Arama sonuçlarınız

1. sertirmak

Trenle Türkiye Turu

Ynt: Trenle Türkiye Turu Sayın Medford, evet kışın çok güzeldi. Fakat eminim yazın da bir o kadar zevkli olurdu. Sonuçta Eskişehir'de doğup büyümüş bir insan olarak, her yere trenle gitmeye alışmışız. :) Bir dahaki sefer planım Kars'a kadar gidip gelmek.

2. sertirmak

Trenle Türkiye Turu

Ynt: Trenle Türkiye Turu Erzurum Gezisi Episode 3: Erzurum'da
  3. sertirmak

Trenle Türkiye Turu

Ynt: Trenle Türkiye Turu Erzurum Gezisi Episode 2: Yolda

4. sertirmak

Trenle Türkiye Turu

Ynt: Trenle Türkiye Turu Trenle Erzurum turu. Yol yaklaşık 34 saat sürmüştü. Ana amacım trenle Erzuruma gitmek, 1 gece konaklamak ve ertesi gün de dönmekti. Erzurum iyi bildiğim bir yer olmakla birlikte hep uçakla gittiğim bir yerdi. Sıkı bir yol alışverişiyle birlikte sabah erkenden...
  5. sertirmak

Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım Bu arada yeni bir ilan daha verilmiş. Bir tek kendim için değil fakat, bu işi iyi bilenlerin çekme karavan ilanları konusunda görüş belirtmesinin siteyi kaynak olarak gören çekme karavan isteyen "karavan acemilerine" iyi bir...

6. sertirmak

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım İlginiz için teşekkür ederim. Karavanı tek kişi kullanacağım. Çünkü bekar'ım. Arada sırada gelebilecek misafirleri ağırlamak haricinde yalnız yaşayacağım. Fakat karavanı bundan sonraki yaşamımın neredeyse yarısında yaşayacağım...

7. sertirmak

En İyi Döner Nerede Yenir?

Ynt: En İyi Döner Nerede Yenir? Bursa'nın dönen kebabı doğal olarak ve tabii ki Bursa'da yenir. Döneri ise Türkiye'nin bir çok şehrinde belirli kalite standartlarına ve damak lezzetine ulaşmış işletmelerde zevkle yiyebilirsiniz. Bursa'da yapılan dönen kebaptır kıyma döneri veya yaprak döner...
  8. sertirmak

Tavsiye Edeceğiniz Kitaplar

Ynt: Tavsiye Edeceğiniz Kitaplar Her gezginin kesinlikle okuması gereken edebiyat yaratıcılarının "beat generation" yazarları olduğunu düşünüyorum. Şiirden fazla hoşlanmıyorsanız düz yazı bölümümde özellikle Jack Kerouac harikadır. Yolda (On the road)'sını okumanızı şiddetle tavsiye ederim...
  9. sertirmak

Bursa - Antalya Arası Nereleri Tavsiye Edersiniz?

Ynt: Bursa - Antalya Arası Nereleri Tavsiye Edersiniz? Selamlar, Ben genelde ana yolları fazla sevmeyen bir yol sever olarak, Bursa'dan Antalya'ya her zaman İnegöl (içinde gerçek köfteyi barındırır, çakmasını değil) - Domaniç (Osmanlının başlangıcı) -Tunçbilek (Mordor ülkesi) - Tavşanlı (Eşe...

10. sertirmak

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) İlginize teşekkürler. Evet belki her gün veya haftada bir yer değiştirmeyeceğim. Fakat "tatil günlerim"de sürekli yer değiştirmeyi opsiyon olarak elimde tutmak istiyorum.

11. sertirmak

Yol - da

Ynt: Yol - da Güzel ülkem Türkiyem, eski ama eskimeyen memleketim Bursa. Bursa'mın dağları. Uludağı, Katır Dağı vs.
  12. sertirmak

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım Sevgili gezenbilir.com'cu dostlar. Şu ilanlar için görüşlerinizi rica etsem. (Anlaşılacağı gibi garip bir kararsızlık içindeyim :)) http://www.sahibinden.com/modelinin_en_iyisi-24WQQaXQQ27648035WQQpXQQdisplayitem...

13. sertirmak

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Merhaba, Ben Irmak Sert. Umarım doğru yeri tuşlamışımdır ve bu template forum tasarımına sizi kızdıracak bir şey yapmamışımdır. Evet, ben Irmak Sert, İstanbul'da yaşayan 17 yıllık tasarımcı ve pazarlama uzmanı. Karavan almak suretiyle minimal bir yaşama geçme...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri