Arama sonuçlarınız

1. B

Gopro Kamerayı Araç İçi Kamera Olarak Uzun Süreli Nasıl Kullanabilirim?

Ynt: Gopro Kamerayı Araç İçi Kamera Olarak Uzun Süreli Nasıl Kullanabilirim? Hafıza kartı olarak ne kullanıyorsunuz?

2. B

Araç Kararsızlığı;

Ynt: Araç Kararsızlığı; Valla canım Discovery 2 TD5 istiyor, temiz bulamayacağıma inandığım için aklım Jeep'e kayıyor. Kısmet işi bu işler ama bile bile de lades olmak istemiyorum. O kadar da saçma ilanlar var ki Disco satıcılarınada şüpheyle yaklaşıyorum:)
  3. B

Araç Kararsızlığı;

Ynt: Araç Kararsızlığı; Bu forumu sevdim, Valla gayet mantıklı yorumlar yapıyorsunuz herkese ayrı ayrı teşekkür ederim. İstanbul'da yaşıyorum, dediğiniz gibi ciddi parça problemi yaşamayacağımı umarım, ama genel olarak farkettiğim kadarıyla kullananların ve daha önceden kullanmışların %50'si...

4. B

Araç Kararsızlığı;

Ynt: Araç Kararsızlığı; Yahu ne belalıymış LR meğer:) Aga millet resmen beni arabadan soğutmak için ağız birliği etmiş, burası ayrı , yakın bir arkadaşım ayrı laf etti arabaya, Vitara maalesef benim istediğim bir araç değil, sadece hafif, en fazla orta seviye araziye gireceğim için sorunsuz...
  5. B

Araç Kararsızlığı;

Ynt: Araç Kararsızlığı; Merhaba; Çok güzel açıklamışsınız teşekkür ederim, bende dilim döndüğünce cevaplamaya çalışayım. Maalesef İstanbul'da yaşıyorum. Evde şuanda 1 Polo , 1 adet BMW 1200 GS motorum var. Poloyu eşim kullanıyor ben motorla mutlu mesut yaşıyorum. Ancak ev almak istememiz ve...

6. B

4.7vs 2.7 - Arada Kaldım

Ynt: 4.7vs 2.7 - Arada Kaldım Konuyu heyecanla takip ediyorum :) rampadacore benim iç sesim olarak yazıyor herşeyi.. Bu demek oluyor ki ortaya çıkan öneriler iki kişiyi etkileyecek :)

7. B

Araç Kararsızlığı;

Ynt: Araç Kararsızlığı; Mesela 2014'ten beri duran böyle bir ilan var, http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-2005-model-sinifinin-en-iyisi-149638577/detay Ya da en özenli görünen...
  8. B

Araç Kararsızlığı;

Ynt: Araç Kararsızlığı; Haklısınız, dediklerinizden bütçeniz çok geniş değilse iki araca da bulaşmayın gibi bir yorum edindim:)
  9. B

Araç Kararsızlığı;

Ynt: Araç Kararsızlığı; Selam; Haklısınız eklemeyi unutmuşum kusura bakmayın, İsmim Baran Karakaya. Meslektaş bulmak çok güzel en azından sistematik düşünerek binary karar verebiliriz:) Yukarıda açıklamaya çalıştığım gibi resmen dipsiz kuyuymuş bu iş, okuduğum pek çok yazı makale benim kafamın...

10. B

Araç Kararsızlığı;

Merhaba; Foruma yeni üye oldum, 2001-2002 Discovery 2 2.5 TD5 veya 2003-2004 GC 2.7 CRD alma arifesindeyim, madem yeri geldi kısaca kendimden bahsedeyim:) 35 yaşındayım ve bu hobiye yeni bulaştım sayılır, çok yakın bir arkadaşımın verdiği gazlar sonucu orta seviye off road niyetim var...

11. B

2003 - 2004 Model Grand Cherokee 2.7 Crdi Arıyorum

Ynt: 2003 - 2004 Model Grand Cherokee 2.7 Crdi Arıyorum Selamlar; Bende benzer arayıştayım, benimlede http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-acilen-satiliktir-209497114/detay ilandaki aracın yorumlarını paylaşırsanız sevinirim. Saygılarımla

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri