Arama sonuçlarınız

1. kakyol

discovery td5 m ve s yeşil lambaların arada sırada yanıp yanıp sönmesi

Ynt: Discovery Td5 M Ve S Yeşil Lambaların Arada Sırada Yanıp Yanıp Sönmesi Gokdogan bey o yanan isigi vites kolunun oradaki mode tusuna basarak sondurebilirsiniz sport moda almissiniz araci bence hepsi bu

2. kakyol

Diagnostic Cihazlar

Ynt: Diagnostic Cihazlar baris bey sayet alirsaniz ve memnun kalirsaniz ben de alacagim sizden gelecek haberleri bekliyorum
  3. kakyol

Overland Turkey // Keyfi Hizmete Mahsusdur...

Ynt: Overland Turkey // Keyfi Hizmete Mahsusdur... Emre'cim tekrar hayirli ugurlu olsun tesekkure gerek yok cunku ben bir sey yapmadim :) kazasiz belasiz guzel gezilere insaallah

4. kakyol

Overland Turkey // Keyfi Hizmete Mahsusdur...

Ynt: Overland Turkey // Keyfi Hizmete Mahsusdur... hayırlı olsun duz dizelden kat kat iyidir ?
  5. kakyol

TDI mı TD5 mi ?

Ynt: Tdı Mı Td5 Mi ? merhaba birsey alirken alabildiginin en yenisi ve en iyisini almak her zaman daha mantiklidir en azindan benim için ;) o yüzden TD5 diyorum

6. kakyol

2004 Td5 Den Cikma Parcalar

Ynt: 2004 Td5 Den Cikma Parcalar berk bey merhaba piyasasini bilmiyorum sizin kafanizdan gecen rakam nedir söylerseniz arada buluşulur mutlaka

7. kakyol

Lr Discovery Almak İstiyorum Yardım Lütfen

Ynt: Lr Discovery Almak İstiyorum Yardım Lütfen elbette elimden gediğince varsa sorulariniz yanıtlamya calisirim ama gokdogan bey cok yakin tarihde disco2 aldigi daha taze bilgilere sahiptir ;) diye latife ettim yardimci olur diye
  8. kakyol

Ynt: 2004 Td5 Den Cikma Parcalar Cadiri bir abim vasitasiyla 2. El aldim henuz teslim almadim onumuzdeki hafta gelmis olur o zaman fotograf ve dusuncelerimi paylasabilirim
  9. kakyol

Lr Discovery Almak İstiyorum Yardım Lütfen

Ynt: Lr Discovery Almak İstiyorum Yardım Lütfen gokdogan bey artik siz yardimci olursunuz deneyimlisiniz bu konuda :)

10. kakyol

Ynt: 2004 Td5 Den Cikma Parcalar Merhaba jantlar duruyor 16x8" ve bijon araligi 5x120

11. kakyol

Satılık İki Adet Defender 130 Alınık Disco2 Yada Wj

Ynt: Satılık İki Adet Defender 130 Alınık Disco2 Yada Wj merhaba araçlar dizelmidir benzinlimi benzinli ise kac cc ler acaba hayırlı satislar
  12. kakyol

LR D 2 anahtar kırıldı ne yapmam gerekli antalyadayım

Ynt: Lr D 2 Anahtar Kırıldı Ne Yapmam Gerekli Antalyadayım alinabilecek tedbir kumandanin hic bozulmayacagini farzedersek yedek pil bulundurmak ...

13. kakyol

Ynt: Lr D 2 Anahtar Kırıldı Ne Yapmam Gerekli Antalyadayım Bu sorun benim gibi baskasinin kafasina takilirsa diye olayi cozdugumu bildiririm bir İngiliz klasigi olarak uzun ve mesakkatli bir uygulama ama dag basinda kalirsaniz aklinizda bulunsun :) 1. resim aracinizla birlikte verilen guvenlik...
  14. kakyol

Ynt: Lr D 2 Anahtar Kırıldı Ne Yapmam Gerekli Antalyadayım Iyi dilekleriniz icin tesekkur ederim fakat pili degistirdim sorun kalmadi hersey normal ama kafama takulan sorun su, diyelimki dag basindayiz mola verdik aracimizdan indik kilitledik geri donduk ve kumanda calismadi aracin kapisini...
  15. kakyol

Ynt: Lr D 2 Anahtar Kırıldı Ne Yapmam Gerekli Antalyadayım evet alarm i susturduktan sonra gösterge tablosundaki alarm ısıgı normal seyrine donene dek bekledim ve tekrar denedim sonuç negatif

16. kakyol

Ynt: Lr D 2 Anahtar Kırıldı Ne Yapmam Gerekli Antalyadayım bu uygulama bende basarisiz oldu yazdigim gibi alarm sustuktan sonra defalarca arka kapı camından denedim sunroofa yakin bir sekilde fakat sonuç olumsuz
  17. kakyol

Akışmetre (maf)

Ynt: Akışmetre (maf) SN mohawk icin değil :) sensor temizliği gerektiğini dusunen arkadaşlarimiz icin bu sprey le temizlemenizi öneririm http://www.otokimyasal.com/crc-air-sensor-clean--hava-sensor-temizleyici-
  18. kakyol

Ynt: Lr D 2 Anahtar Kırıldı Ne Yapmam Gerekli Antalyadayım merhaba konuyu hortlatacagim ama sabah basima gelen bir durumu sizinle paylaşmak isterim hava oldukça soğuktu Antalya ya gore tabi aracimin kumandasi calismadi kapiyi anahtarla actim bu seferde alarm çalmaya basladi içeri girip...

19. kakyol

Ynt: 2004 Td5 Den Cikma Parcalar merhaba benim bildiğim kadariyla defender a olmaz
  20. kakyol

arkadaslar aracima yaptigim degisimlerden bosa cikan parcalari asagida belirttim ihtiyaci olan iletişime gecebilir arac 2004 model makyajli kasadir 4 adet helezon 4 adet amortisor (sorunsuz patlak kırık yok) 4 adet orjinal 16" jant (kırık tamir kaynak vs yok) ön tampon komple sis farlari...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR