Arama sonuçlarınız

1. mehmetbaba

landroverexperience.com.

Ynt: landroverexperience.com. Bir defender sahibi olarak land rover experience gecen sene katildim, freelander ve yeni disco kullandik ama en buyuk zevki onlardan inip kendi arabama binince aldim ( bilmem anlatabildim mi) zaten discoya neredeyse dokunamadik elektronik kilidi bile ya bozulyrsa...

2. mehmetbaba

Defender Kardeşliğine bir Üye Daha

Mehmet bey, Arabaniz cok guzelmis. Iyi gunlerde kazasiz belasiz kullanin. Size bir sorum olucakti. Acaba araciniz 110 dan kisaltma mi yoksa orjinal 90 mi? Ayni zamanda bende orjinal bir 90 almak istiyorum. Nerelerden bulabilirim. MKE yada milli guvenlikte genelde 110 lar var. 90 larin ihale ile...
  3. mehmetbaba

Defender Ön Konsol İmalatı

Ynt: Defender Ön Konsol İmalatı merhaba, konuyu tam olarak takip edemedim, ancak bizim arabmızda konsol gerçekten sıkıntı. ben bu konuyu en basit şekliyle çözdüm. mudstuff tan orta konsol ve düğmelerini getirttim. tüm kontrolllerimide onun üzerinde topladım. ekte fotosu var. bence en prtaik...

4. mehmetbaba

Defender Kardeşliğine bir Üye Daha

herkese selam, renk konusunda bence yeşil güzel ekte benim aracın yeşilini görebilirsin, çizilme konusunda arkadaşlar kesinlikle haklı arazide bol bol çizik oluyor ama göz ardı ederim dersen sorun yok, beyaz tavan arabayı çok güzel gösteriyor. yükseltmeyi yeni yaptım. kayalardan 2 inck britpart...
  5. mehmetbaba

defender hastalığı size nasıl bulaştı

Ynt: defender hastalığı size nasıl bulaştı merhaba, bana hastalık babadan bulaştı, evimizin ilk arabası 76 model defender dı, ben ehliyetimi defender da aldım, evimizde her zaman babamın kullandığı bir defender oldu. şimdi 30 lu yaşlarımdayım bende bir tane kullanıyorum. arabamla ilgili...

6. mehmetbaba

Defender tutkunu olarak aranıza katılmak istiyoruz....

Ynt: Defender tutkunu olarak aranıza katılmak istiyoruz.... yarın gün içerisinde daha çok resim yüklemeye çalışacağım.

7. mehmetbaba

110 90 Defender Yapım ve Bitmişi Resimleri (I)

Ynt: 110 90 Defender Yapım ve Bitmişi Resimleri (I) yarın gün içerisinde daha çok fotograf yüklemeye çalışacağım...
  8. mehmetbaba

Ynt: Defender tutkunu olarak aranıza katılmak istiyoruz.... tüm arkadasların güzel temennileri için teşekkür ederim. araç ile alakalı olarak aksesuar ve ekipman eklemeleri yapmaya halen devam ediyoruz. araç ile ilgili ruhsatsal bir sorun olmadı. ruhsatı gayet normal. yaklaşık 4 senedir araç...
  9. mehmetbaba

Ynt: 110 90 Defender Yapım ve Bitmişi Resimleri (I) merhaba cep telefonum 0 532 407 04 54, isteyen arkadaslara sormak istedikleri konularda yardımcı olabilirsem ne mutlu... herkese iyi çalışmalar

10. mehmetbaba

Ynt: 110 90 Defender Yapım ve Bitmişi Resimleri (I) herkese merhaba ben de su an 110 dan kesilmis bir 90 kullaniyorum su an yurt disinda oldugum icin gorsellerni gonderemiyorum asagidaki linkten bir kac ay onceki gorsellerime ulasabilirsiniz http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=68227.0...

11. mehmetbaba

30.01.2011 KÜÇÜK BİR RİVA GEZİSİ

PAZAR GÜNÜ 3 ARABA RİVADAYDIK, FOTOLARI PAYLAŞMAK İSTERİM
  12. mehmetbaba

Land Rover DEFENDER gömleklerimiz nasıl ?

Ynt: Land Rover DEFENDER gömleklerimiz nasıl ? ELLERİNİZE SAĞLIK GERÇEKTEN GÜZEL OLMUŞ, NEREDEN EDİNEBİLİRİZ....

13. mehmetbaba

Ynt: Defender tutkunu olarak aranıza katılmak istiyoruz.... aracımız 110 dan kesilerek yapıldı, yani orjinal 90 değil, alanya da hasan kola tarafından toparlandı, burada da 3 aydır eklemeye devam ediyoruz. aracın dışında port bagaj ve tüm metal aksamı (avadanlıklar ve el aletleri için port...
  14. mehmetbaba

Ynt: Defender tutkunu olarak aranıza katılmak istiyoruz.... BU HAFTA SONUNDAN BİR KAÇ FOTO....
  15. mehmetbaba

herkese merhaba, baba yadigari olan defender 90 ımızı yaklaşık 3 ay önce elimize aldık, araç yaklaşık 5 senedir ailemizde idi, ama çok fazla araziye çıktığı söylenemez. yakın arkadaşlar olarak konuyla bizzat ilgilenip aracımızı eksiksiz hale getirmeye çalışıyoruz. aracımızın son halini...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri