Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: land cruiser alıyorum yardım lütfen
herkesin iyi dilekleri için cok cok tesekkur ederım.işlerim dolayısıyla cvp yazamadım kusuruma bakmayın degerlı arkadaslarım ve buyuklerım.ismail abi söyledıklerıne katılıyorum ve bu aracın keyfını cıkartmaya bakıcam kısmet olursa.fakat ınanın bana daha...
sağolasın adaş.gercekten tem oto nun samimi tutum ve davranısları bu ıste bana cok yardımcı oldu.dilerim tüm arkadaşlarında gönlüne göre olur.herkesin iyi dilekleri için şimdiden teşekkür ederım.yakında fotoları eklıycem
sağolun ismail abi dün aksam geldi aracım istanbuldan aldım 1999 model 190.000 km beyaz renkli tem oto suat ve yalcın ustaların referansları ve onları kontrolunden gecmıs ve herseyıyle kefıl oldukları bır arac aldım.ilk izlenımım kesınlıkle land cruiser...
söz konusu olan ilk ilandaki yeşil lc yi servise gösterdım arkadaslar hava komprosörleri çalısmadıgı ıcın yukselme acalma calısmıyor bu sebeple arabanın süspansiyonu rahatsız edecek duzeyde bu sıstemı ıptal ederek mekanık sısteme gecılebılırmıs, malıyetı...
Ynt: chevrolet tahoe arıyorum
ilgilenirseniz bi yakınımda 96 model tek kapı yeşil renkte 118.000 mil de motor,şanzımanı yeni yapılmış,yürüründe hiç bir sorunu olmayan 5.7 vortec motorlu tahoe vardır.fiyat 25.000 $
2005 model grand vitara aracıma arka difransiyel kilidi almak istiyorum fakat konuyla ilgili hiç bir bilgi ve birikimim olmadığı için yardımlarınız bekliyorum.ağır offroad yapmıyorum ancak hafta sonları ava gittiğim için ve işim gereği kış aylarında çamurlu yollarda gitmek zorunda olduğumdan...
Ynt: Suzuki Vitara JLX Kasalara Uygun Yükseltme Kitleri
ahmet bey 2005 model 5 kapı grand vıtara sahıbıyım bu malzemeler sadece jlx kasalar ıcın mıdır.grandlarada uygulanabılıyormu.tesekkurler
Ynt: Hella Sis Farları
cepten görüşebilirsek sevinirim bugun ve yarın kardeşim istanbulda olduğundan ürünü görerek alma şansımız olabilir mi.
cep:0532 440 49 23 fatih.teşekkürler