Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
l200 ün çok temiz yan basamaklar ,ön koruma demiri,arka kasa kapağı ,ön panjur nikelajı acil satılıktır ...ilgilenen arkadaşların dikkatine .
fiyatı takım olarak 2000tl
ankara/batıkent
irtibat :0535 972 32 29
Ynt: mersin yeni bir suzuki kazandı
özer bey yükseltme yaparsanız sürtme engellenecektir.std.haliyle sürtme yapar azda olsa.birde tam nereye sürttü lastikler.
özer bey arka amartisörleri kartalın arka amartisörlerini kullandım önlere şahin vs.arkaları kullandım 10 numara oldu japonyadan getirsen bukadar uyumlu olmazdı :) 4 amartisör 100tl yi buldu.acımızın jant zaten 15 olduğu için aldığınız lastikler çok güzel...
önemli değil tolgabey .zaman zaman bizde karıştırıyoruz isimleri:) samurai zaten ufak modifikasyonlarla ağır off road yapabilirsiniz bu aracın özeliiği bu zaten.
tolga bey ben tamer. aracın lastiklerini direkt takmadım 15cm yükseltme yaptım amartisörleri uzattım çok memnunum tavsiye ederim.
çok teşekkür ederim özerbey sağolun.aracın üzerindeki lastiklerin ebatı 235/75/15 mt serisi lastikler.ayna mahruti ile oynamadan maximum takılacak lastik ebatı budur.bunun üzerine çıkarsak arazi şanzımanı sj 410 kullanılmalı ve ayna mahruti değişikliği...