Arama sonuçlarınız

1. barok6

Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım Bundan 5 ay önce o araca baktım.İçi hiç iyi değil,tentesi görüldüğü gibi değil.O haliyle 6000 lira verdim vermedi ve hala duruyor.Benim görüşümle ,faal hale gelebilmesi için,2000 lira harcanması lazım.Karar sizin.Türkiye...

2. barok6

Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım Sahibinin anlattığına göre güzel bir araç,yanlız fiyatı abartılı.
  3. barok6

Altın Camp'tan Acı Haber

Ynt: Altın Camp'tan Acı Haber Tahir hocaya allahtan rahmet,eşi ve çocuklarına sabırlar dilerim.

4. barok6

Küçük Bir Çekme Karavan Almak İstiyorum?

Ynt: Küçük Bir Çekme Karavan Almak İstiyorum? Sahibinden com sitesinde 2 adet orijinal Polonya malı karavan var,çok küçük çok hafif,tamamiyle fiber,biri 8500-diğeri 7500 lira ,ben bir zamanlar kullandım,tüy gibi araç ,hem de her şey var.Tavsiye ederim bir bakın.
  5. barok6

Bir Avuç Kampçı ve Karavancıyız...

Ynt: Bir Avuç Kampçı ve Karavancıyız... Sayın Özdal Güngör: Adımı zikrederek yazdığın bu son yazına da (3 tane oldu)cevap hakkım doğmasına rağmen bu platform da sana cevap yazmıyacağım.Belki bir gün bir yerlerde karşılaşırsak cevaplarımı o zaman vermeyi düşünüyorum.Yazdıklarına ise sadece...

6. barok6

Bir Avuç Kampçı ve Karavancıyız...

Ynt: Bir Avuç Kampçı ve Karavancıyız... Haşmet bey ne sen beni tanırsın ne de ben seni,ama 25 senedir Karavancı olan ben Ahmet tuzcuoğlu nu herkes tanır.Evet ben 25 senedir karavanla yaşayan bir kişi olarak aynı zamanda karavan alım satımı yapmaktayım.Bu işi çok ayıp birşeymiş gibi yazmışsın da...

7. barok6

Motokaravan Olarak VW Grubu Araçlar Hakkında Herşey

Ynt: Motokaravan Olarak VW Grubu Araçlar Hakkında Herşey ilker bey ruhsatta kamyonet veya minibüs yazıyorsa muayenede sorun yaşarsınız,ayrıca dikkatli bir polis memuru trafik kotrolunda bu farklılığı tesbit ederse,aracı bağlamaya kadar iş uzuyor.Artık karavan ruhsatı çıkartmak çok ama çok...
  8. barok6

VW T3 Zorunlu Trafik Sigortası

Ynt: VW T3 Zorunlu Trafik Sigortası - Yardım..! selam ,bir koltuk bile sökseniz,proje çizdiriliyor vesonra muayeneye giriyor,tabiiki muayene esnasında sigorta isteniyor,sigorta ise bu günkü hali ile çıkıyor,ruhsat değişiminden sonra sigorta değişimi yaptırabiliyorsunuz.Artık almışsınız hayırlı...
  9. barok6

Satılık Çok İyi Durumda VW Camper

full donanımlı orijinal Reimo camperimi ihtiyaçtan dolayı satıyorum,alan iyi bir araç alacak,şimdiden hayırlı olsun.Sahibinden com sitesi 10034983 no lu ilanda inceleyebilirsiniz.

10. barok6

Dizel Eberspacher Isıtıcı

Ynt: Dizel Eberspacher Isıtıcı çok soğuk havalarda ilk çalıştırmada bir müddet duman çıkıyor,sonra kesiliyor.ben çok memnunum.

11. barok6

ANAKAMP Ramazan Bayramı Kamplı Gezisi 2007

Ynt: ANAKAMP Ramazan Bayramı Kamplı Gezisi 2007 Fehmiciğim ben Uğurtan Gürdoğan(Hymer s klas motorkaravan) ile çarşambadan gidiyoruz.Kardeşim Mahmut Tuzcuoğlu (Ducato motorkaravan)Hüseyinler ile geliyor.Selamlar A.Tuzcuoğlu
  12. barok6

Ynt: ANAKAMP Ramazan Bayramı Kamplı Gezisi 2007 Fehmiciğim ben Uğurtan Gürdoğan(Hymer s klas motorkaravan) ile çarşambadan gidiyoruz.Kardeşim Mahmut Tuzcuoğlu (Ducato motorkaravan)Hüseyinler ile geliyor.Selamlar A.Tuzcuoğlu

13. barok6

Ynt: ANAKAMP Ramazan Bayramı Kamplı Gezisi 2007 Fehmi merhaba .Ben yeri bilmediğim için Hüseyin çadırcı ile geleceğim .Belki kardeşim de motorkaravanı ile katılacak.Özdalın da aramızda olması temennisiyle.Ahmet Tuzcuoğlu ww.t3 reimo camper.
  14. barok6

Motorkaravan Web Sitesi

Ynt: Motorkaravan Web Sitesi arkadaşlar şu Fazer dediğiniz karavan imalatçısının yapmış olduğu karavanlardan bir tane görebilsem dişimi kıracağım.Sitesinde devamlı dolu olduğunu sıra vereceğini bildiriyor.Bu yapıldığı iddia edilen karavanları internet ortamı dışında canlı canlı görmek...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri