Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: 2. DOSOD; Düzce - Kaynaşlı Yörük Yaylası Kamp ve Off-Road Oyunları (17 - 19 Eylül 2010)
parkurun çok ağaçlar arasında olması inşallah önümüzdeki yıllarda başka kazalara yol açmaz
Ynt: 2. DOSOD; Düzce - Kaynaşlı Yörük Yaylası Kamp ve Off-Road Oyunları (17 - 19 Eylül 2010)
Organizasyonda emeği geçen herkese çok teşekkürler.Gerçekten çok eylendik.bütün kuluplerin bu şekilde gelenekselleşen oyunlar yapmasını diliyorum.
Ynt: 2. DOSOD Düzce Kamp ve Off-Road Oyunları (17-18-19 Eylül 2010)
ama abi şu kapıları biraz geniş tutun rahat dönelim traktör lastiği felan serbes mi
Ynt: 2. DOSOD Düzce Kamp ve Off-Road Oyunları (17-18-19 Eylül 2010)
bu organizasyonların çoğalması ile çok mutlu oluyoruz düzce off-road kulubune şimdiden başarılar diliyorum sapancadan grup olarak katılmayı düşünüyoruz önümüzdeki günlerde tam sayıyı bildireceğim
Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road)
s.a arkadaşlar ben hüseyin memioğlu sakarya sapancadan. kuyumcuyum.cj hastasıyım.şu an fiber kupalı bir cj topluyorum önümüzdeki günlerde paylaşacağımız çok şey olacak.