Arama sonuçlarınız

1. tonym4011

Grand Cherokee Zj 5,2 & Chevrolet Blazer 4,3 Vortek V6

İkiside on numara 5 yıldız bir araç Blazer Çok farklıdır . Sesi mi dersin Görünüşü mü dersin @PIKACU Abim saolsun blazer lere merak sardığım zaman çok yardımcı olmuştu Koldan vites tercih edin 96 Model üstü tercih edin 98 e alınır faslı hikaye 2001 e kadar alınır 4.3 Vortec Motor var GC Den...

2. tonym4011

Volkswagen Touareg 3.2 v6 ?..

Bu touregler o kadar araziye iyi gitmezler en azından Blazer lerde Chrooke lerden taheo lardan iyi değildir hafif arizede gider Masraf kullanışa göre açar Ama sert araziye girerseniz fazla üzer Parçaları pahalıdır Kendiside Öyle
  3. tonym4011

Chevrolet Blazer lüfen yardım

Bende bunların hastasıyım ama 96 model altı sorunlu diyolar yok mu kullanan arkadaşlarrrr!! :)

4. tonym4011

4x4pazari.com

İyiymiş :)
  5. tonym4011

Blazer Ile Bi Depo Kaç Km Gittiniz ?

Bi depo ile kaç km gider Ben almayı düşünüyorum bu araçtan Herkes yazsın Verilerini

6. tonym4011

Orçun Usta'dan 1998 Blazer 3 Inch Yükseltme Ve Krom Basamak

Maşallah güzel olmuş :)

7. tonym4011

Chevrolet Tahoe 95-99 Arası Mı Grand Cherokee 5.2 V8 96-99 Mu?

Hocam yayından kalkmış ilan Maşallah Taş gibi gözüküyo Küçük resimden gördüm Çift kapı heralde :) Kaç motor kaç binde ne gibi sıkıntılar çıkardı ? söylerseniz sevinirim bu araçlara çok hevesliyim şu 1 aydır Blazerle Taheo ya taktım :D
  8. tonym4011

Gayet iyi yakmış Tüpsüzken Kesinlikle haklısınız Gülü seven dikenine katlanır :) Sizin taheo nun resmi Var mı?

9. tonym4011

Alırım almasna fiyatları O Tiguanlara Asx lere qaskai lere Göre baya uygun Ve Cidden araba özel gibi Blazerde Öyle Taheo da öyle Bunlarda tek düşündüğüm şey yakıt... 5.7 Yada 4.3 Boru değil yani :D Tüpte ne yakar Bu Taheo hocam ?

10. tonym4011

Blazeri nasıl bilirsiniz ? Taheo ile Blazer arasında kaldım. @PIKACU Arkadaşımız saolsun baya bilgilendirdi Birde sizden duyuyum diyorum daha önce kullanmadım bu araçları

11. tonym4011

Kardeş sen blazer kullaniyosun galiba Yazdiklarima Bi cevap versen Sana zahmet :) Aracç super
  12. tonym4011

Yav bende merak sardım şu bilazere (1995-2003) arası kasaya 2 haftadır bakıyorum sayenizde Öğreniyorum ama hala öğrenmek istediklerim var mesela yakıt ve parça bakım connect berlingo transporter gibi araçlardan ağır gelir mi Jeep grandchoore de hoşuma gidiyo ama bu başka, sık sık sorun...
  13. tonym4011

Chervolet Blazer Nasıl Bir Araçtır ?

Yokmu Yardim edebilecek Olan Forumda Blazer Kullanan Yokmu ?

14. tonym4011

Arkadaşlar Yok mu cevap ?
  15. tonym4011

Arkadaşlar aranıza şimdi katıldım :) Bende Doğa tutkunuyumdur.Ve Bu tarz jipleri hep beğenirim helede amerikan olursa :) Bu aracı çok beğendim Araştırdım en çok yorum bu sitede buldum.Fiyatları gayet uygun . Bu araçların Sorunları varmıdır örneğin ; vw nin Dsg sorunu gibi Yakıtı nasıldır Kaç...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri