Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Lr Discovery Almak İstiyorum Yardım Lütfen
bu isler tamamen göreceli ben olsam bütçemi zorlayarak bu araçlara yönelmem nedenine gelince daha once söylediğim uzere 10-11 yasinda araç aliyorsunuz bu arabalari alir almaz masraf yapacaginizi unutmayınız min. cebinizde 5-6 bin tl gibi bir rakam...
tekrar selam
oncelikle aracin motor km ile kıyas yapilmasi benim acimdan yanlis nedeni ise benim aracim 230 bin km de idi ve motor yapilmamisti (yenilenmemişti) ama araç hepimizin yakindan tanidigi bir sanatcinin araci olmasi ve ilk sahibinden...
disco 2 td5 motorlarin ve aracin genelinde makyajla yapilan 189 adet iyileştirme olduğunu biliyorum ama bunlar neler derseniz madde madde bilmiyorum ama bildiğim kranklari bile farkliymis bir servisten edindiğim bilgi bu yöndeydi ve ben 2004 td5...
Ynt: Discovery 2 İlanları Nasıl Analiz Edilir?
cevabiniz icin tesekkur ederim ilanlarin aciklamalarinda 2004 ve sonrasi dizel araclarda yani ODB giriş olan arclarda işe yaradigini soyluyor ama dediginiz gibi 40-50 tl yi riske edebiliriz :)
arkadaslar merhaba
su sira forumda arama yapilamiyor sanirim o yuzden konu acmak zorunda kaldim
2004 discovery 2 icin 75mm dodik ariyorum fiber yada plastik ikinci el de olabilir tesekkurler
sayın sakyuz merhaba
benim de 2004 bir TD5 im var ve boyle bir urun ariyordum fakat verdiginiz modele baktigimda cok fazla cesit oldugunu gordum ve fiyatlarida farkli v1.5 olanin hangisini almaliyim android telefon kullaniyorum ilginize simdiden...
Ynt: Defender 200 Tdi
aynen geldi Antalya ya ayni ofiste 4 tane land rover oldu :) Baturhan bey araci alan Ersin bey e sabriniz ve yardimlarinizdan dolayi bir tesekkur etmek lazim size ;)
Erdinc bey benim arac 2004 den 2009 a kadar borusan yetkili servis sonrasinda ise motokar ben aldigimdan bu yana ise ankara gaye otomotiv tum kayitlar elimde :) desenize cok nadir bir aracim var :D
2004 model td5 den cikma 4 adet amortisör ve helezon takimi ihtiyaci olan bana ulasirsa sevinirim patlat kırık vs yoktur yükseltme yapildigi için boşa cikmistir teşekkürler
Not : piyasasini bilmiyorum tekliflere acigim