Arama sonuçlarınız

1. B

Discovery 2'nizin Satılması Sonrası Ruh Halleri

Hocam yolla düğmeleri gelsin:) ölücü mod ON...

2. B

Garip Bir Problem;

Dün kontrol ettim, Devirdaim deposunda su yoktu, ekledim ama aracı kullanmak nasip olmadı, bugün güncelleyeceğim son durumu:)
  3. B

Garip Bir Problem;

Selamlar, Sırasıyla tüm cevaplara bakmaya çalışacağım. Sonrasında güncellerim sizleri, teşekkürler..

4. B

Garip Bir Problem;

Merhaba; 2 gündür farkettiğim garip bir konuyu sizlere danışmak istedim, Malum 2003 Disco 2 TD5 kullanıyorum, daha önce sorunsuz çalıştığına emin olduğum bir konu hakkında desteğinize ihtiyaç var, Arabanın kliması veya fanını Sıcak verecek şekilde açtığımda sağlıklı çalışmıyor. Örneğin motoru...
  5. B

Discovery 2'nizin Satılması Sonrası Ruh Halleri

Çok şaşırdım, siz her konuya bilginiz ve yorumunuzla katkı sağlıyordunuz, Kusura bakmayın yanlış anlamazsanız merak ettim, neden bu şekilde bir karar verdiniz?

6. B

Bfgoodrich Kampanyasi Türkiyenin Her Yerine Kapi Teslimi Fiyatlar 2016 Şubat Ayi Için Geçerli Olup K

255 55 18 varsa benim için çok geç oldu üzüldüm kaçırdığıma,
  7. B

Land Rover Discovery Td5 Aracım Için Görüşlerinize Ihtiyacım Var

Ben taze 18'' ten 16''e geçmiş birisi olarak söyleyebilirim ki 16'' 70 yanak sürüşte aracı biraz daha yumuşak hale getirdi. 255'ten 245'e düştüğüm için yakıt sanki biraz daha düştü. Ama 18'' kadar havalı durmadığı gerçek:) Dolayısıyla güzel bir jant ile 245 70 16 lastik şimdilik öneririm...
  8. B

Yeni Aracımız 2003 Land Rover Discovery 2 Td5

Hediye kabul edilir:) Valla bilsem bende isterdim,

9. B

Bilgi Ricası;

Resimi 3 vakte kadar koyacağım, hatta işin kolayı artık o kısım:p Teşekkür ederim tekrar,

10. B

Bilgi Ricası;

Dün 18'' jantlarımı orjinal ikinci el 16'' disco2 jantları ile değiştirdim, 245 70 16 BF lastiklerimi de taktım. Artık kışın daha huzurlu olacağım:) yardımlarınız için ayrıca teşekkürler,
  11. B

Bilgi Ricası;

Ben tek lastikle yaz kış kullanmak istiyorum, sebebi bu kadar basit aslında o yüzden At niyetindeyim. Aynı maila imza atayım:) çıksın elimizden:p

12. B

Bilgi Ricası;

Hocam girme şu katalog işine:) Acaba fabrika çıkışı olarak 2003 sonrasında 17'' tercih ediliyor olabilir mi? Orjinal gördüğüme eminim yaw alalala ya da ben hayallere dalıyorum:)
  13. B

Bilgi Ricası;

Hocam neden öyle dedin ya, 17'' orjinal Disco jantı var, bu lastik olayından kafayı güzelce yedim hayırlı olsun cümlemize. 10 gün sonra yola çıkarken lastiğim olmazsa hanımda beni boşar, burada ayrana arkadaş ararım sonra..
  14. B

Bilgi Ricası;

Yeni bir soruyla sizlerleyiz sayın discovererlar; Aracın jantlarını orjinal 17'' discovery jantlarıyla değiştirip 245 65 17 BF Goodrich lastik taksam sizce hayatımda nasıl bir değişiklik olur, araç ne kadar yükselir?, yakıt nasıl değişir? yol tutuş?, konfor gibi konularda nasıl farklılık...

15. B

Bilgi Ricası;

Tamam belli oldu ben 16 inch jant ve BF ikilisi bulup devam edeceğim. 18 için hiçbirşey yok, yaz kış ayrı lastik çözümünü de tercih etmiyorum. Şimdi Jant aramaya başlamak lazım:)
  16. B

Bilgi Ricası;

Umut hocam senin durum baya kötü, önerim kendine 2016 model bir golf al, standart kullan mutlu yaşa, bu şekilde önümüzdeki senelerde güçte denge bozulabilir. May the force be with you...
  17. B

Bilgi Ricası;

Onu da aradım, sadece Maxxis var o ebatta ve orjinale göre max +-2.5% olması gereken fark 255 60 18 de 3.39% oluyor. Bu sebeple aracımı da yormamak için çok heveslenmedim.

18. B

Bilgi Ricası;

Abi benim hanım 16'' veya 18'' katalog filan takılmıyor, bana "sen seç sorun değil" dediği için sorun hala benim seçememiş olmam:( 16 alıp geçicem en sonunda o olacak, 18'' jantları da temizletip depoya kaldırıcam bu gidişle,
  19. B

Bilgi Ricası;

Hocam gülme konu ciddi:p ölçüsü olan AT lastikler stoklarda yok :(

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı