Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İlk sahibi bayandan 55.000 km de 1 yıl kadar önce almış olduğum aracımı 4 kapılısını alacağım için satıyorum . aracın en ufak problemi yoktur çurlu suzuki servisinden bülent beye aracı sorabilirisiniz. araç benden önceki sahibinde arazi yüzü görmemiştir. aracın üsütünde 5 adet 6000 kmde goodyear...
Ynt: Satılık İnsa Turbo - Arazi Canavarı
merhaba grand vitara 2004 model 3 kapı aracıma düşünüyorum ama yükseltme kiti uygulamadan olurmu acaba bu ebattakı lastıkler.
Ynt: Silverstone MT117 Xtreme Çamur Canavarı 31-10.5-16
2004 model 3 kapı grand vitaraya yükseltme kiti uygulamadan olurmu acaba...ve kac km kullanıldıgı hakkında bılgı verırmısınız tesekkurler.
Ynt: Off-Road Araçı Olarak Suzuki Kullananlar Kaç Kişi ?..
01 - Hakan Irıklı (Vitara 2000) İstanbul
02 - Murat Sayar (Vitara 1993) İstanbul
03 - İlhami Özdemir (G.Vitara 1999) Bolu
04 - İlker Musa (Vitara 2000) İstanbul
05 - Okay Esen...
Ynt: Erikli - Uzunkum Çevresinde Ormanlık Kamp Alanı
erikli sahilinden 4 km batıya dogru sahil şeridinden gıdersenız danişment orman kampı alanına geleceksınız bırkac yıl once kalmıstım ve sahıl yolundan bınek aracımla gıdılıodu fakat su anda yolun bozuldugunu ve jeeplede zor gıdılebılecegını...
Ynt: Vitara'mın Yeni Pabuçları, BFG 215/75/R15
bülent abi şimdi görüstüm ama istanbuldakı şirket bayram nedenıyle kapalı oldugu ıcın yarın ebat ve fiyat konusunda bana bılgı verecekler.triger seti için o gün yola cıkmıstım fakat muazzam bir fırtına vardı servısı arayıp daha sonra gelırım...
Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road)
Herkese slm site yapımında emeği geçen herkese teşekkürler.oldukça faydalı bir site olduğuna inanıyorum.27 yaşındayım emlak alım satım işi ile uğraşıyorum.Lüleburgazda ikamet ediyorum.
1999--2003 1.6 5 kapı bir vitara almayı düşünüyorum fakat grand vitara mı yoksa jlx mi almalıyım aralarında herhangi bir fark varmı bilmiyorum.Hem şehir içi hemde ağır olmayan arazide kullanıcam.yardımlarınız için teşekkürler.
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu
Sitede emeği geçen herkese teşekkürler.Uzun zamandır takip ediyorum ve dün akşam üye olmaya karar verdim.2005 niva kulanıyorum fakat son zamanlarda bir suzuki satın almayı düşünmüyoda değilim bakalım artık hayırlısı.lüleburgazda ikamet ediyorum ve Emlak...