Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Discovery Td5 M Ve S Yeşil Lambaların Arada Sırada Yanıp Yanıp Sönmesi
Gokdogan bey o yanan isigi vites kolunun oradaki mode tusuna basarak sondurebilirsiniz sport moda almissiniz araci bence hepsi bu
Ynt: Overland Turkey // Keyfi Hizmete Mahsusdur...
Emre'cim tekrar hayirli ugurlu olsun tesekkure gerek yok cunku ben bir sey yapmadim :) kazasiz belasiz guzel gezilere insaallah
Ynt: Tdı Mı Td5 Mi ?
merhaba
birsey alirken alabildiginin en yenisi ve en iyisini almak her zaman daha mantiklidir en azindan benim için ;)
o yüzden TD5 diyorum
Ynt: Lr Discovery Almak İstiyorum Yardım Lütfen
elbette elimden gediğince varsa sorulariniz yanıtlamya calisirim ama gokdogan bey cok yakin tarihde disco2 aldigi daha taze bilgilere sahiptir ;) diye latife ettim yardimci olur diye
Ynt: 2004 Td5 Den Cikma Parcalar
Cadiri bir abim vasitasiyla 2. El aldim henuz teslim almadim onumuzdeki hafta gelmis olur o zaman fotograf ve dusuncelerimi paylasabilirim
Ynt: Lr D 2 Anahtar Kırıldı Ne Yapmam Gerekli Antalyadayım
Bu sorun benim gibi baskasinin kafasina takilirsa diye olayi cozdugumu bildiririm bir İngiliz klasigi olarak uzun ve mesakkatli bir uygulama ama dag basinda kalirsaniz aklinizda bulunsun :)
1. resim aracinizla birlikte verilen guvenlik...
Iyi dilekleriniz icin tesekkur ederim fakat pili degistirdim sorun kalmadi hersey normal ama kafama takulan sorun su, diyelimki dag basindayiz mola verdik aracimizdan indik kilitledik geri donduk ve kumanda calismadi aracin kapisini...
evet alarm i susturduktan sonra gösterge tablosundaki alarm ısıgı normal seyrine donene dek bekledim ve tekrar denedim sonuç negatif
bu uygulama bende basarisiz oldu yazdigim gibi alarm sustuktan sonra defalarca arka kapı camından denedim sunroofa yakin bir sekilde fakat sonuç olumsuz
Ynt: Akışmetre (maf)
SN mohawk icin değil :)
sensor temizliği gerektiğini dusunen arkadaşlarimiz icin
bu sprey le temizlemenizi öneririm
http://www.otokimyasal.com/crc-air-sensor-clean--hava-sensor-temizleyici-
merhaba
konuyu hortlatacagim ama
sabah basima gelen bir durumu sizinle paylaşmak isterim hava oldukça soğuktu Antalya ya gore tabi aracimin kumandasi calismadi kapiyi anahtarla actim bu seferde alarm çalmaya basladi içeri girip...