Arama sonuçlarınız

1. kakyol

Discovery 2 İlanları Nasıl Analiz Edilir?

Ynt: Discovery 2 İlanları Nasıl Analiz Edilir? Telefon ile konustukmu inanin animsayamadim soru bana ise bende 2004 td5 var zaten ben kararimi vereli baya oldu :)

2. kakyol

Ynt: Discovery 2 İlanları Nasıl Analiz Edilir? dostlar oncelikle sunu belirtmekte fayda goruyorum alacaginiz araç sifir değilse illa ki masraf ediyorsunuz bu sebeble alacaginiz aracin yada bütçenizin üzerine 10bin TL ekleyip oyle bakin keyfe keder isler vs ve yapilmasi gerekenleri yaptirmaniz...
  3. kakyol

Discovery Td5 Su Alma Sorunu

Ynt: Discovery Td5 Su Alma Sorunu sayet çözerseniz ve sunroof lastiği bulursaniz bana da bilgi verirmisiniz bende ikisinin lastiklerini değiştirmek istiyorum ayni sorun ben de de vardi sunroof camlarinin ayar vidalarini sıkıştırıp kestik ama geçici cozum gibi geliyor bana değiştirmek en güzeli

4. kakyol

Ynt: Discovery 2 İlanları Nasıl Analiz Edilir? bu tip araclari sahiplerinden alirsaniz gecmisiyle ilgili karanlik nokta kalmaz benim sahsi fikrim bu yonde bakimlari duzenli yapilmis olmasi cok onemli cunki eski ve bakim isteyen araclar bu araclar ve alinabiliyorsa 2003 ve uzeri modeller tercih...
  5. kakyol

Discovery Td5 Su Alma Sorunu

Ynt: Discovery Td5 Su Alma Sorunu klima direnaj hortum ve baglantilari kontrol etmenizde fayda var veya sunroof dan aliyor bu araclar genelde giderler saglam ama suyun biriktigi ve sunroof direnajinin bagli oldugu tava yada havuz diyebiliriz oraya tahliyeden fazla su giriyor olabilir ic dikiz...

6. kakyol

Takas Yontemi İle Kullanmadigimiz Urunleri Degerlendirme

Ynt: Takas Yontemi İle Kullanmadigimiz Urunleri Degerlendirme benim araç 2004 TD5 elimdeki kullanmadigim parçalar 4 adet helezon 4 adet amortisör orjinal (sorunsuz patlak kırık yok) 4 adet orjinal 16" jant (kırık tamir kaynak vs yok) ön tampon komple sis farlari uzerinde (hasarsiz siyah renk)...

7. kakyol

2003 Model Discovery Td5 Mi 2004 Model Grand Cherokee 2,7 Cdi Mi

Ynt: 2003 Model Discovery Td5 Mi 2004 Model Grand Cherokee 2,7 Cdi Mi bana soracak olursaniz ornek ne alirdin diye suanda bahsettigim araclarin tumunu kistas aliyorum TD5 derim hem sehir ici kullaniyorum hem piknige gidiyorum hem de dagda taşta istedigim yere gidebiliyorum yani her işimi...
  8. kakyol

Ynt: 2003 Model Discovery Td5 Mi 2004 Model Grand Cherokee 2,7 Cdi Mi Her aracin kullanim yeri farkli ve her aracin artisi eksisi var benim neznimde ama ilk arazi araciniz olacaksa ne yapacaginiza emin olun bu isler piknikle baslayip sonrasinda kimsenin gidemedigi yerlere gitmeye basliyor ve...
  9. kakyol

Takas Yontemi İle Kullanmadigimiz Urunleri Degerlendirme

Arkadaslar bir cogumuzun garajında orada burada bir suru kullanmadigimiz atıl duran fakat mutlaka birilerinin isine yarayan yahut aradigi ve bulamadigi malzemelerimiz vardir bu malzemeleri takas olarak olarak degisim yapsak misal bende jant var diğer bir arkadaşta lastik bu jantlari lastikle...

10. kakyol

Ynt: 2003 Model Discovery Td5 Mi 2004 Model Grand Cherokee 2,7 Cdi Mi merhaba GC nin 3.1 dizelleri sorunlu ve tutulmuyor deniliyor piyasada ama ben suan 2004 TD5 kullaniyorum 2.7 2004 GC de kullandim hangisi derseniz disco 2 TD5 ayri bir arac kiyaslamaniz bile yanlis sahsi fikrim bu ama vx100...

11. kakyol

Disco Td5 Yağ Seçimi

Ynt: Disco Td5 Yağ Seçimi tesekkur ederim
  12. kakyol

Disco Td5 Yağ Seçimi

Ynt: Disco Td5 Yağ Seçimi suanda benim aractada mobil1 esp formula 5/30 var ama antalya icin 40 kullanmaliyim mobilde 5/40 yok sadece 0/40 ve 5/50 var

13. kakyol

Disco Td5 Yağ Seçimi

Ynt: Disco Td5 Yağ Seçimi ok anladim simdi ;) acaba benim aracimda catalytic converter varmi 2004 td5 varsa zaten yine ACEA C olanlardan kullanmak lazim diye dusunuyorum dogrumudur acaba
  14. kakyol

Disco Td5 Yağ Seçimi

Ynt: Disco Td5 Yağ Seçimi C ile baslayan ibareler DPF olan araclar icin gerekli olarak bilgi edindim http://www.castrol.com/tr_tr/turkey/products/car/engine-oils/castrol-magnatec.html bu urun yari sentetikmidir MAGNATEC 10W-40 A3/B4
  15. kakyol

Disco Td5 Yağ Seçimi

Ynt: Disco Td5 Yağ Seçimi bende bu ara buna takildim ve arastirma icerisindeyim viskozite araligi yasadigimiz yerle inilti misal ben Antalya dayim bu demek oluyorki soguk kismi yani W ibareli (winter) olan kisim beni ilgilendirmiyor min /40 olan kullanmaliyim esas kafama takilan konu kullanim...

16. kakyol

Overland Turkey // Keyfi Hizmete Mahsusdur...

Ynt: Overland Turkey // Keyfi Hizmete Mahsusdur... Ufuk abi kazasiz belasiz ins. cok guzel gorunuyor canavar tekrardan doguyor
  17. kakyol

Yeni Aracımız 2003 Land Rover Discovery 2 Td5

Ynt: Yeni Aracımız 2003 Land Rover Discovery 2 Td5 ;) sorun yok
  18. kakyol

Ynt: Yeni Aracımız 2003 Land Rover Discovery 2 Td5 Abi benim geliste zaten 1 hafta atti rahat olalim ;D

19. kakyol

Ynt: Yeni Aracımız 2003 Land Rover Discovery 2 Td5 umut' cum sanirim bu hafta sonu Ankara'dayim yag degisim zamani geldi :) su senin chipli canavari bir deneyelim hatta arda senin beyni benim arabaya bir taksin degisim iyi olursa bende yaptirayim diyorum musaitmisin bu perşembe ogleden sonra...
  20. kakyol

Ynt: Yeni Aracımız 2003 Land Rover Discovery 2 Td5 bizde bugun gecelemeli kamp için ekipman kontrol ve prova yaptık ;)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri