Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Benim 2004 Td5 İ Satsam Mi Acaba
hâklisin Ufuk abi aslinda satılmaz sadece benim değil seninde arama esnasinda bu araci bulana dek cok emeğin geçti
Ynt: Akışmetre (maf)
sayın mohawk
2004 td5 im var ve aracin full deposu yanlis bilmiyorsan 96 litre elbette bu litrenin hepsini kullanmiyoruz ama ısık yanana dek ki tahminim 5 litre kaliyor depoda oyle yaniyor ve mazot u her doldurdugumda km sıfırlarim ve en kotu bugune dek 750 km yaptim ki...
Ynt: Lr Discovery Almak İstiyorum Yardım Lütfen
selam siz kayseridesiniz arabayi nereden aldiniz bilmiyorum ama bence alir almaz genel bir bakimdan gecirmek sart sonucta 10 yasinda ve 200bin uzeri km yapmis araclar kimi insan bizler gibi duyarli ve titiz olmayabiliyor araclarina karsi ve...
gokdogan bey
aslinda sadece satsam mi acaba dedim ama bilemiyorum %100 emin degilim ama bakacagiz bakalim hayırlısı satarsamda zaten
Defender yada Disco3 alirim
gaye otomotiv icin seve seve yardimci olurum
www.gayeotomotiv.com
buradan telefon adres...
bu araclarin kucuk hasar tutarlari bile yuksek olur ornek giderken trafikte ondeki arabaya vursaniz 2 far bir panjur tampon heralde 10bin lirayi bulur hatta belkide gecebiir diye tahmin ediyorum
degisen bir parça yok temiz kullanilmis olmali belkide direksiyon derisini değiştirmişlerdir bilemiyorum kayıtlara bakmak lazim :)
mrdnmz :)
bu arada unutmuşum yazmayi muayene geçerlilik tarihi 20/06/2016 dir resmi ekledim bizde hersey belgeli :)
tekrar selam
bugüne dek yani 10 yildir kayitlarini tek tek yetkili ,taninmiş ve bilinen servislerden(Kosifler-motokar-gaye) geçmişini kontrol edebileceğiniz ve bu bilgileri bugünkü elektronik ortamda kayitli bilgilerle eslestirebileceginiz (muayene km...
merhaba
aracimi ilk sahibinden (taninmiş bir sanatci) subat ayinda aldim aldigindan 2009 yılına dek Kosifler bakimli 2009 dan ben alana dek yani 2014 subata kadar İstanbul motokar bakimli ben aldigimdan bu yana herseyini Ankara Gaye otomotivde yaptırıyorum...
son günlerde benim td5 i satsam mi acaba diye düşünüyorum arabayi az cok taniyorsunuz zaten 2004 model 235.000 km ikinci sahibiyim degisen yok alindiktan sonra yapilanlar tümüyle geçmişi ve benim yaptiklarim belgeli ve faturali
ne dersiniz dostlar
hayırlı ugurlu olsun kazasiz belasiz iyi günler de kullanin detaylari yazin bari kac model kac km de kazasi belasi boyasi parasi :) biz de bilelim