık (3-6 Haziran 2010) Aksamki istimaya da katilmazsan kesin ihrac cikar ???
  12. Kmtn

Yiyenbilir Geyikleri

Ynt: Yiyenbilir Geyikleri adsız olmaz, the team 34 ;D

13. Kmtn

Yiyenbilir Geyikleri

Ynt: Yiyenbilir Geyikleri hayırlı ve bol kazançlı olsun... adı ne studyonun?
  14. Kmtn

The Team 34 / Assos Dereleri Tepeleri Aştık (3-6 Haziran 2010)

Ynt: The Team 34 / Assos Dereleri Tepeleri Aştık (3-6 Haziran 2010) logo çok güzel olmuş... foto ve videoları bekliyoruz... ::)
  15. Kmtn

Yiyenbilir Geyikleri

Ynt: Yiyenbilir Geyikleri günaydın, hepimize iyi haftalar... ekibin gezi video ve foto'ları nerede, merakla bekliyoruz... ::)

16. Kmtn

Yiyenbilir Geyikleri

Ynt: Yiyenbilir Geyikleri Kaptan iyi yolculuklar... keyifli bir gezi dilerim... fotolar harika... tüm ekibinde dah,l olduğu, yeni fotoları bekliyoruz...
  17. Kmtn

Yiyenbilir Geyikleri

Ynt: Yiyenbilir Geyikleri TOLGA sen işini biliyorsun, şimdi yarın batarlar bunlar sende çekersin ;D deniz soğuktu üşüdük ondan battık derler ;D ;D
  18. Kmtn

Yiyenbilir Geyikleri

Ynt: Yiyenbilir Geyikleri aman aman egenin serin sularında hasta olmayın... Tolga sen onlara göz kulak ol... ;)

19. Kmtn

Yiyenbilir Geyikleri

Ynt: Yiyenbilir Geyikleri vize de kalktı yunan adalarına artık "mert" geri dönmez ;D
  20. Kmtn

Yiyenbilir Geyikleri

Ynt: Yiyenbilir Geyikleri vay vay vayyyyyyy keyfiniz daim olsun... afiyet olsun...... ;)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri