Arama sonuçlarınız

1. B

Bilgi Ricası;

Offf olmadı bu iş :( peki böyle birşey var ne dersiniz? Continental CrossContact AT FR 255/60R18 112T XL

2. B

Bilgi Ricası;

Selam Tekrar; Sonunda araç içi kaplamalarını tamamlattım, Sırada; *Motor kulaklarının değişimi (keyfi), *Sizlerin beğenmediği :) Discovery yazan snorkelin takılması ki Safari ile karşılaştırdım sadece biraz plastik kalitesi farkı olduğunu gördüm 5 katı ödemekten kesin olarak vaz geçtim, *V...
  3. B

Ilanda Ki 2003 Td5 Için Öneri

Bu araç sahibi ile konuşmuştum, araçta hiçbir sorun olmadığını sadece ufak tefek rütüşlar olduğunu söylemişti. Ancak detay istediğimde görmeniz lazım falan dedi. Hatta ilk görüşmemizde verdiği fiyatı sonrasında hiç konuşmamışız gibi davranıp bambaşka bir rakamı son fiyat dedikten sonra önceki...

4. B

Bilgi Ricası;

Belki nutella dedikleri daha koyu renk orjinal deri ile kaplatırım. Hala karar vermiş değilim,
  5. B

Bilgi Ricası;

Valla sizin araçta işçilik bayağı bayağı güzel görünüyor, ben sadece kapı kol dayama değişikliği için 450 lira fiyat aldım. Benim problemim kapı kol dayamasını ne renk orjinal deri kaplatacağımı bilememek, Sütlü kahve düşünüyordum, arkadaşım ondan vazgeçirdi.. Şimdilik kararsızım.

6. B

Bilgi Ricası;

Dün itibariyle patlak harman kadronun düzgün olan ile değiştirdim. Kırık far askisinin yenisini aldım. Beğenmediğim jantlar kafa kafaya 18 inç beğendiğim başka bir çanta degistirdim:) resim gelecek:p

7. B

Bilgi Ricası;

Hmm bende de ruhsatta SE yazıyor ama çift sunroof, Deri Koltuk, Harman Kardon, Katlanır ayna falan var:) Aslında TD5'e dandik demeyin, bayağı bakındım, genellikle bakılmamış dikkatsiz TD5lerden şikayet var, üstelik yazılımın sadece hafif etki ettiğini düşünüyorum. Diğer tüm tasarım Safari ile...
  8. B

Bilgi Ricası;

Bana gaz vermeyin sattıracaksınız Jantları:p zaten arabayı seviyorum, ama böyle birkaç noktaya takılmış haldeyim :)
  9. B

Bilgi Ricası;

Aynen sadece Jantlarımız farklı:) Ben aslında jantlarımı beğenmiyordum , şimdi git gide gözüme hoş geliyor:) Hatta gun metal boyatırsam çok şık olur, Birde benim aracı ruhsatında SE paket yazıyor , HSE ile farkın ne olduğunu araştırmama rağmen bulamadım. On far koruma hoşuma gitmiyor ama arka...

10. B

Bilgi Ricası;

Selamlar Tekrar; Telefonla çekilmiş iki iğrenç fotoğrafı şimdilik paylaşayım, Kusura bakmayın arabamı yıkatacak zamanım olmadan noter önünde çekilmiş fotoğraflardır:) Son mesajımdan beri neler yapıldığını da sizinle paylaşayım; *Direksiyon hidrolik hortumu değişti *Devir daim motoru değişti...

11. B

Bilgi Ricası;

Muhtemelen öyle, o sebeple önce ziyaret edip patlak olup olmadığını tespit etmeye çalışacağız, CD ile denedim ama biraz şüphe var içimde açıkçası, dolayısıyla hazır vaktim var hem tanışmak hemde denemek için fırsat olacaktır. Sonrasında telefonda beyefendinin dediği gibi yakınındaki bir...
  12. B

Bilgi Ricası;

Resimler yarına kısmetse; Daha fotoğrafını bile çekmedim telefonla, yarın merakımı gidermek için gezerken bol bol eklerim :p Öğlene doğru Bolero Müzik ziyareti planlıyorum, Sabah maslak sanayiyi gezeceğim bakalım, varsa "kaçırma gitmişken bak" diyeceğiniz bir şey yazın lütfen, uğrarım mutlaka...

13. B

Bilgi Ricası;

Zaten resmen evlilik gibi bişey, sorun çıkmazsa çok mutlu ediyor. Sorun varsa hayat boyu ızdırap elden çıkartana kadar derdi tasası bitmiyor:) Ben servis ile başlayacağım, Çarşamba günü itibarı ile önce Maslak sanayide bir döşemeci ziyaretim olacak, sonrasında karşıya geçip hoparlör konusunu...
  14. B

Bilgi Ricası;

Hah işte böyle oluyor zaten, ilk motora başladığımda bana scooter olsun 250 lik yeter demiştim. Son durum itibarı ile 2 sene R 1200 GS'e bindim. Hanım korkusuna birkaç ayrdı binmiyorum:) Hocam Kozmetik,Lastik, Snorkel,Remap banko:p En önemli kısım "Şanzıman yağı ve filtresi, dif yağı, MAP/MAF...
  15. B

Bilgi Ricası;

Süper insanlarmışsınız, ilk iş Bolero'yu arıyorum:) Çarşamba işe gitmiycem gibi görünüyor, biraz ilgilenmek istiyorum daha hevesimi almam lazım:p Off aklımda çok eksik var resmen heyecanlanıyorum:p

16. B

Bilgi Ricası;

Ahhhh:( istanbul...
  17. B

Bilgi Ricası;

Umut bey güneşlikleri nerede Tamir ettirdiğinizi bana mesaj atabilirseniz çok memnun olurum.Aslında teyp konusunda haklı olabilirsiniz ama belki iyi bir ustayla doğru ürünü bulursam performans alırım, malum mp3 olmadan hayat zor:) Bir rica daha; Hoparlör tamiratını nerede yaptırdınız acaba? Off...
  18. B

Bilgi Ricası;

Arkadaşlar diyorum artık hepinizle arkadaş olduğumdan şüphem yok, ya da dert ortağı demeliyim:) Öncelikle herkese ayrı ayrı teşekkür ederim, Manuel'i incelemeye başladım, aracımla ilgilenmeyi düşünüyorum. Hatta size biraz ironik bir olay anlatayım hemen; Dün arabayla eşimle birlikte ilk...

19. B

Bilgi Ricası;

Merhaba; Kısmetse bugün yeni aracıma kavuşuyorum, 2003 model TD5, aracın geçmiş vs bilgileri temiz zaten bir tanıdığım vasıtasıyla aldım. Tüm bakımları vs, yaklaşık 1000 km önce yapılmış, kısacası şuanda alıp hemen bineceğim. Aklımda araç ile ilgili birkaç nokta var ki sizlerden destek rica...
  20. B

Araç Kararsızlığı;

Aramaya devam, hala aradığımı bulamadım:(

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı