Arama sonuçlarınız

1. tamertms

mitsubishi dış aksesuar

Ynt: mitsubishi dış aksesuar ,,,

2. tamertms

mitsubishi dış aksesuar

Ynt: mitsubishi dış aksesuar ...
  3. tamertms

mitsubishi dış aksesuar

Ynt: mitsubishi dış aksesuar ...

4. tamertms

mitsubishi dış aksesuar

l200 ün çok temiz yan basamaklar ,ön koruma demiri,arka kasa kapağı ,ön panjur nikelajı acil satılıktır ...ilgilenen arkadaşların dikkatine . fiyatı takım olarak 2000tl ankara/batıkent irtibat :0535 972 32 29
  5. tamertms

Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. şevki bey başınız sağolsun .

6. tamertms

Samurai'mi Dostlarla Paylaşmak İstedim..

Ynt: Samurai'mi Dostlarla Paylaşmak İstedim.. bu arada hayırlı olsun bebeğiniz allah analı babalı büyütsün .

7. tamertms

mersin yeni bir suzuki kazandı

Ynt: mersin yeni bir suzuki kazandı özer bey yükseltme yaparsanız sürtme engellenecektir.std.haliyle sürtme yapar azda olsa.birde tam nereye sürttü lastikler.
  8. tamertms

Samurai'mi Dostlarla Paylaşmak İstedim..

Ynt: Samurai'mi Dostlarla Paylaşmak İstedim.. güzel araç güle güle kullanın.
  9. tamertms

satılık samurai sj 413 (06 jp 413)

Ynt: satılık samurai sj 413 (06 jp 413) arkadaşlar hepinize ilginizden dolayı teşekkür ederim ...

10. tamertms

Ynt: satılık samurai sj 413 (06 jp 413)

11. tamertms

Ynt: satılık samurai sj 413 (06 jp 413) çok teşekkür ederim demirtaş sağolun
  12. tamertms

Ynt: mersin yeni bir suzuki kazandı orjinal amartisörlerinden oldukça uzun yükseltme yaptığınızda tam geliyor.yükseltmeyi makas küpelerinden yaptım .

13. tamertms

Ynt: mersin yeni bir suzuki kazandı özer bey arka amartisörleri kartalın arka amartisörlerini kullandım önlere şahin vs.arkaları kullandım 10 numara oldu japonyadan getirsen bukadar uyumlu olmazdı :) 4 amartisör 100tl yi buldu.acımızın jant zaten 15 olduğu için aldığınız lastikler çok güzel...
  14. tamertms

Ynt: mersin yeni bir suzuki kazandı önemli değil tolgabey .zaman zaman bizde karıştırıyoruz isimleri:) samurai zaten ufak modifikasyonlarla ağır off road yapabilirsiniz bu aracın özeliiği bu zaten.
  15. tamertms

Ynt: mersin yeni bir suzuki kazandı tolga bey ben tamer. aracın lastiklerini direkt takmadım 15cm yükseltme yaptım amartisörleri uzattım çok memnunum tavsiye ederim.

16. tamertms

Ynt: satılık samurai sj 413 (06 jp 413) güncel...
  17. tamertms

Ynt: satılık samurai sj 413 (06 jp 413) bu akşam yine tepedeyim gel istersen çamurla oynarız birazcık.kova kürek vs getirirsin artık:)
  18. tamertms

Ynt: satılık samurai sj 413 (06 jp 413) evet selim 4 makas var.akşam tepede estirdim yine senin balkona doğru sisleri açtım ama sen yoktun:)

19. tamertms

masrafsız herşeyi yapıldı üzerinde 235/75/15 kumho kl 71 sıfır lastikler ,muayyene 2013 4. aya kadar. ilgilenen arkadaşlar bu linkten bakabilir saygılarımla tamer temiz... http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-suzuki-fdsfadssdasdas-48022981/detay/
  20. tamertms

Ynt: mersin yeni bir suzuki kazandı çok teşekkür ederim özerbey sağolun.aracın üzerindeki lastiklerin ebatı 235/75/15 mt serisi lastikler.ayna mahruti ile oynamadan maximum takılacak lastik ebatı budur.bunun üzerine çıkarsak arazi şanzımanı sj 410 kullanılmalı ve ayna mahruti değişikliği...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri