Arama sonuçlarınız

1. kakyol

Overland Turkey // Keyfi Hizmete Mahsusdur...

Ynt: Overland Turkey // Keyfi Hizmete Mahsusdur... Ufuk abi arabayi bastan yaptın keşke yapilmamis alsaydın :)

2. kakyol

2004 Discovery 2 Td5

Ynt: 2004 Discovery 2 Td5 güncel
  3. kakyol

Son Dönemde Discovery 2 Td5 Alan Arkadaşlardan Geribildirim

Ynt: Son Dönemde Discovery 2 Td5 Alan Arkadaşlardan Geribildirim :) Selam soyle yakinda bende ugrayacagim yag degisim ve bakim zamani geliyor

4. kakyol

Ynt: Son Dönemde Discovery 2 Td5 Alan Arkadaşlardan Geribildirim Caglar ABS TC HDC sorunu Ankara gaye otomotiv e gotur Arda sana kısa surede geri dönülmez bir sekilde halledecektir ben yaptirali 6 aydan fazla oldu hic yanmadi misal gecen günde bahsettim benim araçtan suan için bir yag sızıntısı...
  5. kakyol

Ynt: Son Dönemde Discovery 2 Td5 Alan Arkadaşlardan Geribildirim Disi seni ici beni yakar misali :)

6. kakyol

Ynt: Son Dönemde Discovery 2 Td5 Alan Arkadaşlardan Geribildirim Ozan bey Caglar in da dediği gibi kafaya konduysa mutlaka aliniyor araç benim bu kacinci aracim inanin sayisini unuttum her aldigim binek yada arazi araci farkli tadlar farkli heyecanlar ve hevesler yasadim ama suan ki piyasada...

7. kakyol

Ynt: Son Dönemde Discovery 2 Td5 Alan Arkadaşlardan Geribildirim Caglar cigim arabana kotu demedim :P fakat aslolan tabii ki iyiyi ucuza almak ama bazen ucuza alalim derken kotuyu ucuz diye terc,h etmek ileride yaşanacak sorunlara ve paralara sebeb oluyor benim en buyuk avantajım aracin sahibi...
  8. kakyol

Ynt: Son Dönemde Discovery 2 Td5 Alan Arkadaşlardan Geribildirim Caglar in dediklerine katiliyorum fakat bir araç alirken ozellikle aldigim TD5 i yaklasik bir yıl aradim bir cok arabaya gidip baktim hem maddi hem maveni yoruldum bu süreçte ucuz diye araç alinmamali su soruyu sormakta fayda var...
  9. kakyol

Salda Gölü Kampı // Overland Turkey

Ynt: Salda Gölü Kampı // Overland Turkey havalar isinsin geleceğiz :) ibibikler oter otmez misali :P

10. kakyol

Ynt: Son Dönemde Discovery 2 Td5 Alan Arkadaşlardan Geribildirim +1

11. kakyol

Salda Gölü Kampı // Overland Turkey

Ynt: Salda Gölü Kampı // Overland Turkey güzel paylasim ve anlatim için tesekkurler
  12. kakyol

Ynt: Son Dönemde Discovery 2 Td5 Alan Arkadaşlardan Geribildirim hersey herkezin gönlüne gore olur umarim ;)

13. kakyol

Overland Turkey // Keyfi Hizmete Mahsusdur...

Ynt: Overland Turkey // Keyfi Hizmete Mahsusdur... size basarilar bol sanslar ve en önemlisi bol gunesler dilerim :)
  14. kakyol

Ynt: Son Dönemde Discovery 2 Td5 Alan Arkadaşlardan Geribildirim Erdinç in yazdilarini okuyunca satmak istemiyor insan :)
  15. kakyol

Yeni Aracımız 2003 Land Rover Discovery 2 Td5

Ynt: Yeni Aracımız 2003 Land Rover Discovery 2 Td5 gün geçtikçe güzelleşiyor ;)

16. kakyol

Ynt: Yeni Aracımız 2003 Land Rover Discovery 2 Td5 Nazar degmez benimkinde de sizinti yok ama yagda var motorda :) saskin hissediyor :p
  17. kakyol

Discovery 2 İcin Bearmach Xl Dodik

merhaba dostlar aracimin üzerindeki 2 yada 3 ay once almis olduğum bearmach marka XL dodikleri lastiklerim cok disarida olduğu için Britpart 75mm aldim ,saniyorum ancak bu hafta sonu taktiririm yeni dodikleri diğerleri boşa cikacak dodikleri asagidaki aracimin ilaninda görebilirsiniz...
  18. kakyol

2004 Discovery 2 Td5

Ynt: 2004 Discovery 2 Td5 2011 model veya uzeri Honda Accord la takas olur temiz olmak kaydıyla tesekkurler

19. kakyol

Ynt: Yeni Aracımız 2003 Land Rover Discovery 2 Td5 Ankara ya geldiğimde bir test surusu yapariz artik sizin araçla ;) farki bizzat görmüş oluruz ikimizde ;) nasilsa geldiğimde adres belli benim :)
  20. kakyol

Ynt: Yeni Aracımız 2003 Land Rover Discovery 2 Td5 umut bey selamlar ecufast ne kadara mal oldu ve nerede yaptirdiniz bu arada bu remap işlemi ile ilgili deneyimlerinizi sık sık paylasirsaniz sevinirim bende düşünüyorum cunki tesekkurler

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR