Arama sonuçlarınız

1. kuzey_06

Beraber Bir Defender Yapalım

Ynt: Beraber Bir Defender Yapalım bende bu şekilde bir araç toplamak isdiyorum maliyet nerelerde acaba

2. kuzey_06

Ankara - Sorgun'da Kamp ve Off-Road (22-23 Ocak 2011)

Ynt: Ankara - Sorgun'da Kamp ve Off-Road (22-23 Ocak 2011) İzlediklerimden anladığım kadarıyla bu tarz araçlar için olmazsa olmazlar vinç, yükseltme kiti ve şnorkel sanıyorum. Merak ettiğim araçların altına ne yaptırıyorsunuz ve nasıl koruyorsunuz :)
  3. kuzey_06

Ynt: Ankara - Sorgun'da Kamp ve Off-Road (22-23 Ocak 2011) Selami Bey, hafta içi çok yoğun tempoda çalışıyorum. Hafta sonları çocuklarla birlikte gezmek temiz hava almak sosyal bir aktivite yapmak istiyorum. Ama sizlerin bu maceralarınızı gördükçe bu heyecanı yaşamanın güzel olacağını...

4. kuzey_06

Ynt: Ankara - Sorgun'da Kamp ve Off-Road (22-23 Ocak 2011) Çok teşekkür ederim. Peki yapılı bir suzukinin fiyatı nerelerde olur. Bir an önce aranıza katılmak istiyorum :)
  5. kuzey_06

Ynt: Ankara - Sorgun'da Kamp ve Off-Road (22-23 Ocak 2011) Günaydın, şu anda 15 20 civarı bir bütçe ayırabilirim. Bu yeterli olurmu? 87 model Defender dizel buldum. Off road için biraz yapılmış ama parçada sıkıntı çekmekten korkuyorum. Yardımlarınız için çok teşekkür ederim.

6. kuzey_06

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu selam off road tutkunları herkese kucak dolusu selamlar Sizler benim gibi acemi bir doğa tutkununa araç olarak ne önerirsiniz? Yeni başlayacağım için tavsiyelerinize ihtiyacım olacak.

7. kuzey_06

Ynt: Ankara - Sorgun'da Kamp ve Off-Road (22-23 Ocak 2011) selam off road tutkunları, herkese kucak dolusu selamlar sizler benim gibi acemi bir doğa tutkununa araç olarak ne önerirsiniz. Yeni başlayacağım için tavsiyelerinize ihtiyacam var.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri