Arama sonuçlarınız

1. kakyol

Takas Yontemi İle Kullanmadigimiz Urunleri Degerlendirme

Slm tampon satilmistir

2. kakyol

Evet aynen budur ve dis kapaklari da dahil
  3. kakyol

merhaba aracin resimlerini bulamadım ama bildiğiniz 2004 model orijinal tamponu kırık çıkık yok arabayi satali bir hayli oldu ve bu bilgisayarimda maalesef resimleri bulamadım siyah renk mat siyah araca celik tampon yaptirmistim o yüzden boşa cikti ihtiyaciniz varsa rakam cok önemli değil 3...

4. kakyol

evet orijinal 2004 ön tampon sis farlari vs üzerinde
  5. kakyol

Pathfinder Navigasyon Kurumu

arkadaslar nissan a mail attim gelen cevap turkiye destegimiz yok yani dvd nin haritasinda turkiye gorunuyor fakat ulke isimlerinde yok gelen cevapta da yok bosa ugrasmaya degmez

6. kakyol

200tdi Overland Aracı...

hayırlı işler :)

7. kakyol

Uygun Fiyatlı Navara Full Box Satan

selam ozelden mesaj attim size
  8. kakyol

Pathfinder Navigasyon Kurumu

bu konuda gelisme varmidir acaba bende merakla bekliyorum
  9. kakyol

Td5 Orjinal Parcalar Jant Tampon Amortisor Helezon Vs

arkadaşlar elimde orijinal ekipmanlar araci sattigim için boşa cikmistir ihtiyaci olan irtibata geçsin hic bir parçada kirik yama çatlak vs yoktur ihtiyacim olan urunlerle takasda olabilir

10. kakyol

Araç Kararsızlığı;

Ynt: Araç Kararsızlığı; bu kadar ince eleyip sık dokumaya gerek yok içinize sinen paranizin yettiği bir araç alin gitsin her aldiginiz araç masraf cikaracaktir o mu bu mu diye sorduğunuz da işin içinden hic cikamazsiniz hangisini istiyorsaniz alin geçin bence bu işler biraz da sans meselesi...

11. kakyol

Overland Turkey // Keyfi Hizmete Mahsusdur...

Ynt: Overland Turkey // Keyfi Hizmete Mahsusdur... salda golu ne buyuk ihtimal
  12. kakyol

Overland Turkey // Keyfi Hizmete Mahsusdur...

Ynt: Overland Turkey // Keyfi Hizmete Mahsusdur... Cuma gidiyoruz gel abicim sende

13. kakyol

Araç Kararsızlığı;

Ynt: Araç Kararsızlığı; hevesinizi kirmayin yine de belli olmaz karsiniza iyi bir araç cikabilir istediğiniz araca tam karar verip odaklanin bence iki marka arasinda vakit kaybi olmaz
  14. kakyol

Araç Kararsızlığı;

Ynt: Araç Kararsızlığı; Baran bey selam almayi istediğiniz araclarin en gencinin 11 yasinda olduğunu düşünürseniz cok temiz bulmayi beklemeyin elbette cok temiz araçlar var piyasada ama parasi da ona gore ve en temizini de alsaniz 5-10bin TL yi gözden cikartmaniz lazim keyfe keder surasini...
  15. kakyol

Araç Kararsızlığı;

Ynt: Araç Kararsızlığı; merhaba isminizi goremedim meslektasiz bu arada bende 42 yasindayim fakat td5 alacaksaniz 2003 yada 2004 alinmali GC 2.7 icin iyi seyler soylemek isterdim ama 2005 overland kullandim ve cok iyi anilarim yok aracla ilgili ama belki bana denk gelen kotu bir aracti...

16. kakyol

Discovery 2 İlanları Nasıl Analiz Edilir?

Ynt: Discovery 2 İlanları Nasıl Analiz Edilir? dostlar suandaki psikolojinizi cok iyi anliyorum cunki ben de cok uzun sure aradim gittim geldim yoruldum işten gucten olduk git gellerle ama degdi inanin hem maddi hem manevi rahatim suan gaza basarken dusunmuyorum ne kadar yakiyor diye :) daha...
  17. kakyol

Discovery Td5 Su Alma Sorunu

Ynt: Discovery Td5 Su Alma Sorunu tesekkurler
  18. kakyol

Ynt: Discovery 2 İlanları Nasıl Analiz Edilir? evet şimdilik askıya aldim ,imrendirmek gibi olmasin ama linki asagida :) http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=108865.0

19. kakyol

Ynt: Discovery 2 İlanları Nasıl Analiz Edilir? 1-2 ay once olsaydı bu dertten kurtarirdim sizi fiyat uyarmiydi bilmem ama :) benim araci satiliga cikartmistim
  20. kakyol

Ynt: Discovery 2 İlanları Nasıl Analiz Edilir? arkadaşlar bu sekilde uzaktan anlasilma imkani yok maalesef defalarca başka sehirlere git gel den yorulmuştum resimde başka yanina gidince bambaşka hele hele saticinin söyledikleri bambaşka :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri