Arama sonuçlarınız

1. tamertms

Satılık - 1998 Model Lada Niva

Ynt: Satılık - 1998 Model Lada Niva sağolun çok teşekkür ederim.

2. tamertms

Lada Niva Fotoğrafları

Ynt: Lada Niva Fotoğrafları maaşallah yolu niva açıyor traktör arkadan geliyor :D :D :D
  3. tamertms

Satılık - 1998 Model Lada Niva

Ynt: Satılık - 1998 Model Lada Niva eski pas 11 yeni nv 829 mehmet atalay beye satılmıştır .güle güle kullansın .şimdide bolu da efsaneler yaratacak buna eminim .aracın namı yetiyotr zaten ...

4. tamertms

Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. selim iyi aklıma geldi .sen arabanın arkasına ağırlık istiyordunya işte rav4 dediğin gibi arkasına koyarız çamur falan ikimize vız gelir:)
  5. tamertms

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. çok teşekkürler selim allah razıolsun daha iyisi senin olsun.

6. tamertms

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. işin şakası biryana ilerleyen zamanlarda suzuki toplamayı düşünüyorum .aslında hazırı var ama hamdi abim arabasına kıyıp verirmi bilmem ;)

7. tamertms

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. satma sebebim sizleri düşündüğüm için selim. çamurda ben gidiyorum siz gelemiyorsunuz vay kaldı vay uçuruma gidiyor benim arabam falan. ;D hiç olmazsa şimdi eşit şekilde çamura gireriz rav4 yeni makinam ;D suzukimi rav4 mü dedim herkes rav 4 ün peşine...
  8. tamertms

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. selam arkadaşlar nasılsınız.bende bugün efsane lada nivayı boluya uğurladım birazda bolu dağlarında esintiler yapsın.veeeeeeeeeee ünimog geldi artık erciyese tırmanma planım var ;D ;D ;D
  9. tamertms

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. selam herkeze ben reha kuzu muzu yiyorsunuz sonrada kilo alıp arabalarınıza oturuyor otomatikman da arabanız ağırlaşıyor o yüzdenden ufacık çamurdan geçmeyi bırak yanına bile yaklaşamıyorsunuz. tamer bu pazar hamdi abinin zorla geçtiği yerden hiç...

10. tamertms

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. evet erhan abi bu kuzu işini sen çözersin ;)

11. tamertms

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. ama ışık dağı olmasın orası çok uzak benimde uzunyol tecrübem yok zaten :D :D ehliyetimde yeni acemiyim yani anlayacağınız.
  12. tamertms

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. tamam ozaman bu hafta kesin geliyorum.bayan müşterilerime söyleyim araçlarını bozmasınlar,işimi ayarlayım işim çıkmasın,satmaktanda bu gidişle vaz geçecem .satsam ne alacam suzukimi :D :D :D yoksa L200 MÜ

13. tamertms

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. elma dağa gitsek ;D ;D
  14. tamertms

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. tuncer abi hoş geldin.senide podyumda görmek ne güzel...
  15. tamertms

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. erhan abi çok geçmiş olsun.dişleri halletde kuzu yiycez .selim sözverdi ;D

16. tamertms

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. okey anlaştık ikimizde aynı saftayız ama hem fikir olmadığımız bir konu var .ben kalmadım çamurda falan, varsa delilin : sun .bekliyorum :D ikinci bir konu rehaya haber veriyorum ara gazlarını melodili bir şekilde versin ;D gurup coşacak..........
  17. tamertms

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. ipe değil çamura götürecez ;D ;D ;D söyleyimi hamdi abiye ne dediğini haberin olsun abi haaaaa hamdi abi selim kepçe kiralayıp senin kalman için özel parkurlar hazırlayacakmış ;D ;D ;D yaşasın kötülük bundan sonra böyle hehehehehe
  18. tamertms

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. ama selim için çok üzülüyorum nasıl girip çıkacak.2.5 tonluk araç la giremiyorki araziye ,çıksın.neyse dert etme selim ben çekerim seni .görselller herşeyi gösteriyor sakın savunmaya geçme iyice batarsın hehehehehehe

19. tamertms

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. sizleri duelloya davet ediyorum :D ewet artık zamanı geldi efsaneler yaratacağım buyrun yer belirleyin girelim çıkalım görelim kim nasıl geçiyormuş :Dtam da gaza gelmişken başlayalım haydi hodri meydan hahahahahaha
  20. tamertms

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. hayır satmadım abi satmıyacamda ;D rus devlet başkanı bile nivaya biniyor arazide çok başarılı olduğunu söylüyor.daha yeni başladık nv 829 ankaranın efsanesi olacak ;D ;D ;D

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri