Arama sonuçlarınız

1. kakyol

2004 Td5 Den Cikma Parcalar

Ynt: 2004 Td5 Den Cikma Parcalar cadir ve vinc aldigim icin takas secenegi iptaldir bilginize

2. kakyol

Benim 2004 Td5 İ Satsam Mi Acaba

Ynt: Benim 2004 Td5 İ Satsam Mi Acaba :) yok abi zaten satsam mi acaba dedim oyle bi fikirdi geldi geçti söylemedim farzet ;)
  3. kakyol

Ynt: Benim 2004 Td5 İ Satsam Mi Acaba hâklisin Ufuk abi aslinda satılmaz sadece benim değil seninde arama esnasinda bu araci bulana dek cok emeğin geçti

4. kakyol

Akışmetre (maf)

Ynt: Akışmetre (maf) sayın mohawk 2004 td5 im var ve aracin full deposu yanlis bilmiyorsan 96 litre elbette bu litrenin hepsini kullanmiyoruz ama ısık yanana dek ki tahminim 5 litre kaliyor depoda oyle yaniyor ve mazot u her doldurdugumda km sıfırlarim ve en kotu bugune dek 750 km yaptim ki...
  5. kakyol

Lr Discovery Almak İstiyorum Yardım Lütfen

Ynt: Lr Discovery Almak İstiyorum Yardım Lütfen selam siz kayseridesiniz arabayi nereden aldiniz bilmiyorum ama bence alir almaz genel bir bakimdan gecirmek sart sonucta 10 yasinda ve 200bin uzeri km yapmis araclar kimi insan bizler gibi duyarli ve titiz olmayabiliyor araclarina karsi ve...

6. kakyol

Ynt: Benim 2004 Td5 İ Satsam Mi Acaba gokdogan bey aslinda sadece satsam mi acaba dedim ama bilemiyorum %100 emin degilim ama bakacagiz bakalim hayırlısı satarsamda zaten Defender yada Disco3 alirim gaye otomotiv icin seve seve yardimci olurum www.gayeotomotiv.com buradan telefon adres...

7. kakyol

Ynt: Lr Discovery Almak İstiyorum Yardım Lütfen bu araclarin kucuk hasar tutarlari bile yuksek olur ornek giderken trafikte ondeki arabaya vursaniz 2 far bir panjur tampon heralde 10bin lirayi bulur hatta belkide gecebiir diye tahmin ediyorum
  8. kakyol

Ynt: Benim 2004 Td5 İ Satsam Mi Acaba cevap yazdim
  9. kakyol

Ynt: Benim 2004 Td5 İ Satsam Mi Acaba Merhaba mail adresim kakyol@hotmail.com ayrica skype olarakta ekleyebilirsiniz skype mesai gunleri kullaniyorum mail gelmemis bilginize

10. kakyol

Ynt: Benim 2004 Td5 İ Satsam Mi Acaba degisen bir parça yok temiz kullanilmis olmali belkide direksiyon derisini değiştirmişlerdir bilemiyorum kayıtlara bakmak lazim :)

11. kakyol

Ynt: Benim 2004 Td5 İ Satsam Mi Acaba mrdnmz :) bu arada unutmuşum yazmayi muayene geçerlilik tarihi 20/06/2016 dir resmi ekledim bizde hersey belgeli :)
  12. kakyol

Ynt: Benim 2004 Td5 İ Satsam Mi Acaba tekrar selam bugüne dek yani 10 yildir kayitlarini tek tek yetkili ,taninmiş ve bilinen servislerden(Kosifler-motokar-gaye) geçmişini kontrol edebileceğiniz ve bu bilgileri bugünkü elektronik ortamda kayitli bilgilerle eslestirebileceginiz (muayene km...

13. kakyol

Satılık Land Rover Mont

Ynt: Satılık Land Rover Mont su sizdirma kabiliyeti ile birlikte kabulumdur aldim hayırlı olsun ozelden telefonunuzu verirmisiniz acaba
  14. kakyol

Ynt: Benim 2004 Td5 İ Satsam Mi Acaba bir kac resim daha atayim ;)
  15. kakyol

Ynt: Benim 2004 Td5 İ Satsam Mi Acaba merhaba aracimi ilk sahibinden (taninmiş bir sanatci) subat ayinda aldim aldigindan 2009 yılına dek Kosifler bakimli 2009 dan ben alana dek yani 2014 subata kadar İstanbul motokar bakimli ben aldigimdan bu yana herseyini Ankara Gaye otomotivde yaptırıyorum...

16. kakyol

son günlerde benim td5 i satsam mi acaba diye düşünüyorum arabayi az cok taniyorsunuz zaten 2004 model 235.000 km ikinci sahibiyim degisen yok alindiktan sonra yapilanlar tümüyle geçmişi ve benim yaptiklarim belgeli ve faturali ne dersiniz dostlar
  17. kakyol

Ynt: Lr Discovery Almak İstiyorum Yardım Lütfen model km kaza boya ? ve en önemlisi fiyat bilgisi sormuşum ama atladiniz sanirim
  18. kakyol

Ynt: Lr Discovery Almak İstiyorum Yardım Lütfen hayırlı ugurlu olsun kazasiz belasiz iyi günler de kullanin detaylari yazin bari kac model kac km de kazasi belasi boyasi parasi :) biz de bilelim

19. kakyol

Ynt: 2004 Td5 Den Cikma Parcalar Sizin teklifiniz nedir piyasasini bilmiyorum ama ihtiyaciniz varsa sayet rakam konusu halledilir bi sekilde
  20. kakyol

Ynt: 2004 Td5 Den Cikma Parcalar dogrudur jantlar 16"

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı