Arama sonuçlarınız

1. kakyol

Ankara Gaye Land Rover Şikayet

Ynt: Ankara Gaye Land Rover Şikayet Bakin Serdar bey simdi bu cevaba istinaden önceden iyiydi simdi kotu anlami cikiyor iste size yine bir yanlis anlasilma ornegi bence kimse kotu niyetli değil alti ustu bir yanlis anlaşılmadan ibaret

2. kakyol

Ankara Gaye Land Rover Şikayet

Ynt: Ankara Gaye Land Rover Şikayet Simdi ben de Arda beyi ve Gaye otomotiv i cok yakından tanirim bu konu tamamen insanlarin birbirini yanlis anlamasindan kaynakli gorunuyor sebebine gelirsek bakiniz Gaye otomotiv kuruluş tarihine 1959 yılından bu yana hizmet veren ve sektörde olan bir firma...
  3. kakyol

2004 Discovery 2 Td5

Ynt: 2004 Discovery 2 Td5 cengiz bey bu kadar yakindan takip ettiğinize gore farklari zaten görebilirsiniz :) bir kac ilave yapildi vinç vs hemde piyasa kosullari maalesef ortada satinca alacagim araclarin fiyatlari aynı oranda yükselmiş durumda

4. kakyol

Benim 2004 Td5 İ Satsam Mi Acaba

Ynt: Benim 2004 Td5 İ Satsam Mi Acaba evet araç satilik bu sefer kesin :) asagidaki linkten görebilirsiniz http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=108865.0
  5. kakyol

2004 Discovery 2 Td5

Ynt: 2004 Discovery 2 Td5 :) Ufuk ağabey: söylediklerine ilave olarak sanayide geçirilen saatler ve günler hatta sanayide soğuk alinip günlerce çekilen hastaliklar :) umarim kıymetini bilen birine ozellikle içimizden birine gider bu sebepten henüz malum siteye vermedim araci Emre: panik yok...

6. kakyol

2004 Discovery 2 Td5

Ynt: 2004 Discovery 2 Td5 ...

7. kakyol

2004 Discovery 2 Td5

Ynt: 2004 Discovery 2 Td5 ..
  8. kakyol

2004 Discovery 2 Td5

merhaba 2004 model TD5 ikinci sahibiyim 241.000km ilk günden bu tarihe kadar tum bakımlari kayıtlı elimde tum kitapciklari ve evraklari duruyor mat siyah folyo kapli (aldigimda kapliydi) orijinal renk cagla yesili alir almaz yapilmasi gereken hatta gerekmeyen işlemlerin tumunu ankara gaye...
  9. kakyol

Lr Discovery Almak İstiyorum Yardım Lütfen

Ynt: Lr Discovery Almak İstiyorum Yardım Lütfen Gokdogan bey uzuldum aracinizi satmaniza ama daha hayırlı birsey alacaksiniz saniyorum hersey gonlunuzce olsun

10. kakyol

Satılık Atv Pumarex Jaguar 500 Cc

Ynt: Satılık Atv Pumarex Jaguar 500 Cc güzel alet alana da satana da hayırlı olsun

11. kakyol

Discovery I-ıı Fiyat Aralığı

Ynt: Discovery I-ıı Fiyat Aralığı Hakan bey naçizane şahsi fikrimdir sizin bu yazdiginiz detaylara inilirse bizim çorba misali yağını suyunu tuzunu hesap edersek evdeki çorba lokantada içeceğimizden pahaliya gelir :) sayet bu kadar ince eleyip sık dokursak ömür kısa arabayi alalim mi almayalım...
  12. kakyol

Yepisyeni Defenderimmmmmm Sonunda Bende Aldımmmmm :))))))

Ynt: Yepisyeni Defenderimmmmmm Sonunda Bende Aldımmmmm :)))))) Murat bey hayırlı olsun araci bir arkadasimiza almak icin test etme imkanim olmustu para ve donanim olarak en mantikli araclardan biri dediginiz gibi kaporta işleri yuzunden arkadasim biraz pimpiriklidir vazgecmisti ama 5 bin...

13. kakyol

Yeni Aracımız 2003 Land Rover Discovery 2 Td5

Ynt: Yeni Aracımız 2003 Land Rover Discovery 2 Td5 Birde tanidik ariyorsunuz gittiginizde herkeze slm soyleyin lutfen sahin le tanisiklik defender dan olmali :)
  14. kakyol

Ynt: Yeni Aracımız 2003 Land Rover Discovery 2 Td5 Ankara da oldugunuza dikkat etmemisim Gaye otomotiv Arda usta yapti benim sorunu direk gidebilirsiniz sayet giderseniz Arda beye selamimi iletin lutfen
  15. kakyol

Ynt: Yeni Aracımız 2003 Land Rover Discovery 2 Td5 tri amigos için asagidaki işlemi yapin derim ben yaptım kurtuldum :) biginize https://www.youtube.com/watch?v=l7hZQI1gfAg

16. kakyol

Ynt: Yeni Aracımız 2003 Land Rover Discovery 2 Td5 Şenol bey tum sorunlarimiz ortak :)
  17. kakyol

Ynt: Yeni Aracımız 2003 Land Rover Discovery 2 Td5 o Allah'in emri :) almak uzun dürebilir bence kendiniz baski yaptirin tanismaniz cok uzun sürmez 3 arkadaş ile :)
  18. kakyol

Dıscovery 2.5 Td5 Önerileriniz

Ynt: Dıscovery 2.5 Td5 Önerileriniz Hakan bey Fiyat konusunda son donemde fiyatlar artti sizde tespit etmissinizdir zaten fakat sadece discovery ler degil tum marka ve model lerde bu durum soz konusu bu da tamamen piyasa kosullari ve off road araclarina son donemde ragbet artmasidir...

19. kakyol

Dıscovery 2.5 Td5 Önerileriniz

Ynt: Dıscovery 2.5 Td5 Önerileriniz Hakan bey merhabalar forumda bilgi aradiginiz araclar konusunda oldukca tatmin edici bilgiler mevcut biraz vakit ayirdiginiz taktirde oldukca bilgi toplayabileceginizi dusunuyorum umarim en kisa surede istediginiz araca siz de ulasirsiniz
  20. kakyol

Ynt: Yeni Aracımız 2003 Land Rover Discovery 2 Td5 hayırlı ugurlu olsun aramiza TD5 inizle hosgeldiniz ;)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri