Arama sonuçlarınız

1. B

yükseltmede neden teflon kullanılır?

Ynt: yükseltmede neden teflon kullanılır? Sn. Göktuğ bey , bu sitede daha çok şeye şaşıracaksınız!! Yükseltme getlerin çelikten olması ,Sizi neden bukadar şaşırttığına bir anlam veremiyorum , kaliteli tahtadan'da yapılabilir - neden olmasın?? Araba kalas gibi olur mağnasında imalarınız var ...

2. B

Gezenbilir Arama Kurtarma Eğitimi - İstanbul (25-26 Eylül ve 02-03 Ekim 2010)

Ynt: Gezenbilir Arama Kurtarma Eğitimi - İstanbul (25-26 Eylül ve 02-03 Ekim 2010) Sn. Mustafa Karaosmanoğlu (aTa1) bey , merhabalar.Kurs sonunda irtibat telefonlarımızı almadık ve bağımız koptu. Benimle irtibata geçmek için herkeze açık hattım. İrtibat için cep telefonum 7/24 açık : 0542 374...
  3. B

Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir İstanbul Korteji (29 Ekim 2010)

Ynt: Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir İstanbul Korteji (29 Ekim 2010) Sn. Gezen Bilir Dostlarım , 29 Ekim kortejinde - bu sene ben'de varım . Lütfen , hayırına - katılım listesine eklermisiniz. + Bahaddin Çelik & Yaşar Çelik ( Yeşilim - ZJ 5.2 V8 Grand Wagoneer) İlginize teşekür ederim...

4. B

yükseltmede neden teflon kullanılır?

Ynt: yükseltmede neden teflon kullanılır? Sn. gezen bilir dostlar , teflon ve benzer P6 polyetilen türevli malzemeler - hafif oluşundan dolayi kullanılmaktadır , fakat pahalıdır. Ben yeni 1 3/4'' (45mm) yükseltmemi kendim - Çelik St60 'tan imal edip geçen cumartesi taktırdım çok ekonomi...
  5. B

taze 96 zj :)

Ynt: taze 96 zj :) Sn. ömürcan nick'li dostum , aracın hayırlı olsun. ZJ çok güzel , bundan önemlisi onu severek ve içine sindirerek - iği günlerde kullanmanı temenni ederim !! Saygılarımla. Bahaddin Çelik (bettino)

6. B

Ynt: Gezenbilir Arama Kurtarma Eğitimi - İstanbul (25-26 Eylül ve 02-03 Ekim 2010) Sn. ''ARAMA KURTARMA'' Kursuna katılan arkadaşlar , NERELERDESİNİZ ???? Sizleri'de aramak bulmak için Yeni arama kurtarma ekibimi oluşturmak lazim!! Sayın dostlar 29 Ekim kortejine katılmıyormu sunuz, neler...

7. B

Sonunda

Ynt: Sonunda Sn. CEM kardeşim , ayrıca TURANLAR Otomotiv'deki saygıdeğer Hasan Turanlar , İhsan usta ve tüm ekibine özverili çalışmaları ile tecrübelerinden dolayı teşekürlerimizi borç bilmekteyim. Ayrıca Turanlar Otomotiv servisi bana tavsiye eden Sn.Mustafa Kemik beye de ayrica teşekür...
  8. B

Sonunda

Ynt: Sonunda
  9. B

Atiker ve Grand Cherokee

Ynt: Atiker ve Grand Cherokee Sn. mjeliada nick'li kardeşim , Sizlere nacize önerim - YAYA GİDECEĞİN YERE GİT fakat sakı ve sakın -Atiker markalı hiç bir ürünü aracının yakınına bile gelmesini müsaade etma!!!! Ben ocak ayında 93 model ZJ 5.2 Grand Wagoneer aracımı satın aldım , malisef -...

10. B

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) Merhaba,tüm yeni katılan arkadaşara Gezen bilir camiyasına - Hoş geldiniz . Hoşça vakit ve paylaşımlar dilerim! Saygılarımla. Bahaddin Çelik (bettino)

11. B

Ynt: Gezenbilir Arama Kurtarma Eğitimi - İstanbul (25-26 Eylül ve 02-03 Ekim 2010) Düzeltme: kurs süresince fotograf çeken ve bizlerle paylaşan dostlarıma - teşekür ederim, ellerinize, gözlerinize ve kaliteli makinalariniza sağlık!! Sn.Kemal bey, son çekilen fotoraflardan iki adet , facebooc...
  12. B

Ynt: Gezenbilir Arama Kurtarma Eğitimi - İstanbul (25-26 Eylül ve 02-03 Ekim 2010) Unuttuğum daha bir şey var!! Sn. Olcayto Gezer beye , kurs boyunca çektiği nefis fotografları ve onları bizlerle paylaştığı için çok , çok teşekür ediyorum. Saygılarımla. Bahaddin Çelik

13. B

Ynt: Gezenbilir Arama Kurtarma Eğitimi - İstanbul (25-26 Eylül ve 02-03 Ekim 2010) Sn. Hakan Bulu ve Birol Özdal Beylere ,bizler için iki hafta (4 gün) sonlarını feda ettikleri için candan teşekür ediyorum , fakat boşa harcanan zaman olmadığnı -''Doğa''çok tez hatırlatti. Kendileri ,bizlere...
  14. B

Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi?

Ynt: Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi? Sevgili Ümit kardeşim , ZJ 'nin resimlerinden beğenmiştim, gördükten sonra çok çok daha iyi olduğu ve sahibinin'de çok muhterem kişi olduğundan vede tanımaktan ÇOK MUTLU OLDUM !! Önümüzdeki günlerde kısmetse hep beraber geziye gideriz. Tekrar...
  15. B

Ynt: Gezenbilir Arama Kurtarma Eğitimi - İstanbul (25-26 Eylül ve 02-03 Ekim 2010) Sn. Cenk bey ve diğer SAR Eğitimi alan dostlar , eğitmenimiz Hakan Bulu beyin USB 'ye yüklemeye çalıştığı resimleri , dün akşam eve gidince açıp görmek istedim fakat hüsrana uğradım - yüklenen hiç bir şey yoktu ...

16. B

Ynt: Gezenbilir Arama Kurtarma Eğitimi - İstanbul (25-26 Eylül ve 02-03 Ekim 2010) Sn. Olcayto ve Hakan bey'lere , ayrı ayrı güzel paylaşımları için teşekür ediyorum . Ellerinize gözlerinize ve fotoğraf makinalarınıza sağlık. Bizlere , Arama Kurtarma konularında bilgilendirmek ve öğretmek için...
  17. B

Ynt: Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi? Sn. Ümit bey, araciniz çok güzel olmuş - nazar boncüğnu takın. İyi günlerde kullanmanızı temenni ederim. Saygılarımla. Bahaddin Çelik
  18. B

Ynt: Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi? Sn. Kenan bey , ilginize çok teşekür ederim. Ben yükseltme getleri - poliuretan malzemeden yapmaya düşünüyorum (diğer malzemelerden daha dayanıklı ve yumuşaktır). Ölçülerini Sizlerden rica etmemin sebebine gelince , Yayları sökülünce zaman kaybını...

19. B

Ynt: Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi? Sn. Kenan bey,Sizlerden bir ricam olacak!Yükseltme getlerin (takozların) teknik resim ölçülerini sitede paylaşa bilirmisiniz? Ben'de Grand wagoneer aracımı getlerle 2'' yükselmek istiyorum , fakat sökme işleminde önce ,getleri tornacıda yaptırmam...
  20. B

Ynt: Gezenbilir Arama Kurtarma Eğitimi - İstanbul (25-26 Eylül ve 02-03 Ekim 2010) Sn. Ünal Çelik bey, ilginize çok ama çok teşekür ediyorum.Listeye nasıl ekleneceğimi bilmiyordum.Fakat bu eğitime katılmayi çok istiyorum,nedenine gelince - Bizlere :Araç +gereç + diğer imkanlar +bilgi +organize...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri