Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Ankara - Işık Dağı'nda Off Road Gezisi (06 Şubat 2011)
selimmmm rehayla aynı tastan su falanmı içtiniz yahuuu erhan abime veriyon gazı bana veriyon gazı:):):)
erhan abi senin kaldığın yerde kalmadım ben.senin kaldığın yeri arazi ve takviyesiz geçiyorum zaten :D :D :Doranın sağ tarafındaki macunlu yer ;D
evet rehaya katılıyorum selim senide görelim sen acaba benim kadar gidebilecekmisin çok merak ediyorum.birde taburemi alıp gelecem oraya :D :D :D
bunlardan ne eksiği var erhan abi baksana şunun güzelliğine arazidede tartışılmaz zaten ;D ;D ;D
aaaaa makina supermiş yaa gerçekten hoş sanada çok yakışır.allah gönlüne göre versin .sen al bunu hella sislerim montaj dahil hediyem olsun ;D ;D
inşallah abi .bakacaz .keşke pazar denesek orayı .görmeyi çok istiyorum nasıl batacağınızı ;D ;D ;D cumartesi çok yoğun olabiliyorum
benim arazi aracım olsaydı ne yapar eder oradan gecerdim kesinlikle yoksa uyku tutmaz beni...
söz bu sefer kot pantalonla gelecem.tamere helal olsun ama cesaret edip girdi oraya.ama şaka biyane gezenbilirdekiler denemek isterlerse halatlarınıda bulundursunlar derim.
selim ben reha gezenbilirdeki tüm araçlar batıkentteki o ufak çamurdan geçemez diyorum........
sağlam bir bataklık oradan gececek araç düşünemiyorum.batıkentte.ben cesaret edip girdim ama çıkamadım. orayı geçmeyi çok deneyeceğim inat ettim
deneyelim tekrar beraber gidelim ama.kurtarıcı meleğim benim hamdi abiyi aratmıyorsun ;D ;D ;D