Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Son Dönemde Discovery 2 Td5 Alan Arkadaşlardan Geribildirim
Caglar ABS TC HDC sorunu Ankara gaye otomotiv e gotur Arda sana kısa surede geri dönülmez bir sekilde halledecektir ben yaptirali 6 aydan fazla oldu hic yanmadi misal gecen günde bahsettim benim araçtan suan için bir yag sızıntısı...
Ozan bey Caglar in da dediği gibi kafaya konduysa mutlaka aliniyor araç benim bu kacinci aracim inanin sayisini unuttum her aldigim binek yada arazi araci farkli tadlar farkli heyecanlar ve hevesler yasadim ama suan ki piyasada...
Caglar cigim arabana kotu demedim :P fakat aslolan tabii ki iyiyi ucuza almak ama bazen ucuza alalim derken kotuyu ucuz diye terc,h etmek ileride yaşanacak sorunlara ve paralara sebeb oluyor benim en buyuk avantajım aracin sahibi...
Caglar in dediklerine katiliyorum fakat bir araç alirken ozellikle aldigim TD5 i yaklasik bir yıl aradim bir cok arabaya gidip baktim hem maddi hem maveni yoruldum bu süreçte ucuz diye araç alinmamali su soruyu sormakta fayda var...
merhaba dostlar
aracimin üzerindeki 2 yada 3 ay once almis olduğum bearmach marka XL dodikleri lastiklerim cok disarida olduğu için Britpart 75mm aldim ,saniyorum ancak bu hafta sonu taktiririm yeni dodikleri
diğerleri boşa cikacak dodikleri asagidaki aracimin ilaninda görebilirsiniz...
Ynt: Yeni Aracımız 2003 Land Rover Discovery 2 Td5
Ankara ya geldiğimde bir test surusu yapariz artik sizin araçla ;) farki bizzat görmüş oluruz ikimizde ;) nasilsa geldiğimde adres belli benim :)
Ynt: Yeni Aracımız 2003 Land Rover Discovery 2 Td5
umut bey selamlar
ecufast ne kadara mal oldu ve nerede yaptirdiniz
bu arada bu remap işlemi ile ilgili deneyimlerinizi sık sık paylasirsaniz sevinirim bende düşünüyorum cunki tesekkurler