Arama sonuçlarınız

1. B

Bilgi Ricası;

Oleyy benim konuda gelmiş geri:) Hala lastik bulamadım maalesef...

2. B

Yeni Aracımız 2003 Land Rover Discovery 2 Td5

Harika olmuş:) güle güle ışıldayın...
  3. B

Unimog 411 Projesi ...

Hocam müthişsiniz, ilgiyle takip ediyorum...

4. B

Bilgi Ricası;

Güncel bilgi bu lastik web sitelerinde olmasına rağmen distributor dahil hiçbir yerde yok. Zaten bu markayı memleketimize getiren firma da son derece ilgisiz çıktı, kısacası benim lastik olayımı AT alarak çözemiyorum gibi bir durum var.
  5. B

Bilgi Ricası;

Teşekkür ederim, o zaman ben 255 55 18 alıp geçiyorum:) Hazır önümüz kış 10 Ocak itibarı ile seyahatlerim bitiyor kendimi doğaya vericem, lastik konusu çok takılıyor kafama.. Hala 16 inch saç jant alıp yürüsem mi diye düşünmüyor değilim:)

6. B

Bilgi Ricası;

Benim yazlıklar para etmez sanırım dişleri baya baya bitmiş halde, çok kurcalamadan ben bu toyo yu alıp geçeyim. En azından çok para ödemiycem, 4 mevsimde kullanırım. Yaw jant değiştirmiycem diye ne çok kastım valla

7. B

Bilgi Ricası;

Çift Mesaj oldu...
  8. B

Bilgi Ricası;

Bende daha ne ev var ne borç :) Bu iyi haber:p Yaw şu lastik konusunda bana fikir verin, alsam mı bu Toyo AT'yi? belli ki benim 255 55 18 için başka AT lastik bulamayacağım.
  9. B

Bilgi Ricası;

Aga ben anladım seni, bildiğin zenginsin sen:)

10. B

Bilgi Ricası;

Umut gaz verme hocam, zaten snorkeli Safari alamadım lastikten de patlamayalım:) Bu arada Snorkel niyetin varsa al geç bence, gayet güzel. 300 lira iyi fiyat ve amacı sadece hava çekmek olan bir plastik söz konusu... Lastik konusunda havalar iyice bozmadan bu lastiği alabilirim valla ne bileyim...

11. B

Bilgi Ricası;

Yeni sorularımla geldim tekrar :) Toyo Open A/T 255/55R18 109H Bu lastik hakkında bilgisi olan var mı? 18 inchten vaz geçmek istemediğim için hem yazlık hem kışlık kullanabileceğim lastik arıyorum. BF Goodrich te 18 inch'e uygun ebat bulamadığım için alternatiflere yöneldim.
  12. B

Allah nazardan saklasın diyelim:)

13. B

Geçen hafta sanırım bir matematik hesabı veya deponun numarası söz konusu :) ama 200 liralık yakıtla şehir içinde %40 trafikte sakin kullanım 495 km yaptım, hesaplama full depo iken kullanıp sonra benzinliğe girmek suretiyle ölçüldü:) Yani tüm depoyu harcamayı beklemeden aldım, depoda hava vs...
  14. B

Bilgi Ricası;

İyi haber; Isofix var arabada, ya da ben o demir parçayı isofix sanıyorum:) Hocam valla çok teşekkür ederim, nazik teklifin mutlu etti :) Ama Yıldız sanayi konusu aklımda artık:d
  15. B

Bilgi Ricası;

Akşam bakıcam tekrar, Benim ihtiyacım olana kadar (ki minimum 1,5 sene) hediye edersiniz ISOFIX bağlantı parçasını belki :)

16. B

Bilgi Ricası;

Ben emin olamadım var mı yokmu, daha doğrusu bakamadım daha.. Hoş benim araba da 2003 olduğu için muhtemelen bende de yoktur, dediğiniz gibi bende en kötü bulursam alıp takayım.. Isofix ilerisi için gerekli malum...
  17. B

Bilgi Ricası;

Merhaba Tekrar; Lastik olayım yalan oldu malum, AT alamadığım için lastik konusunu beklemeye aldım. Subwoofer tamiratı tamamlandı, montajı yaptım. Sevgili eşim doğumgünü hediyesi olarak arka stop koruması aldı:) Snorkel taktırdım, motor kulakları değişti. V kayısı hafif ses yapıyordu, yenisini...
  18. B

Babadağ Uçurum Kazası...

Vefat edenlerin mekanı cennet olsun, allah kalanlara sabırlar versin. Gerçekten çok trajik ve kabullenmesi zor bir olay.

19. B

Bilgi Ricası;

Böyle böyle yol lastiği alacakmışım gibi geliyor:p Yaw ne kadar saçma bildiğin lastik yok 18 inch jant için ,
  20. B

Bilgi Ricası;

Aslinda Şehir içinde ve uzun yolda da sık kullandığım için 18 inch den de taviz vermek istemedim. Yoksa 16 en mantıklısı, ben yol lastiğine mi kaysam acep

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri