Arama sonuçlarınız

1. kakyol

Lr Discovery Almak İstiyorum Yardım Lütfen

Ynt: Lr Discovery Almak İstiyorum Yardım Lütfen bu isler tamamen göreceli ben olsam bütçemi zorlayarak bu araçlara yönelmem nedenine gelince daha once söylediğim uzere 10-11 yasinda araç aliyorsunuz bu arabalari alir almaz masraf yapacaginizi unutmayınız min. cebinizde 5-6 bin tl gibi bir rakam...

2. kakyol

Ynt: Lr Discovery Almak İstiyorum Yardım Lütfen tekrar selam oncelikle aracin motor km ile kıyas yapilmasi benim acimdan yanlis nedeni ise benim aracim 230 bin km de idi ve motor yapilmamisti (yenilenmemişti) ama araç hepimizin yakindan tanidigi bir sanatcinin araci olmasi ve ilk sahibinden...
  3. kakyol

Ynt: Lr Discovery Almak İstiyorum Yardım Lütfen disco 2 td5 motorlarin ve aracin genelinde makyajla yapilan 189 adet iyileştirme olduğunu biliyorum ama bunlar neler derseniz madde madde bilmiyorum ama bildiğim kranklari bile farkliymis bir servisten edindiğim bilgi bu yöndeydi ve ben 2004 td5...

4. kakyol

Hangi Akü?

Ynt: Hangi Akü? hayırlısı olsun diyelim yapacak birsey yok gule gule kullanin
  5. kakyol

Hangi Akü?

Ynt: Hangi Akü? ne kadara aldiniz acaba akuyu?

6. kakyol

2004 Td5 Den Cikma Parcalar

arkadaslar aracima yaptigim degisimlerden bosa cikan parcalari asagida belirttim ihtiyaci olan iletişime gecebilir arac 2004 model makyajli kasadir 4 adet helezon 4 adet amortisor (sorunsuz patlak kırık yok) 4 adet orjinal 16" jant (kırık tamir kaynak vs yok) ön tampon komple sis farlari...

7. kakyol

Discovery 2 Tc -abs-hdc Arıza Tamiratı

Ynt: Discovery 2 Tc -abs-hdc Arıza Tamiratı soruma cevap alamadim arkadasi arayip gorusen fiyat ve konu ile ilgili bilgi alan varmidir aramizda?
  8. kakyol

Discovery 2 İlanları Nasıl Analiz Edilir?

Ynt: Discovery 2 İlanları Nasıl Analiz Edilir? faydali bilgiler icin cok tesekkur eder iyi geceler dilerim
  9. kakyol

Ynt: Discovery 2 İlanları Nasıl Analiz Edilir? cevabiniz icin tesekkur ederim ilanlarin aciklamalarinda 2004 ve sonrasi dizel araclarda yani ODB giriş olan arclarda işe yaradigini soyluyor ama dediginiz gibi 40-50 tl yi riske edebiliriz :)

10. kakyol

Alinik 2004 Discovery 2 İcin 75mm Dodik

arkadaslar merhaba su sira forumda arama yapilamiyor sanirim o yuzden konu acmak zorunda kaldim 2004 discovery 2 icin 75mm dodik ariyorum fiber yada plastik ikinci el de olabilir tesekkurler

11. kakyol

Ynt: Discovery 2 İlanları Nasıl Analiz Edilir? sayın sakyuz merhaba benim de 2004 bir TD5 im var ve boyle bir urun ariyordum fakat verdiginiz modele baktigimda cok fazla cesit oldugunu gordum ve fiyatlarida farkli v1.5 olanin hangisini almaliyim android telefon kullaniyorum ilginize simdiden...
  12. kakyol

Discovery 2 Tc -abs-hdc Arıza Tamiratı

Ynt: Discovery 2 Tc -abs-hdc Arıza Tamiratı merhaba bu sorun gidermek kac liraya mal oluyor acaba aciklarsaniz seviniriz

13. kakyol

Alinik Arac Ustu Cadir

arkadaslar arac ustu cadir ariyorum bilginize geniş olmasi tercih (3 kişilk - 2 yetişkin 1 cocuk )sebebi tesekkurler
  14. kakyol

Defender 200 Tdi

Ynt: Defender 200 Tdi Baturhan bey her zaman bekleriz
  15. kakyol

Defender 200 Tdi

Ynt: Defender 200 Tdi ufuk abim sen de gelsen ciksak dağlara bayırlara :) kare kasamizla

16. kakyol

Ynt: Discovery 2 İlanları Nasıl Analiz Edilir? hepimize insallah
  17. kakyol

Defender 200 Tdi

Ynt: Defender 200 Tdi aynen geldi Antalya ya ayni ofiste 4 tane land rover oldu :) Baturhan bey araci alan Ersin bey e sabriniz ve yardimlarinizdan dolayi bir tesekkur etmek lazim size ;)
  18. kakyol

Ynt: Discovery 2 İlanları Nasıl Analiz Edilir? Erdinc bey benim arac 2004 den 2009 a kadar borusan yetkili servis sonrasinda ise motokar ben aldigimdan bu yana ise ankara gaye otomotiv tum kayitlar elimde :) desenize cok nadir bir aracim var :D

19. kakyol

2004 Model Td5 Den Cikma 4 Adet Amortisör Ve Helezon Takimi

2004 model td5 den cikma 4 adet amortisör ve helezon takimi ihtiyaci olan bana ulasirsa sevinirim patlat kırık vs yoktur yükseltme yapildigi için boşa cikmistir teşekkürler Not : piyasasini bilmiyorum tekliflere acigim
  20. kakyol

2 Adet Defender 110 Sw 3,5 V8 Araniyor

Ynt: 2 Adet Defender 110 Sw 3,5 V8 Araniyor tesekkur ederim yarin arayacagim

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri